تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 1135 اولاول ... 634635135535595605615625635645655665675736136631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد مانومتر ساخت چین و با گارانتی 15 ماهه و مارک (اروا) و قیمت 50000 تومان
    سر پیک جوش هواگاز هم با همین مارک و گارانتی وقیمت 70000 تومان که مجموعه کاملی بود و 4 تا سری کامل از شماره 1 تا 4 داشت و 4 تا یدکی به همراه عینک مخصوص.
    البته یه قوطی پودر (تنه کار)که مثل روغن لحیم در لحیمکاری عمل میکنه و 500 گرمیش رو 5000 تومان خریدم و 4 متر شلنگ دوقلوی مخصوص کره ای هم 20000 تومان.
    فشار موجود در گپسول اکسیژن خیلی زیاده(حدود 100 بار )به همین دلیله که کپسولش هم خیلی ضخیمه و سنگین و برای جوشکاری قشار باید کمتر از 5 بار باشه (اگر فشار کپسول مستقیما وارد شلنگ بشه ممکنه شلنگ بترکه) و نیاز به یه مانومتر هست تا فشار مخزن و فشار خروجی رو نشون بده که با دو درجه ای که داره این کارو میکنه و با شیری که روش هست میشه فشار خروجی رو کم و زیاد کرد و مانومتر مورد نظر من به کپسول اکسیژن بسته میشه و شلنگ خروجی اکسیژن هم به اون وصل میشه.من فقط به جوش برنج لازم داشتم پس دیگه تصمیم به خرید کپسول استیلن یا کاربیت نگرفتم چون دمای مورد نیاز چه برای صافکاری و چه برای جوشکاری برنج رو با گاز مایع میشه تامین کرد.البته با استیلن دما خیلی بالاتره و اونوقته که به راحتی میشه با سیم جوش اهن کار کرد و با گاز مایع من نتونستم جوش اهن بدم ولی به نظر من کیفیت جوش برنج بهتره و به راحتی نمیشکنه مخصوصا برای بدنه و از طرفی هزینه گاز استیلن خیلی بالاتره البته مصرف گازش هم در مقابل اکسیژن خیلی کمتره کلا در جوش هواگاز اکسیژن هست که حرف اول رو میزنه و مصرفی تره البته در صورت خرید کپسول استیلن به یه مانومتر مخصوصش هم نیازه .درمورد استفاده از پیک نیک با توجه به چند تا جوش کاری که من کردم متوجه شدم که اکسیژن با سرعت بالاتری مصرف میشه و مثلا 5 بار کپسول 10 لیتری رو پر کردیم در حالی که هنوز کپسول 11 کیلویی گاز 2 کیلو هم مصرف نشده و با توجه به وزن بالای اون جابجاییش خیلی سخت میشه و همین پیک نیک هم سبکه و فکر کنم خیلی کار کنه.البته شما اگه جا دارید و مثل ما اپارتمان نشین نیستید پیشنهاد میکنم از سیلندر 20 کیلوی اکسیژن استفاده کنید چون در حین کار این تموم شدن اکسیژن هست که بیشتر مشکل ایجاد میکنه و البته اگر سیلندر 11 کیلویی هم دارید میتونید استفاده کنید و البته با رگلاتور (من با پیک نیک رگلاتور نمیخوام چون میشه با شیر به صورت خیلی کم بازش کرد).در مورد ایجاد تاپیک جداگانه من تجربیات خاصی ندارم جز گرفتن موج و بتونه 4 درب و 2 گلگیر نوا که روی زمین انجام دادم و البته جاهایی رو هم صافکاری کردم که خیلی سخت نبود (در حد چند تا قری) با کمک 2 قطعه صافکاری سرد که یکیش مشتی (که پشت ورق میگگیرند و یکی هم که روی ورق ضربه میزنه) ولی دوستان نظر بدن تا اگه لازم دونستن ایجاد بفرمایید.
    Last edited by MJ1970; 02-12-2012 at 07:54.

2. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشید بحث تون سر صافکاری رو قطع میکنم.ولی یه سوال درباره ترمز بیوک داشتم دوباره.
    اگه دیده باشید پمپ و بوستر بیوک با یه شیب زیاد نسبت به اطاق نصب شدن و اگر توی پمپ رو دیده باشید میبینید که سوراخ های تو قسمت بالای محفظه قرار داره یعنی تو حالت عادی همیشه روغتن پایین محفظه است و سوراخ بالای محفظه.البته همیشه روغن روی سوراخها هست که پمپ بشه ولی تو یه شتاب گیری اساسی یا نه در صورت کم شدن حتی یکم از روغن در اصل دیگه اون روغنی که به سوراخ نمیرسه بدرد نمیخوره و ترمز هوا میگیره حالا یه راهی نیست که بشه این بوستر و پمپ رو صاف تعبیه کرد که همیشه حتی اگر روغن ترمز هم کم شد مشکلی پیش نیاد

4. 2 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نيازي به صاف كردن پمپ ترمز نيست و من تا حالا هيچ مشكلي از اين نظر نداشتم. اگر منظور شما از سوراخ، اون سوراخ بين ديواره دوتا مخزن پمپ باشه، اون نبايد بصورت استاندارد وجود داشته باشه و اين سوراخ رو بعضي مكانيكها با مته ايجاد ميكنن تا روغن از مخزن بزرگ به كوچك راه داشته باشه.
    اگر سوراخهاي ورودي روغن به سيلندر رو ميگين، كه بازهم مشكلي نيست و با ريختن به اندازه روغن و چك كردن سطح روغن در هر چند وقت يه بار ، چنين مشكلي وجود نمياد.
    اگر به لاستيك درب مخزن توجه كنين براي هر بخش از مخزنها، در روي اون لاستيك بخشي رو اضافه در نظر گرفتن كه به صورت ليواني لاستيكي باز ميشه و با اين كار وقتي داخل پمپ هست، سطح روغن رو بالا مياره و مشكلي هم پيش نمياد.
    شما ميتونين حتي اون ليوانهاي لاستيكي رو با فشار دادن جمع كنين و كل مخازن رو پر از روغن كنين و اينجوري روغن بيشتري توي پمپ ميمونه.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم.
    به نظرتون برای جلوبندی و گاردان ماشین گریس نسوز(قرمز رنگ)بزنیم بهتره یا از همین گریس های معمولی که تعویض روغنی ها دارن.؟؟؟
    من حرفی ندارم برم گریس پمپ دستی بخرم و داخلش رو گریس نشوز آمریکایی قرمز بزنم و خودم ماشین رو گریس کاری کنم به شرطی که بدونم گریس نسوز برای ماشین بهتره.

8. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گريس نسوز رو براي بلبرينگها استفاده ميكنن و گريس معمولي رو براي گريسكاري عادي.
    از نظر كلي گريس نسوز خيلي بهتره(هرچند كه در عمل براي جلوبندي نيازي به استفاده از نوع نسوز نيست و هردو در اون مكان يه كار رو انجام ميدن)
    من هميشه از گريس معمولي استفاده ميكنم كه با پمپ دستي سر روتها و سيبكها رو گريسكاري ميكنم و مشكلي هم با گريس معمولي نداشتم. هردو نوع ضد آب و روان كننده هستن، منتها گريس نشوز در حرارتها و فشارهاي بالا( در بلبرينگ چرخها و چهارشاخه گاردان) وضعيت و كارايي خودش رو حفظ ميكنه اما گريس معمولي اينجور نيست، و توي جلوبندي هم اون مقدار فشار و حرارت مثل بلبرينگها رو نداريم.
    بنابر اين استفاده از گريس معمولي( البته استاندارد) فرقي با گريس نسوز نداره( در مورد جلوبندي)

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلامی گرم خدمت همه دوستان
    ببخشید صدای سوت کشیدن هنگامی که ترمز سفت انجام میدم برای چی هست؟
    ترمز عادی صداش نمیاد یا شاید هم بقدر باشی که من متوجه نمیشم!
    ولی وقتی که ترمز محکم میزنم که سریع تر ایست داشته باشم صدای سوت رو میشنوم! صدای صوت ظریفی هست !!!
    درضمن من دیسک نو-لنت نو ( تعویض دوباره بخاطر سوت قبلا! ) بلبرینگ هر دو طرف دیسک نو - کاسه نمد نو - شلنگ ترمز نو -لوازم تو کلیپر ترمز نو- گردگیر پیستون تو کلیپر نو - پمپ زیر پایی راننده نو !!!! گریس stp قرمز از 10 سال پیش داشتم برای بلبرینگ ها زدم
    ممنون

12. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...................
    Last edited by MJ1970; 02-12-2012 at 22:16.

14. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا باز خوبه ما اینجا رو داریم که سوالهامون رو بپرسیم.
    من میخواستم برای بیوکم یه فیلتر هوای اسپرت نصب کنم.مثل این:

البته من خودم فکر میکنم با این سیستمی که الان به صورت استاندارد روش هست هوا بیشتری نسبت به فیلتر هوای اسپرت بهش میرسه.

میخواستم نظر شما اساتید رو بدونم.

16. این کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی خودم فکر میکنم با این سیستمی که الان به صورت استاندارد روش هست هوا بیشتری نسبت به فیلتر هوای اسپرت بهش میرسه.

18. 2 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

[FONT="]گريس نسوز رو براي بلبرينگها استفاده ميكنن و گريس معمولي رو براي گريسكاري عادي.[/FONT]
    [FONT="]از نظر كلي گريس نسوز خيلي بهتره(هرچند كه در عمل براي جلوبندي نيازي به استفاده از نوع نسوز نيست و هردو در اون مكان يه كار رو انجام ميدن)[/FONT]
    [FONT="]من هميشه از گريس معمولي استفاده ميكنم كه با پمپ دستي سر روتها و سيبكها رو گريسكاري ميكنم و مشكلي هم با گريس معمولي نداشتم. هردو نوع ضد آب و روان كننده هستن، منتها گريس نشوز در حرارتها و فشارهاي بالا( در بلبرينگ چرخها و چهارشاخه گاردان) وضعيت و كارايي خودش رو حفظ ميكنه اما گريس معمولي اينجور نيست، و توي جلوبندي هم اون مقدار فشار و حرارت مثل بلبرينگها رو نداريم.[/FONT]
    بنابر اين استفاده از گريس معمولي( البته استاندارد) فرقي با گريس نسوز نداره( در مورد جلوبندي)
    بسیار خب برای جلوبندی همون گریس معمولی کفاف میده ولی برای گاردان که تحت فشاره چی؟؟؟چون سفری که من با ایمپالا داشتم تو راه چهار شاخی گاردان ماشین خراب شد بعد که گاردان رو باز کردیم مکانیک گفت گریس به چهار شاخی نرسیده بوده!!در صورتی که قبل مسافرت ماشین رو گریس کاری کامل کردم.
    پس به نظر شما گریس نشوز برای گاردان و چهار شاخی بهتره؟

ولی خودم فکر میکنم با این سیستمی که الان به صورت استاندارد روش هست هوا بیشتری نسبت به فیلتر هوای اسپرت بهش میرسه.

تا اونجا که من متوجه شدم عکس اول فیلتر هوای اسپرت نیست.
    صاحب ماشین 2 تا فیلتر سر راه هواکش گذاشته برای اینکه کمتر آشغال وارد کاربراتور بشه.من فکر میکنم اینطوری نفس ماشین بیشتر گرفته میشه.
    همون فابریکش بهتره هوای خنک هم وارد کاربراتور میشه.

20. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •