تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 563 از 2403 اولاول ... 6346351355355956056156256356456556656757361366310631563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه SASAN_6822's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    رشت

9

یه نکته جالبی امروز توجهمو به خودش جلب کرد چند نفر از دوستانی که جدیدا تو این فروم مطلب می نویسن تو شهرهای دیگه هم دیده شدن که به نفع شاتل مطلب نوشتن واقعا تعجب اوره اول فکر کردم شاید دوست عزیزمون غیر از رشت جای دیگه هم سرویس از شاتل داره اما با کمی جستجوی بیشتر فهمیدم این یه حرکت که توسط خود شاتل انجام می شه و با 10 تا 15 تا اکانت شروع به تخریب می کنن البته دوستان کاملا می تونن تشخیص بدن و افرادی که مدتهاست اینجا مطلب می نویسن کاملا مشخص هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نام کاربری بده ما هم بشناسیم

داره خودمونی میشه amir.em's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال
    این اینترنت Point to point که اینجا گفته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط برای اداراته؟ یا به مشترکین خصوصی هم میدن؟
    بعد این هزینه ش برای یک ماه اینقدره ؟ (گرونه)
    سوال دیگه اینکه کسی راه دیگه ای به غیر از نامه از آموزش دانشگاه برای گرفتن سرعت بالای 128 بلده؟

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خط من الا سرعت روزش دوباره خوب شده چون تو این چند روز به شدت تو روز هم نوسان داشتم امروز قطعی هم نداشتم فقط این جا دو بار برق رفت
    میانگین سرعت دانلود از ساعت 5 غروب تا الان 10 شب 120 مقدار دانلود 2.5 گیگ
    مرکز 8 128 نامحدود

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یه نکته جالبی امروز توجهمو به خودش جلب کرد چند نفر از دوستانی که جدیدا تو این فروم مطلب می نویسن تو شهرهای دیگه هم دیده شدن که به نفع شاتل مطلب نوشتن واقعا تعجب اوره اول فکر کردم شاید دوست عزیزمون غیر از رشت جای دیگه هم سرویس از شاتل داره اما با کمی جستجوی بیشتر فهمیدم این یه حرکت که توسط خود شاتل انجام می شه و با 10 تا 15 تا اکانت شروع به تخریب می کنن البته دوستان کاملا می تونن تشخیص بدن و افرادی که مدتهاست اینجا مطلب می نویسن کاملا مشخص هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اره یه ای دی بود که اسمش شاتل رشت بود همش تعریف میکرد من بهش گفتم شما کارمند شاتلی اون دیگه مطلب نمیده شخص دیگه ای هم بود اطلاعات خوبی داشت بهش نمیخورد یوزر معمولی باشه مرسی که اطلاع دادی
    بریم دعا کنیم بقیه isp ها ازین کارا یاد نگیرن

نکته دوم امروز تصویب شد که اینترنت ارزون بشه isp ها هم گفتن همین که تو این مدت گرون نکردیم خودش یه نوع تخفیفه اما مصوب شد که هزینه ها 20 درصد کم بشه 20:30 امروز گفت
    تا ببینیم چی پیش میاد
    Last edited by mtx891; 19-08-2010 at 21:25.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب من ترجیح میدم ثابت بمونه تا این که ارزون شه چون اگه 20 درصد کاهش قیمت داشته باشیم 30 درصد کاهش سرعت هم داریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا اینجا کسی از اندیشه host نگرفته؟ من گرفتم حالا مشکل داره و پشتیبانی هم جواب نمیده!!!

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا اینجا کسی از اندیشه host نگرفته؟ من گرفتم حالا مشکل داره و پشتیبانی هم جواب نمیده!!!
    چطور مگه؟مشکلت چیه
    با چی کار میکنی؟
    من نگرفتم اما شخصی رو میشناسم که گرفته

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امروز چقدر dc داشتیم
    با این وضع اصلا نمیشه از لینک غیر مستقیم دانلود کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اتفاقا من امروز اصلا dc نشدم کلا امروز اوضاع خوب بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

راست میگی عزیزم ولی
    ساعت 5:30 که شما با 64 داری حال میکنی سرعت من روی 1Mbps هست.
    مشکل شما اینه که توجه نمیکنی که فول سپید شاتل از سرویس داغون اندیشه هم کم سرعت تره.
    حداقل اینو مطمئنم که هر موقع پای کامپیوترم هستم اینترنتم با سرعت مشخص وصله. راحت میتونم برنامه ریزی کنم واسه دانلودام. دیشب واسه خودم گذاشتم دانلود کنه، auto turn off هم روشن گذاشتم. صبح اومدم فیلامو صحیح و کامل تحویل گرفتم. دیگه آدم از یه ADSL چی می خواد. هر موقع سرعت بالاتر هم خواستم میرم بالاترشو می گیرم
    والا الان فقط 4-5 نفری هستن که در مورد شاتل می نویسن. اینا هم اگه خیلی بری عقب می بینی شاتل نبودن، تازه دارن در مورد شاتل می نویسن. هر شرکتی هم این کارو بکنه خجالت آوره. همیشه کیفیت خوب یک محصول باعث تبلیغش میشه نه تبلیغ عادی
    تو چه حوصله ای داری از اندیشه host گرفتی این همه شرکت با پدر و مادر host فروش

11. این کاربر از ramin2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •