من از توی FMC رفتم شد
من از توی FMC رفتم شد
here you are :
how start 737 NGX engin .
recorded by myself
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من متوجه شدم کجای کار ایراد داشت
اشتباه من اونجایی بود که میزدم هواپیما از سر باند شروع به کار کنه
اگه از گیت یا fuel box یا حالا پارکینگی جایی شروع به کار کنم هواپیما کاملا روشن هست و مشکلی هم نداره
در یک وبدیو که از youtube دانلود کردم خاموش و روشن کردن کامل هواپیما رو هم یاد گرفتم. خیلی هم اصولی یاد میده
انگار خود طرف خلبانه
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
راستی یه چیز دیگه :
من اول کرک جداگانه ی pmdg 737 ngx رو دانلود کردم که 90 مگابایت این حدودا بود. (البته بعد Extract)
حالا یک patch پیدا کردم 105 کیلوبایت که همون کارو میکنه و با 2 تا آنتی وبروس هم چکش کردم که...
براتون آپلود کردم که اون 90 مگابایتی رو دانلود نکنید 1 ساعت
سلام میتونی وقتی هواپیما روشنه سیو کنی و لینکشو اینجا بذاری تا ما هم استفاده کنیم
از همين پى 30 ورلد خودمون
شهرمون قحطى
بچه ها , از این manual های 737 حتما اینو بخونین :
PMDG-737NGX-Introduction
این کلیپی که گرفتم خوب بود ؟ بدرد می خورد ؟
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
ایول عالی بود
تونستم استارت بزنم!(مگه ماشینه که استارت بزنم؟)
کار شما که عالیه بخصوص بابت ویدئو - اما نمیدونم چرافایل های سیو شده کار نکردن یعنی اونا را کنار بقیه فایل های سیو شده کپی میکنم اما لود را که میزنم اینا رو نشون نمیده
اما بابت ویدئو - هواپیمای شما کاملا خاموش بود وقتی باطری زاروشن میکنی اونوقت چند تا از چراغ ها روشن میشن اما مال من از همون ول فرق میکنه - چه وری هواپیما کامل خاموشش کنم و طبق فایل ویدئو شما به ترتیب عمل کنم
از توی FMC توی PMDG Option دکمه ی Load Pannel بعد Cold and Dark رو بزنید و کلید Exec رو بزنید تا Cold and Dark بشهکار شما که عالیه بخصوص بابت ویدئو - اما نمیدونم چرافایل های سیو شده کار نکردن یعنی اونا را کنار بقیه فایل های سیو شده کپی میکنم اما لود را که میزنم اینا رو نشون نمیده
اما بابت ویدئو - هواپیمای شما کاملا خاموش بود وقتی باطری زاروشن میکنی اونوقت چند تا از چراغ ها روشن میشن اما مال من از همون ول فرق میکنه - چه وری هواپیما کامل خاموشش کنم و طبق فایل ویدئو شما به ترتیب عمل کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)