تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 563 از 1174 اولاول ... 634635135535595605615625635645655665675736136631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

راموس بره میلان کاکا بیاد ریال

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام:
    اول که در مورد اومدن پرز باید بگم شتره رو چهار تا بگیرین پول هر چهاتاش با من.
    ولی در کل رفقا به نظر من که تمام این حرفا بجز شایعه چیزی بیش نیستش همین.
    در ضمن رفقای عزیز نارحت نباشید راموس هیچ جای نمیره لا اقل این فصل .
    همنیطور عرض کنم که میبینم رفقای جدیدی اومدن بهشون خوش امد میگویم و ازشون میخوام تا اخرش با ما باشن و مثل بعضی ها که پارسال تا قبل حذف از لیگ قهرمانان با ما بودند و بعدش هم اصلا ندیدیمشون نشه تا اخر اخر با ما باشید.
    گوتی -کاسیاس-گاگو-ممد(الان اسم مستعار نداره شاید من خبر ندارم)-رائول(خودم)-نیستلروی-وسلی و زیزوی عزیز که مدتی هستش ازش خبر ندارم از جمله کسانی بودن که از اوایل فصل قبل تا الان تو این تاپیک فعال هستیم.
    گاهی بعضی از ما مدت کوتاهی نبودیم ولی بلافاصله بعدش اینجا تلپ بودیم چه روزهای که داشتیم از دوستان دیگر هم خواهش میکنم که اینجا باشند تا اخرش.
    باز هم میگم راموس بچه خیلی خوبیه و مطمئن باشید که تو رئال میمونه.
    یه نکته که میگن اصلا خوشحالی و ناراحتی نکرد باور کنید که اینطور نیست دلیلش هم ضربه بود که وسلی به تیرک زدش نشون داد راموس رو که از صندلی جدا شده بود و داشت نگاه میکرد وقتی گل نشد بدبخت ناراحت شد و با دو دستش صورتش رو گرفت.
    اصلا این حرفا نیستش مطمئن باشید که هیچ جا نمیره خیالتون راحت هیچ سایت رسمی رئال این حرفا رو تایید نکردن.
    توجه رفقای عزیز توجه

امشب
    ساعت 23:30
    رئال-ایرون
    همه در تاپیک رئال مادرید

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام:
    اول که در مورد اومدن پرز باید بگم شتره رو چهار تا بگیرین پول هر چهاتاش با من.
    ولی در کل رفقا به نظر من که تمام این حرفا بجز شایعه چیزی بیش نیستش همین.
    در ضمن رفقای عزیز نارحت نباشید راموس هیچ جای نمیره لا اقل این فصل .
    همنیطور عرض کنم که میبینم رفقای جدیدی اومدن بهشون خوش امد میگویم و ازشون میخوام تا اخرش با ما باشن و مثل بعضی ها که پارسال تا قبل حذف از لیگ قهرمانان با ما بودند و بعدش هم اصلا ندیدیمشون نشه تا اخر اخر با ما باشید.
    گوتی -کاسیاس-گاگو-ممد(الان اسم مستعار نداره شاید من خبر ندارم)-رائول(خودم)-نیستلروی-وسلی و زیزوی عزیز که مدتی هستش ازش خبر ندارم از جمله کسانی بودن که از اوایل فصل قبل تا الان تو این تاپیک فعال هستیم.
    گاهی بعضی از ما مدت کوتاهی نبودیم ولی بلافاصله بعدش اینجا تلپ بودیم چه روزهای که داشتیم از دوستان دیگر هم خواهش میکنم که اینجا باشند تا اخرش.
    باز هم میگم راموس بچه خیلی خوبیه و مطمئن باشید که تو رئال میمونه.
    یه نکته که میگن اصلا خوشحالی و ناراحتی نکرد باور کنید که اینطور نیست دلیلش هم ضربه بود که وسلی به تیرک زدش نشون داد راموس رو که از صندلی جدا شده بود و داشت نگاه میکرد وقتی گل نشد بدبخت ناراحت شد و با دو دستش صورتش رو گرفت.
    اصلا این حرفا نیستش مطمئن باشید که هیچ جا نمیره خیالتون راحت هیچ سایت رسمی رئال این حرفا رو تایید نکردن.
    توجه رفقای عزیز توجه

