تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 940 اولاول ... 63463513553559560561562563564565566567573613663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اسکوربورد یوونتوس

14
    Juventus Scoreboard

دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .................................................. ...

Ope®a 10 alpha

جزئیات بیشتر.........
    کد:

2. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سوال دارم:

چرا با اینکه من اون آپدیت بازی که 170 مگ حجمش هست و با خود بازی آپدیت میشه و تیمهای سویا و... رو لایسنس میدهتغییرات مربوط به لباسهای خارج از خانه تیم های منچستر یونایتد و لیورپول رو اعمال نمیکنه برای من لباس خارج از خانه منچستر لباس سفید با شورت آبی و لیورپول یکدست سفید مایل به شیری هست در حالیکه باید بعد اعمال اون آپدیت هر دو درست بشن چون با ggs که داشتم فایل cv0f رو نگاه میکردم لباس های جدید این دو تیم توش موجود بودند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اااااااااااااااااااه اعصابم خرد شد 60 صفحه دنبال تراینر گشتم هرکی خواسته همه پاسش دادن به صفحه های قبل اخرم این لینک گیرم اومد که خرابه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من اون تراینر رو میخوام که پول ها رو میتونی زیاد کنی باهاش خواهشا یکی بهم بده

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اااااااااااااااااااه اعصابم خرد شد 60 صفحه دنبال تراینر گشتم هرکی خواسته همه پاسش دادن به صفحه های قبل اخرم این لینک گیرم اومد که خرابه
    من اون تراینر رو میخوام که پول ها رو میتونی زیاد کنی باهاش خواهشا یکی بهم بده
    فکر میکنم منظور شما این ترینرباشه؟

در آغاز فعالیت dani.1909's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    منظومه ی شمسی

پيش فرض کمک

4039عزیز

برای گرفتن سی دی باید چی کار کنم؟ بازم از جواب ندادت ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض بسیار مهم : کیت سروری ها بخونن

من امروز متوجه چیز مهمی شدم کسانی که بازی رو آپدیت کردند یعنی اون لایسنس 170 مگی که بازی دانلود میکنه رو روی بازیشون دارند نمیتونن به طور کامل از کیت سرور استفاده کنند فقط gdb به درستی کار میکنه دلیلش اینه که کیت سرور همراه با سایر img ها زیر سایه فایل cv0f.img قرار میگیرند دقیقا به همین دلایل بود که من نمیتونستم لوگوها رو وارد کنم چون باید توی کیت سرور فایل های bin جدید cv0f رو که اسمهاشون unnamed_1169.bin و unnamed_1170.bin هست توی این مسیر کپی کنم : kitserver\img\cv0f.img نه توی cv05.img چون بی فایده خواهد بود حتی در مورد img فایل pdata هم این مسئله صادق هست دقیقا به همین دلیل بود که که من حتی با تغییر نام های other league a , b به نتیجه نمیرسیدم چون با حضور فایل cv0f که 170 مگ حجمش هست و بعدا به بازی اضافه شده عملا فولدر img کیت سرور تابع BIN فایل های موجود در cv0f میشه و تمامی تغییرات از جمله لوگوی تیمها اسامی تیمها و... باید در مسیر kitserver\img\cv0f.img قرار بگیرند البته با unname متناسب با bin فایلهای موجود در cv0f.img با این حساب به یه نتیجه کلی می رسیم کسانی که نتونستن از بورگوم استفاده کنن و ادعا میکردند که تغییری در بازیشون ایجاد نمیشه و لوگوها اشتباهی هستند دقیقا به واسطه حضور فایل دانلود شده cv0f.img هست در واقع اگه اون فایل رو دانلود نکنن یا از محلش بر دارند میتونن شاهد تغییرات بورگوم باشن. البته به نظر میرسه جناب بورگوم هم این مسئله رو متوجه شده باشند و من حدس میزنم الان ایشون سخت مشغول ساختن پچ جدیدشون هستن که متناسب با cv0f باشه و با حضور این فایل پچشون کار بکنه. موفق باشید رفقا
    Last edited by Spaniuly; 16-01-2009 at 10:29.

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا خودت رو عذاب میدی نباید نصب شه مگه بازیت اورجینال هست که نصب شه
    کرک ورژن 1.2 رو بگیر نصب کن
    کلا 5.5 mb هست اینم لینکش

کد:

اینم لینک پچ من این پچ رو بعد از ریختن کرک بالا نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداره

کد:
    نگاه به اسم 2008 نکن مال 2009 هست اشتباه اسمش رو زده

اول کرک رو بریز بعد پچ رو نصب کن اولش یه ذره طول میکشه و ادم فکر میکنه هنگ کرده ولی صبر کن خودش نصبش میکنه
    خبرشم بده که ردیف شد یا نه
    کرک و پچ رو از همین لینکایی که گذاشتم بگیر با پچ خودت کاری نداشته باش ایناره بگیر و همون جور که گفتم عمل کن

رفییق با ریختن این پچ و کرک چه چیزایی به بازی اضافه میشه؟ یا اینکه چه کاراییی میشه باهاش کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی این پچ دومیه که حجمش 19 مگ هست نصب نمیشه ، 1628: Failed to Complete instalatinon

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من اون تراینر رو میخوام که پول ها رو میتونی زیاد کنی باهاش خواهشا یکی بهم بده[/PHP]

دوست عزیز برای اینکه بتونی پولت را زیاد کنی از دی وی دی های نرم افزار lord دی وی دی شماره 4 را میزاری داخل پوشه game tools نرم افزار Quick Memory Editor را نصب می کنی و راهنمای help اونو یک نگاه می کنی تا بتونی با آن کار کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان این تراینر 4 کاره هه برای اونایی که پچ 178 مگ گیم اکسس رو نصب کردن کار نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا من الان هرکاری میکنم اثر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •