نام کاربری بده ما هم بشناسیم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نام کاربری بده ما هم بشناسیم![]()
دوستان یه سوال
این اینترنت Point to point که اینجا گفته
فقط برای اداراته؟ یا به مشترکین خصوصی هم میدن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد این هزینه ش برای یک ماه اینقدره ؟ (گرونه)
سوال دیگه اینکه کسی راه دیگه ای به غیر از نامه از آموزش دانشگاه برای گرفتن سرعت بالای 128 بلده؟
خط من الا سرعت روزش دوباره خوب شده چون تو این چند روز به شدت تو روز هم نوسان داشتم امروز قطعی هم نداشتم فقط این جا دو بار برق رفت
میانگین سرعت دانلود از ساعت 5 غروب تا الان 10 شب 120 مقدار دانلود 2.5 گیگ
مرکز 8 128 نامحدود
اره یه ای دی بود که اسمش شاتل رشت بود همش تعریف میکرد من بهش گفتم شما کارمند شاتلی اون دیگه مطلب نمیده شخص دیگه ای هم بود اطلاعات خوبی داشت بهش نمیخورد یوزر معمولی باشه مرسی که اطلاع دادی
بریم دعا کنیم بقیه isp ها ازین کارا یاد نگیرن
نکته دوم امروز تصویب شد که اینترنت ارزون بشه isp ها هم گفتن همین که تو این مدت گرون نکردیم خودش یه نوع تخفیفه اما مصوب شد که هزینه ها 20 درصد کم بشه 20:30 امروز گفت
تا ببینیم چی پیش میاد
Last edited by mtx891; 19-08-2010 at 21:25.
خوب من ترجیح میدم ثابت بمونه تا این که ارزون شه چون اگه 20 درصد کاهش قیمت داشته باشیم 30 درصد کاهش سرعت هم داریم
آقا اینجا کسی از اندیشه host نگرفته؟ من گرفتم حالا مشکل داره و پشتیبانی هم جواب نمیده!!!
چطور مگه؟مشکلت چیه
با چی کار میکنی؟
من نگرفتم اما شخصی رو میشناسم که گرفته![]()
امروز چقدر dc داشتیم
با این وضع اصلا نمیشه از لینک غیر مستقیم دانلود کرد
اتفاقا من امروز اصلا dc نشدم کلا امروز اوضاع خوب بود.
حداقل اینو مطمئنم که هر موقع پای کامپیوترم هستم اینترنتم با سرعت مشخص وصله. راحت میتونم برنامه ریزی کنم واسه دانلودام. دیشب واسه خودم گذاشتم دانلود کنه، auto turn off هم روشن گذاشتم. صبح اومدم فیلامو صحیح و کامل تحویل گرفتم. دیگه آدم از یه ADSL چی می خواد. هر موقع سرعت بالاتر هم خواستم میرم بالاترشو می گیرم
والا الان فقط 4-5 نفری هستن که در مورد شاتل می نویسن. اینا هم اگه خیلی بری عقب می بینی شاتل نبودن، تازه دارن در مورد شاتل می نویسن. هر شرکتی هم این کارو بکنه خجالت آوره. همیشه کیفیت خوب یک محصول باعث تبلیغش میشه نه تبلیغ عادی
تو چه حوصله ای داری از اندیشه host گرفتیاین همه شرکت با پدر و مادر host فروش
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)