سلام به همه اساتید و دوستان
میخام یه دوربین بخرم تو عکاسی هم کمی اطلاعات دارم رنج قیمت بین 400 تا 800 همراه با لنزهای ضروری
امکاناتی که میخام
1- نویز کم باشه
2- رنگها رو قشنگتر و زنده تر نمایش بده
3- فیلمبرداری full hd یا hd داشته باشه
4-در نورهای کم تصویر عالی بگیره . اگه این مشکل رو میشه با لنز مناسب حلش کرد اونم معرفی کنید
5- سرعت عکسبرداریش سریع باشه یعنی لحظه ای ثبت کنه ( یعنی آدم بتونه قبل از اینکه اون لحظه طلایی بگذره اونو ثبت کنه .) یکی از فامیلا سونی گرفته مدلشو نپرسیدم ولی میگفت 400 تومان . تا میومدی از صحنه ای عکس بگیری ( مثلا خنده یه بچه ) اونقدر تاخیر داشت که صحنه از دست میرفت
6- برام مهم نیست که مدلش جدید باشه برام این مهمه که تعداد عکسهایی که میتونه در ثانیه بگیره بالا باشه و هم چنین بشه با لنز های مناسب اونو به یه دوربین نیمه حرفه ای تبدیلش کرد. ممکنه دوربینی مربوط به 2 سال قبل باشه ولی حالت حرفه ای تر اون باعث بشه که یه دوربین ماندگار بشه . خلاصه اینکه در صنعت صوتی تصویری گاها میبینی محصولاتی به بازار میاد که بعدها ازش یه نام ماندگار بجا میمونه و حتی مدلای بعد از اون هم نمیتونن جاشو پر کنن یا محاسن اون رو یه جا داشته باشن . پس نه مارک برام مهمه و نه جدید بودنش بلکه فقط performance عالی داشته باشه
7- در ضمن در صورت امکان باتری لیتیومی داشته باشه
با تشکر از همه دوستان
سلام با توجه به مطالبی که عنوان کردید به نظرم شما باید یک slr بگیرید اما کار با دوربینهای حرفه ای مشکلات خاص خودش رو داره
از جمله ؟
نیازمند هزینه بالاتر هست
باید برای استفاده صحیح از دوربین زمان مناسبی رو اختصاص بدید
اندازه و وزن بالاتر نسبت به دوربینهای کامپکت
و...
من فکر کنم شما بیشتر برای استفاده معمولی در سفر مهمانی و ... قصد تهیه دوربین دارید
پس به شما پیشنهاد میکنم یه دوربین کامپکت یا slr like (یا همان نیمه حرفه ای خودتان) تهیه کنید
گزینه های خوبی دارید مانند
canon g11 یا panasonic lx3 یا canon s90
که از بهترینها هستند و دارای تنظیمات دستی هم هستند
و lx3 میتونه 2.5 فریم بر ثانیه ثبت کنه و در مقابل دو نمونه دیگه فیلمبرداری بهتری داره
یا panasonic fz 35 که یه slr like هست و قابلیت های خیلی خوبی داره
و دوست عزیزمون توضیحات کاملی داده در موردش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید