تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 563 از 1635 اولاول ... 6346351355355956056156256356456556656757361366310631563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همه اساتید و دوستان
    میخام یه دوربین بخرم تو عکاسی هم کمی اطلاعات دارم رنج قیمت بین 400 تا 800 همراه با لنزهای ضروری
    امکاناتی که میخام
    1- نویز کم باشه
    2- رنگها رو قشنگتر و زنده تر نمایش بده
    3- فیلمبرداری full hd یا hd داشته باشه
    4-در نورهای کم تصویر عالی بگیره . اگه این مشکل رو میشه با لنز مناسب حلش کرد اونم معرفی کنید
    5- سرعت عکسبرداریش سریع باشه یعنی لحظه ای ثبت کنه ( یعنی آدم بتونه قبل از اینکه اون لحظه طلایی بگذره اونو ثبت کنه .) یکی از فامیلا سونی گرفته مدلشو نپرسیدم ولی میگفت 400 تومان . تا میومدی از صحنه ای عکس بگیری ( مثلا خنده یه بچه ) اونقدر تاخیر داشت که صحنه از دست میرفت
    6- برام مهم نیست که مدلش جدید باشه برام این مهمه که تعداد عکسهایی که میتونه در ثانیه بگیره بالا باشه و هم چنین بشه با لنز های مناسب اونو به یه دوربین نیمه حرفه ای تبدیلش کرد. ممکنه دوربینی مربوط به 2 سال قبل باشه ولی حالت حرفه ای تر اون باعث بشه که یه دوربین ماندگار بشه . خلاصه اینکه در صنعت صوتی تصویری گاها میبینی محصولاتی به بازار میاد که بعدها ازش یه نام ماندگار بجا میمونه و حتی مدلای بعد از اون هم نمیتونن جاشو پر کنن یا محاسن اون رو یه جا داشته باشن . پس نه مارک برام مهمه و نه جدید بودنش بلکه فقط performance عالی داشته باشه
    7- در ضمن در صورت امکان باتری لیتیومی داشته باشه

با تشکر از همه دوستان
    Last edited by dada_zebel; 18-05-2010 at 07:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

SX20 و FZ35 سمسورشون کوچکتره ولی S200EXR سنسورش اندازه G10 و G11 هست ولی 12 مگاپیکسله نه 10 مگا پیکسل.برای همین احتمالا یه چیزی بین مدل های G و SX20 و FZ35 باشه
    ولی پردازنده G11 بهتر عمل می کنه

پس در کل کیفیت G11 باید بهتر باشه (که از شواهد هم همینطور بر میاد )[/QUOTE]

فيلمبرداري s200exr چطوره؟به همين g10 ميرسه يا پايين تر يا بالاتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    من روز دوشنبه رفتم یه S200 EXR خریدم . قیمت 430 تومن با گارانتی ایده آل و بیمه و یه برچشب محافظ ال سی دی رایگان . رم 8 گیگ توشیبا 20 تومن ( تا 40 تومن هم قیمت گرفتم از زیرزمین علاالدین خریدم عمده فروش بود یارو ) و یه محافظ انز مارک کنکو دو پوششه 4 تومن سایز 67 ( اینم تا 20 تومن قیمت میدادن بی انصافا ) .
    کیفیتش واقعا عالیه . سیستم EXR ش منو کشته واقعا حال میده .
    سیستم pro focus ش سه تا عکس پشت سر هم میگیره و برای پرتره بینظیره . پشت سوژه رو باهاش میتونید کاملا مات کنید . باطریشم حدودا 300 شات رو با فلاش جواب میده . فیلمبرداریشم خیلی خوبه ( عالی نیست ) .
    اگه از دوستان کسی راهنمای فارسیشو سراغ داره بده ما هم دانلود کنیم ثواب داره . آخه راهنماش خیلی مختصره و یه سری چیزاش رو توضیح نداده . تو CD ش هم من هر چی گشتم راهنمای استفاده از دوربین رو پیدا نکردم و فقط از زمان اتصال به کامپیوتر به بعد رو حسابی توضیح داده . اگه در مورد این دوربین سؤالی داشتین من در خدمتم .
    سپاس

4. 2 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    من روز دوشنبه یه S200 EXR خریدم . قیمت 430 تومن با گارانتی ایده آل و بیمه و یه برچسب ال سی دی رایگان . رم 8 گیگ توشیبا 20 تومن ( تا 40 تومن هم قیمت گرفتم) از زیر زمین علاالدین از یه عمده فروش خریدم . و محافظ لنز دوپوششه UV مارک کنکو 4 تومن سایز 67 ( تا 20 تومن هم بی انصافا قیمت دادن) .
    کیفیتش فوق العادس . سیستم EXR ش منو کشته واقعا حال میده . با سیستم Pro Focusش میتونید سه تا عکس پشت سر هم بگیرید و برای عکاسی پرتره عالیه ( پشت سوژه کاملا تار میشه ) . باطریش تا حدودا 300 شات رو با فلاش به راحتی جواب میده . کیفیت فیلبرداریشم خیلی خوبه ( عالی نیست ) .
    اگه کسی از دوستان جایی سراغ داره که بشه راهنمای فاریسش رو دانلود کرد به ما هم بگه ثواب داره . آخه راهنماش خیلی مختصره و یه سری چیزارو اصلا توضیح نداده . سی دیش هم از زمان اتصال به کامپیوتر توضیح داده و در مورد خود دوربین و کارکردش من چیزی توش پیدا نکردم .
    سپاس

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض راهنمایی جهت خرید دوربین با هزینه 150 تا 200

با سلام
    با سلام خدمت همه دوستان
    میخواستم دوستان راهنمایی کنن بگن که با هزینه 150 تا 200 بهترین دوربینی که میتونم بخرم چیه ؟
    ممنونم میشم زودتر جواب بدین چون میخواستم هدیه بدم

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

میخام یه دوربین بخرم تو عکاسی هم کمی اطلاعات دارم رنج قیمت بین 400 تا 800 همراه با لنزهای ضروری
    امکاناتی که میخام
    1- نویز کم باشه
    4-در نورهای کم تصویر عالی بگیره . اگه این مشکل رو میشه با لنز مناسب حلش کرد اونم معرفی کنید
    5- سرعت عکسبرداریش سریع باشه یعنی لحظه ای ثبت کنه ( یعنی آدم بتونه قبل از اینکه اون لحظه طلایی بگذره اونو ثبت کنه .) یکی از فامیلا سونی گرفته مدلشو نپرسیدم ولی میگفت 400 تومان . تا میومدی از صحنه ای عکس بگیری ( مثلا خنده یه بچه ) اونقدر تاخیر داشت که صحنه از دست میرفت
    6- برام مهم نیست که مدلش جدید باشه برام این مهمه که تعداد عکسهایی که میتونه در ثانیه بگیره بالا باشه و هم چنین بشه با لنز های مناسب اونو به یه دوربین نیمه حرفه ای تبدیلش کرد. ممکنه دوربینی مربوط به 2 سال قبل باشه ولی حالت حرفه ای تر اون باعث بشه که یه دوربین ماندگار بشه . خلاصه اینکه در صنعت صوتی تصویری گاها میبینی محصولاتی به بازار میاد که بعدها ازش یه نام ماندگار بجا میمونه و حتی مدلای بعد از اون هم نمیتونن جاشو پر کنن یا محاسن اون رو یه جا داشته باشن . پس نه مارک برام مهمه و نه جدید بودنش بلکه فقط performance عالی داشته باشه

با تشکر از همه دوستان
    سلام با توجه به مطالبی که عنوان کردید به نظرم شما باید یک slr بگیرید اما کار با دوربینهای حرفه ای مشکلات خاص خودش رو داره
    از جمله ؟
    نیازمند هزینه بالاتر هست
    باید برای استفاده صحیح از دوربین زمان مناسبی رو اختصاص بدید
    اندازه و وزن بالاتر نسبت به دوربینهای کامپکت
    و...
    من فکر کنم شما بیشتر برای استفاده معمولی در سفر مهمانی و ... قصد تهیه دوربین دارید
    پس به شما پیشنهاد میکنم یه دوربین کامپکت یا slr like (یا همان نیمه حرفه ای خودتان) تهیه کنید
    گزینه های خوبی دارید مانند
    canon g11 یا panasonic lx3 یا canon s90
    که از بهترینها هستند و دارای تنظیمات دستی هم هستند
    و lx3 میتونه 2.5 فریم بر ثانیه ثبت کنه و در مقابل دو نمونه دیگه فیلمبرداری بهتری داره