امشب
    ساعت 23:30
    رئال-ایرون
    همه در تاپیک رئال مادرید
    حق با شماس کاپیتان

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

منم میگم هیچ جا نمیره
    این قدر محبوبه نزد طرفدارا که فک نکنم خودش راضی باشه از رئال بره

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

منم می خواستم بگم شایعس ولی روم نشد !! :ذی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

راستی !!!
    در مورد شتر !!! من رفتم اینجا اینا رو اجاره کردم با هم بریم مادرید !!! : دی

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چرا شتر با اسب که بهتره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بازم مثه همیشه کارت عالیه وحید!
    آقا آخر چند نفر شدیم؟!؟!
    اصلا چند تا گرفتی وحید؟!؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

درحالي كه هفته‌ي گذشته كريستين رونالدو توپ طلاي اتحاديه‌ي بازيكنان حرفه‌اي جهان را كسب كرد اين بازيكن در فهرست 23 نفره‌ي فيفا بيشترين شانس را براي دريافت توپ طلا در سال 2008 دارد.

.::فهرست نامزدهاي دريافت توپ طلا در سال 2008::.

امانوئل آدبايور (آرسنال- توگو)، سرجيو آگرو(اتلتيكو مادريد-آرژانتين)، آندري آرشاوين (زنيت سنپترزبورگ - روسيه)، ميشائيل بالاك(چلسي-آلمان)، جيان‌ليوجي بوفون (يوونتوس-ايتاليا)،ايكر كاسياس(رئال مادريد-اسپانيا)، دكو(چلسي-پرتغال)، ديديه دروگبا (چلسي- ساحل عاج)،‌ ساموئل اتوئو (بارسلونا-كامرون)، سسك فابرگاس(آرسنال –اسپانيا)،استيون جرارد (ليورپول – انگليس)، زلاتان ابراهيموويچ (اينترميلان-سوئد)‌، آندرس اينيستا (بارسلونا-اسپانيا)، كاكا (ميلان-برزيل)، فرانك لمپارت(جلسي-انگليس)، ليونل مسي(بارسلونا –آرژانتين)، فرانك ريبري (بايرمونيخ –فرانسه)، كريستيانو رونالدو (منجستريونايتد-پرتغال)، جان‌تري(چلسي-انگليس)، فرناندو تورس(ليورپول –اسپانيا)،رودفان‌نيستلروي (رئال مادريد-هلند) داويد ويا(والنسيا-اسپانيا) و ژاوي (بارسلونا-اسپانيا).

بهترين بازيكن فوتبال جهان هر ساله پس از راي‌گيري از كاپيتان‌ها و سرمربيان تيم‌هاي ملي جهان انتخاب مي شوند.

پيش‌بيني مي‌شود، كريستيانو رونالدو به عنوان بهترين بازيكن سال 2008 جهان انتخاب شود. با اين حال "ايكر كاسياس، فرناندو تورس، ليونل مسي وكاكا هم جدي ترين رقيبان بازيكن پرتغالي منچستر يونايتد هستند.

نكته‌ي جالب در فهرست فيفا اين است كه تمامي بازيكنان در ليگ‌هاي اروپايي قرار دارند و از چهار قاره‌ي ديگر بازيكني در اين فهرست حضور ندارد. از سال 1991 بازيكنان برزيلي با دريافت هشت توپ طلا پرافتخارترين بازيكنان دنيا هستند.

برترين بازيكن سال 2008 در 12 ژانويه (23 دي‌ماه) در زوريخ معرفي خواهد شد.
    ----------------------------------------
    عجب لیسته چرتی!تا حالا از این بدتر یه لیست رو ندیده بودم...در هر حال کریس انتخاب میشه و شکی توش نی....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بازی امشب رئال با اون یکی رئال!بعد 75 سال برگزار میشه!
    یعنی این دوتیم 75 ساله که با هم بازی نکردن!
    -------------------------
    بازیکنایی که دعوت شدن اینا هستن؟!:
    Goalkeepers Dudek, Codina
    Defenders Velayos, Chema Antón, Marcelo, Míchel Salgado, Metzelder, Heinze
    Midfielders Javi García, De la Red, Drenthe, Guti, Diarra, Sneijder
    Forwards Bueno, Higuaín, Saviola
    Last edited by charlize; 30-10-2008 at 19:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •