اگه کسی خونه خواست عکس واقعی پست کنه از روش شبیه سازی کنم
اگه کسی خونه خواست عکس واقعی پست کنه از روش شبیه سازی کنم
Last edited by the God; 01-09-2011 at 11:04.
مرسی
میگفتی رو نقشه مشخصه دیگه
یه خون آشام دارم چطور باید غذای خون آشام رو تامیین کنم ؟؟( تازه وارد خانواده ی sims م شده )
دوستان این فایل رو دانلود کنین همون استخره هست
اگه مشکل داشت بگید
اخه من همون روش the godجان رو رفتم ( امیدوارم مشکلی نداشته باشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دوتارو دانلود کنین و توی دوتا زمین کنار هم بذاریدش از روی عکسی که توی پست قبلیم گذاشتم میتونین ببینینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سانازجان خونه شما هم تا امشب امادست فقط مونده وسایل داخل خونه
راستی اینو به من بگید که مثلا چندتا بچه دارین چند سالشونه و یا پسر یا دختر هستن یا پیرمرد پیرزن
ممنون
Last edited by camry; 01-09-2011 at 15:10.
اینم یه خونه 60 * 60 که ساختنش 20 min طول کشید
عکس های این خونه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رمز دانلود : thegodکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام سلام
بالاخره این خونه ماهم ساخته شد هرکی دوست داشت این خونه فوق العاده لوکس رو دانلود کنه
واقعا شما فقط این خونه رو ببینید بعد رای بدین امتیاز بدین از 10 من که خودم یه خودم میدم 10 از 10 ( 3 روزه که دارم روش کار میکنم )
ساناز خانوم این خونه ی شماست اگه طبقه ی دوم رو نگاه کنین 7 تا اتاق میبینین
لطفا همه ی پیشنهادات و انتقادات خودتونو ددرباره ی این خونه به من بگید
ادرس لینک دانلود رو هم توی 4 تا از پست تای که میدم میذارم تا همه بتونن دانلودش کنن
البته اول کار شما باید پک لیت نایت رو داشته باشید در غیر این صورت اجرا نمیشه
اینم یک مجموعه عکس از خونه :
اینم لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی داداش the god شما که خونتونو رو برای دانلود گذاشتین پس رمز دانلود چیه ؟؟؟ منم نیاز دارم ؟؟ این فایل دانلود الان برای شما دانلود میشه ؟ چی کار کنم ؟؟ شما هم نیاز به رمز دارید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نتونستین دانلودش کنین یا مشکلی داشت یا اجرا نمیشد به من بگید ممنون
امیدوارم حالشو ببرید![]()
Last edited by camry; 01-09-2011 at 18:18.
من که رمز رو نوشتم thegod
نه ماله تو رمز نداره
من خودم رمز گذاشتم روش
اگه بخوای می تونی رمزیش کنی
اینو میدونستم فقط خواستم بگم حتما باید رمز گذاشت روش.
نه نمیخوام!:ی
با تشکر از راهنمایی های جناب the God ، بالاخره ما به ورژن 1.0.631.00002 آپدیت شدیم![]()
البته این مشکل تغییر زبون به اسپنیش هم بدجوری یقه ما رو گرفته بود و هر چقدر آنیستال می کردم و دوباره نصب می کردم درست نمیشدبنابراین کاری که کردم این بود که رفتم و کل مدخل Sims رو از رجیستری پاک کردم
اما بعد از اینکه دوباره بازی رو نصب کردم این مدخل به طرز عجیبی ایجاد نشد و بنابراین من نتونستم SKU رو از 7 به 2 تغییر بدم ولی فکر کنم این کار به صورت اتوماتیک انجام شده چونکه وقتی نسخه بازی رو چک کردم دیدم که خودش تبدیل شده به 1.0.631.00002
ولی متاسفانه باز هم موقع نصب Town Of life با همون اخطار قبلی رو به رو شدم و نصب نشدیک فایل آپدیت هم داخل دی.وی.دی Town of Life وجود داره با این اسم : 1.23.65.0120xx که این هم نصب نشد و همون اخطار قبلی رو داد
حالا می خواستم بپرسم الان باید برم سراغ دانلود اون فایل صد مگی برای آپدیت به نسخه 1.7.9.002002 ؟
و اگه به نسخه 1.7.9.002002 آپدیت بشه دیگه 100 % جواب میده ؟![]()
حالا ورژن شما امادست واسه ادونچر اما اگر townlife می خوای 2 راه داری:
1: پک ادونچر رو بگیری و به وسیله ی اپدیت های اون برسی به Town life
2:یا بری تو سایتاز اولش دانلود کنی تا اخرش و نصب کنی البته یادت باشه mirror WorldWide ها رو دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش اون لینکی که شما دادی رو که فکر کنم سر جمع باید حدود 1 گیگ دانلود کنم
فکر کنم همون "ورد ادونچر" بگیرم راحت تره
فقط به عنوان آخرین سوال می خواستم بپرسم توی تمام دی.وی.دی های "ورد ادونچر" ، کل آپدیت های اون لینک قطعا موجوده ؟ و اینکه روی فایل آپدیت دابل کلیک کنیم خودش اتوماتیک آپدیت میشه یا باید باز هم کپی پیست کرد ؟
و در آخر هم اینکه ببخشید اگه این چند روز زیادی درد سرت دادم![]()
Last edited by ICAROOS; 02-09-2011 at 19:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)