تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 1126 اولاول ... 634635135535595605615625635645655665675736136631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

نه هارد 2.5 هست واسه لپ تاپ ...
    مثلا فک کن الان 20 تا بدسکتور داشت وقتی ویندوز عوض می کردم میشد مثلا 25 تا ...
    این طوری زیاد میشد ...
    تو اتوبوس ولی استفاده کردم وقتی میرفتم یونی .
    ولی باز فکر نمی کنم از اون تکون باشه چون DriveGuard داره .
    پلاتر چقدر هزینه داره ؟
    جالبه مثل هارد دوستمون فقط Health کم میشه ولی Performance ثابته ...
    به نظرم این نشون میده مشکل هد و Read & Writing نداره و فقط سکتورها که محل دخیره Info هستن مشکل دارن ...
    می خوام به زودی ببرم کلینیک هارد .
    اونجا ممکن تا چقدر خرج برداره ؟
    البته مهم نی می خوام بدونم فقط .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بهرحال سکتورهایی که به عنوان بدسکتورهستند آدرسشون در فریم ویر نیست
    آپدیت فریم ویر رو تست کردین ؟ شاید جواب بده اگه میتونید آپدیت کنید قبل از اینکار حتما از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید
    هزینه پلاتر رو نمی دونم

هد که باید سالم باشه بیشتر پلاتر شاید مشکل داشته باشه

ببرید بیرون اونها هم بدسکتور گیری کنن شاید درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

3

متاسفم خیلی احساس بدی داره آدم همه چیزشو ار دست بده ...
    ولی به نظر من باید اطمینان کنی این بهترین راهه در حال حاضر برنامه های عادی تو سطح نت نمی تونه خیلی عالی همه چیزو ریکاوری کنه و شما فکر می کنی امکانش وجود نداره و بیشتر ناراحت میشی ...
    ببر کلینیک هارد تو سمیه اونجا حرفه ای هستن کمکت می کنن ...
    تشکر از بابت حس همدردیت و راهنمائیت
    از نظر من مسئله اینجاست که فکر نمیکنم "کلینیک هرد" سایر شرکتهای بازیابی فعال توی ایران از هیچ نرم افزار فضایی یا اختصاصی استفاده ککن
    پس نتیجتاً در صورت استفاده از هر گونه نرم افزار غیر وطنی، یقینا آن نرم افزار مربوطه برای ما هم قابل دسترس خواهد بود (یحتمل از طریق نت) و تنها تفاوت احتمالا در نحوه استفاده و تجربه خواهد بود
    بنابراین شخصً فکر میکنم سپردن هارد به این قبیل شرکتها ریسک بی جاست

به هیچ وجه تو اون درایوی که فولدر توش بوده اطلاعات جدید نریزید چون احتمال ریکاوری کم میشه شما با نرم افزار power data recovey رو حالت deep scan فایل های مورد نظر رو ریکاوری کنید به احتمال خیلی زیاد برمیگرده
    دوست گرامی
    درایوی که فولدر از دست رفته توی اون بوده اتفاقا درایو کم حجمیست (در حدود 6 گیگ) که در حال حاضر حدودا 1 گیگ فضای خالی داره
    متاسفانه قبل از اینکه من پست شما رو بخونم اقدام به ویرایش (کم و زیاد کردن متن) چند فایل وُرد و نُت.پد در درایو مربوطه کردم که ممنون میشم اگه بگید شامل مبحث "اطلاعات جدید" و کم شدن شانس ریکاوری میشه یا نه ؟
    ضمنا اکثریت برنامه های من (از جمله مرورگری که در حال استفاده از آن هستم و اینترنت سکیوریتی و غیره) داخل این درایو نصبه که باز هم ممنون خواهم شد اگه درباره استفده از این نرم افزارها و احتمال "کم شدن شانس ریکاوری" توضیحی بدید
    و در پایان بعد از استفاده از نرم افزار بازیابی که معرفی کردید آیا بهتره فایل مربوطه رو در یکی از درایوهای حال حاضر سیستم ریکاوری کنم یا احیانا در یک حافظه فلش ؟
    با سپاس

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

آپدیت فریم ویر رو تست کردین ؟ شاید جواب بده اگه میتونید آپدیت کنید قبل از اینکار حتما از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید
    هاردم توشیباست ولی چند وقت پیش تو سایتش نگاه میکردم FirmWare جدید نداشت ...
    فکر نمی کنم از یا ارتقا FW مشکل حل شه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هاردم توشیباست ولی چند وقت پیش تو سایتش نگاه میکردم FirmWare جدید نداشت ...
    فکر نمی کنم از یا ارتقا FW مشکل حل شه ...
    آره فریم ویر احتمالش کمه و بیشتر مشکل سخت افزاری میاد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تشکر از بابت حس همدردیت و راهنمائیت
    از نظر من مسئله اینجاست که فکر نمیکنم "کلینیک هرد" سایر شرکتهای بازیابی فعال توی ایران از هیچ نرم افزار فضایی یا اختصاصی استفاده ککن
    پس نتیجتاً در صورت استفاده از هر گونه نرم افزار غیر وطنی، یقینا آن نرم افزار مربوطه برای ما هم قابل دسترس خواهد بود (یحتمل از طریق نت) و تنها تفاوت احتمالا در نحوه استفاده و تجربه خواهد بود
    بنابراین شخصً فکر میکنم سپردن هارد به این قبیل شرکتها ریسک بی جاست

دوست گرامی
    درایوی که فولدر از دست رفته توی اون بوده اتفاقا درایو کم حجمیست (در حدود 6 گیگ) که در حال حاضر حدودا 1 گیگ فضای خالی داره
    متاسفانه قبل از اینکه من پست شما رو بخونم اقدام به ویرایش (کم و زیاد کردن متن) چند فایل وُرد و نُت.پد در درایو مربوطه کردم که ممنون میشم اگه بگید شامل مبحث "اطلاعات جدید" و کم شدن شانس ریکاوری میشه یا نه ؟
    ضمنا اکثریت برنامه های من (از جمله مرورگری که در حال استفاده از آن هستم و اینترنت سکیوریتی و غیره) داخل این درایو نصبه که باز هم ممنون خواهم شد اگه درباره استفده از این نرم افزارها و احتمال "کم شدن شانس ریکاوری" توضیحی بدید
    و در پایان بعد از استفاده از نرم افزار بازیابی که معرفی کردید آیا بهتره فایل مربوطه رو در یکی از درایوهای حال حاضر سیستم ریکاوری کنم یا احیانا در یک حافظه فلش ؟
    با سپاس

شما هر گونه اطلاعاتی در اون درایو بریزید شانس ریکاوری کمتر میشه حالا هر چیزی که باشه
    ریکاوری که شد میتونید اون اطلاعات رو روی یک درایو دیگری بریزید و مشکلی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام ممنون از این همه اطلاعات مفید

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درود
    من از نرم افزار Recuva و Power Data Recovery استفاده کردم و متاسفانه نتیجه کار افتضاح بود و در حال حاضر مجاب شدم هاردم رو بسپارم به شرکت
    تنها سوالی که الان برام باقیه اینه که بعد از نصب هر دو نرم افزار فوق (البته در دراییو غیر از درایو مورد ریکاوری نصب کردم) با هر دو نرم افزار مرحله اولیه ریکاوری طی کردم که در واقع نوعی اسکندرایو مربوطه برای جستجوی فایلهای پاک شده هست و بعد از اون فهرستی از فایلهای پاک شده رو ارائه میکنه که من با هر دو نرم افزار تا همین قسمت پیش رفتم ولی هیچ فایلی رو برای برای ذخیره شدن در سیستم انتخاب نکردم
    حالا سوالی که برام پیش اومده این هست که احیانا با پیش رفتن تا این مرحله دچار مشکلاتی نظیر "اُور رایت" و عدم بازیافت اطلاعات توسط شرکت رو به رو نخواهم شد که ؟
    پی نوشت :
    متاسفانه در فهرست ارائه شده توسط power data recovery اسامی تمامی فایلها تغییر کرده بود ! (که البته گمون نکنم از یک نرم افزار دو مگابایتی بیش ازاین انتظاری بره فقط در حال حاضر نگران مسئله اور رایت هستم)

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان چطور میشه یک درایو رو unchangeable کرد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درود
    من از نرم افزار Recuva و Power Data Recovery استفاده کردم و متاسفانه نتیجه کار افتضاح بود و در حال حاضر مجاب شدم هاردم رو بسپارم به شرکت
    تنها سوالی که الان برام باقیه اینه که بعد از نصب هر دو نرم افزار فوق (البته در دراییو غیر از درایو مورد ریکاوری نصب کردم) با هر دو نرم افزار مرحله اولیه ریکاوری طی کردم که در واقع نوعی اسکندرایو مربوطه برای جستجوی فایلهای پاک شده هست و بعد از اون فهرستی از فایلهای پاک شده رو ارائه میکنه که من با هر دو نرم افزار تا همین قسمت پیش رفتم ولی هیچ فایلی رو برای برای ذخیره شدن در سیستم انتخاب نکردم
    حالا سوالی که برام پیش اومده این هست که احیانا با پیش رفتن تا این مرحله دچار مشکلاتی نظیر "اُور رایت" و عدم بازیافت اطلاعات توسط شرکت رو به رو نخواهم شد که ؟
    پی نوشت :
    متاسفانه در فهرست ارائه شده توسط power data recovery اسامی تمامی فایلها تغییر کرده بود ! (که البته گمون نکنم از یک نرم افزار دو مگابایتی بیش ازاین انتظاری بره فقط در حال حاضر نگران مسئله اور رایت هستم)

شما قبل از ریکاوری نوع فایل هایی که میخواین ریکاوری بشه انتخاب کردین ؟
    درسته اسامی رو تغییر میده ولی من با این نرم افزار خیلی ریکاوری انجام دادم حتی رو درایوی که ویندوز روش دوباره نصب شده 90% اصلاعاتشو برگردوندم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •