در مورد مانومتر ساخت چین و با گارانتی 15 ماهه و مارک (اروا) و قیمت 50000 تومان
سر پیک جوش هواگاز هم با همین مارک و گارانتی وقیمت 70000 تومان که مجموعه کاملی بود و 4 تا سری کامل از شماره 1 تا 4 داشت و 4 تا یدکی به همراه عینک مخصوص.
البته یه قوطی پودر (تنه کار)که مثل روغن لحیم در لحیمکاری عمل میکنه و 500 گرمیش رو 5000 تومان خریدم و 4 متر شلنگ دوقلوی مخصوص کره ای هم 20000 تومان.
فشار موجود در گپسول اکسیژن خیلی زیاده(حدود 100 بار )به همین دلیله که کپسولش هم خیلی ضخیمه و سنگین و برای جوشکاری قشار باید کمتر از 5 بار باشه (اگر فشار کپسول مستقیما وارد شلنگ بشه ممکنه شلنگ بترکه) و نیاز به یه مانومتر هست تا فشار مخزن و فشار خروجی رو نشون بده که با دو درجه ای که داره این کارو میکنه و با شیری که روش هست میشه فشار خروجی رو کم و زیاد کرد و مانومتر مورد نظر من به کپسول اکسیژن بسته میشه و شلنگ خروجی اکسیژن هم به اون وصل میشه.من فقط به جوش برنج لازم داشتم پس دیگه تصمیم به خرید کپسول استیلن یا کاربیت نگرفتم چون دمای مورد نیاز چه برای صافکاری و چه برای جوشکاری برنج رو با گاز مایع میشه تامین کرد.البته با استیلن دما خیلی بالاتره و اونوقته که به راحتی میشه با سیم جوش اهن کار کرد و با گاز مایع من نتونستم جوش اهن بدم ولی به نظر من کیفیت جوش برنج بهتره و به راحتی نمیشکنه مخصوصا برای بدنه و از طرفی هزینه گاز استیلن خیلی بالاتره البته مصرف گازش هم در مقابل اکسیژن خیلی کمتره کلا در جوش هواگاز اکسیژن هست که حرف اول رو میزنه و مصرفی تره البته در صورت خرید کپسول استیلن به یه مانومتر مخصوصش هم نیازه .درمورد استفاده از پیک نیک با توجه به چند تا جوش کاری که من کردم متوجه شدم که اکسیژن با سرعت بالاتری مصرف میشه و مثلا 5 بار کپسول 10 لیتری رو پر کردیم در حالی که هنوز کپسول 11 کیلویی گاز 2 کیلو هم مصرف نشده و با توجه به وزن بالای اون جابجاییش خیلی سخت میشه و همین پیک نیک هم سبکه و فکر کنم خیلی کار کنه.البته شما اگه جا دارید و مثل ما اپارتمان نشین نیستید پیشنهاد میکنم از سیلندر 20 کیلوی اکسیژن استفاده کنید چون در حین کار این تموم شدن اکسیژن هست که بیشتر مشکل ایجاد میکنه و البته اگر سیلندر 11 کیلویی هم دارید میتونید استفاده کنید و البته با رگلاتور (من با پیک نیک رگلاتور نمیخوام چون میشه با شیر به صورت خیلی کم بازش کرد).در مورد ایجاد تاپیک جداگانه من تجربیات خاصی ندارم جز گرفتن موج و بتونه 4 درب و 2 گلگیر نوا که روی زمین انجام دادم و البته جاهایی رو هم صافکاری کردم که خیلی سخت نبود (در حد چند تا قری) با کمک 2 قطعه صافکاری سرد که یکیش مشتی (که پشت ورق میگگیرند و یکی هم که روی ورق ضربه میزنه) ولی دوستان نظر بدن تا اگه لازم دونستن ایجاد بفرمایید.