یا panasonic fz 35 که یه slr like هست و قابلیت های خیلی خوبی داره
    و دوست عزیزمون توضیحات کاملی داده در موردش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    من روز دوشنبه یه S200 EXR خریدم . قیمت 430 تومن با گارانتی ایده آل و بیمه و یه برچسب ال سی دی رایگان . رم 8 گیگ توشیبا 20 تومن ( تا 40 تومن هم قیمت گرفتم) از زیر زمین علاالدین از یه عمده فروش خریدم . و محافظ لنز دوپوششه UV مارک کنکو 4 تومن سایز 67 ( تا 20 تومن هم بی انصافا قیمت دادن) .
    کیفیتش فوق العادس . سیستم EXR ش منو کشته واقعا حال میده . با سیستم Pro Focusش میتونید سه تا عکس پشت سر هم بگیرید و برای عکاسی پرتره عالیه ( پشت سوژه کاملا تار میشه ) . باطریش تا حدودا 300 شات رو با فلاش به راحتی جواب میده . کیفیت فیلبرداریشم خیلی خوبه ( عالی نیست ) .
    اگه کسی از دوستان جایی سراغ داره که بشه راهنمای فاریسش رو دانلود کرد به ما هم بگه ثواب داره . آخه راهنماش خیلی مختصره و یه سری چیزارو اصلا توضیح نداده . سی دیش هم از زمان اتصال به کامپیوتر توضیح داده و در مورد خود دوربین و کارکردش من چیزی توش پیدا نکردم .
    سپاس
    بعید میدونم فارسی براش چیزی باشه ولی ولی تو فروم عکاسی شاید انگلیسی اش رو پیدا کنی
    آقا مهدی اونجا خیلی فعاله میتونه کمک کنه
    امکاناتی که میخام
    1- نویز کم باشه

با تشکر از همه دوستان
    800 تومن برای SLR خیلی بودجه کمی محسوب میشه اگه بعدها میتونی برایه لنزهاش هزینه کنی(یک تا دو میلیون تومن)درمورد SLR چندتا پیشنهاد بدم اما اگه کله پولت همینه به SLR Like و دوربین های چهارسوم فکر کن
    با سلام
    با سلام خدمت همه دوستان
    میخواستم دوستان راهنمایی کنن بگن که با هزینه 150 تا 200 بهترین دوربینی که میتونم بخرم چیه ؟
    ممنونم میشم زودتر جواب بدین چون میخواستم هدیه بدم
    چه انتظاری از دوربینت داری؟

10. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

سلام خدمت اساتید گرامی

من قبل عید قصد خرید دوربین عکاسی داشتم با بودجه ی 400 تومن (10 20 تومنم این بر اون بر شد فرقی نداره) که همینجا هم مطرح کردم و دوستان tz7 رو پیشنهاد دادن اما به دلایلی اون زمان نخریدم حالا که 2 ماه از عید میگذره میخواستم ببینم بازم همونو بخرم یا چیز بهتری پیشنهاد میدید؟

موارد استفاده:فیلمبرداریش hd باشه -تنظیمات دستی بلد نیستم اما میخوام بهترین عکس ممکن بگیره-

لطفا بدون تعصب روی برند خاصی راهنمایی کنید.

ممنون...

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من راهنمای S200 رو از سایت فوجی دانلود کردم . 144 صفحه بود .
    به نظر من تو غیر SLR ها رقیب تداره . هر چی باهاش کار میکنم بیشتر لذت میبرم . وقتی میرم سراغش میبینم که 4 ... 5 ساعت گذشته و من اصلا گذشت زمان رو حس نکردم . از بس که لذت بخشه . به جرات میگم با D1000 هم عوضش نمیکنم . ولی با D500 عوضش میکنم .
    با اینکه از G11 ارزونتره ولی یه کوچولو از نظر کیفیت بالاتره ( همونطورکه یه کوچولو سایز سنسورش بزرگتره ) .
    تو خریدش شک نکنید . با اینکه دوستان عزیز میگن هر دوربینی بخرید بالاخره پشیمون میشید ولی اگه من 100 بار دیگه بخوام انتخاب کنم همین دوربین رو انتخاب میکنم . باجناق بنده SX20 داره از هر نظر که فکر کنید S200 بالاتره .
    سپاس

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

سلام

یه دوربین دیجیتال میخوام بگیرم زیر 400 ت ، سبک باشه ، کم حجم باشه .
    من نمی خوام عکاسی حرفه ایی باش بکنم، ساده باشه ولی از نظر کیفیت عکس عالی باشه و ضمناً کیفیت فیلم برداریش هم خوب باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •