در گفت و گو با فارس
قطبي: نتيجه بازي ايران و عربستان قابل پيشبيني نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به دليل نزديكي فوتبال آسيا، نتيجه بازي ايران و عربستان را نميتوان پيشبيني كرد.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: همانطور كه بارها گفتم، علي كريمي به دليل كيفيت بالاي فوتبال خود و حضور مثبت در عرصه بينالمللي، ميتواند به پرسپوليس كمك كرده و دل هواداران را شاد كند.
وي افزود: پرسپوليس علاوه بر كريمي به يك مهاجم طراز اول و يك دروازهبان كه كمبود آن به نظرم در بازيهاي بعدي حس ميشود، نياز دارد.
قطبي در خصوص اظهاراتش در مورد اضافه وزن و مسائل حاشيهاي كريمي، گفت: هرگز در خصوص مسائل فني و وزني او نظري ندادهام. براي چندمين بار مي گويم كه به دنبال دليلي براي نبودن او در پرسپوليس نيستم، چون افتخار اين تيم و ايران است. اميدوارم به دليل اينكه هنوز با او ديدار نداشتهام، بعضي به دنبال حاشيهسازي نباشند تا رابطه ما خراب شود.
وي افزود: بازيكنان بزرگي مثل باقري، نيكبخت و نوري در پرسپوليس هستند كه بعد از شناخت در سال اول، به راحتي با آنها ارتباط برقرار كردم. كريمي هم مي تواند يكي از آنها باشد، چون خودش مسائل را در فوتبال بينالمللي اروپا حس كرده و نيازي به حاشيه رفتن ندارد.
قطبي در خصوص اعتراض علوي نسبت به نيمكت نشينياش، عنوان كرد: بازيكنان ايران و پرسپوليس، فوتبال بينالمللي بازي ميكنند و بايد تفكراتشان مثل پول گرفتن، حرفهاي باشد. در يك تيم، تمام تصميمات را كادر فني ميگيرد و بهترينها وارد زمين ميشوند.
قطبي در خصوص ديدار روز شنبه تيم ملي در برابر عربستان، گفت: به دليل نزديكي فوتبال آسيا در چند مدت اخير به يكديگر، نميتوان نتيجه را پيشبيني كرد، چون تمام تيمهايي كه به مرحله دوم گام گذاشتهاند، از بهترينها و با كيفيتترينها هستند.
وي افزود: خيلي ها ايران و كره جنوبي را شانس اول صعود از گروه ميدانند؛ اما در اين مورد نظري نميدهم چون كرهايها هم دچار مشكلاتي هستند كه با وجود برنامهريزي مناسب، با احتياط به اين مسابقات پا ميگذارند.
قطبي عنوان كرد: سرمايهگذاري عربها و توجه به فوتبال، باعث شد كه فاصلههاي تيمهاي بزرگ مثل ايران، كره جنوبي، ژاپن و حتي استراليا در آسيا با ساير تيمها كمتر شود. نتايج از قبل قابل پيشبيني و حتي حدس نيست.
وي ادامه داد: براي تيم ملي ايران آرزوي موفقيت دارم؛ ولي بايد بدانيم ديگر مثل سالها قبل نميتوانيم حتي مقابل تيم كوچكي مثل مالديو 17 بر صفر پيروز شويم. هر بازي برنامهريزي خاص خودش را ميخواهد؛ مخصوصا برابر عربستاني كه با اردويي 3 ماهه و تداركات عالي، آماد شدهاند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص بازي دوستانه مقابل نفت تهران گفت: قصد داشتيم تا بازيكنان تيم ما دوباره كنار هم قرار گيرند و براي ديدار برابر مس به وحدت تاكتيكي برسيم. از تمام بازيكنان استفاده كرديم و از نتيجه به عنوان يك ديدار دوستانه راضي هستم؛ اما به دنبال اهداف ديگري كه بسيار مهم است، بودم.
وي در خصوص اظهارات مايلي كهن، خاطر نشان ساخت: يك بار حرفم را زدم. دوست ندارم حاشيهسازي كنم. به همين علت، فقط سكوت مي كنم و حرفي نميزنم تا تمركزم براي خدمت به پرسپوليس از بين نرود؛ اما بهتر است بداند زماني كه شاگردانش در تيم ملي 6 گل به كره جنوبي زدند، من سمتي در فوتبال اين كشور شرقي نداشته و در امريكا مشغول فعاليت بودم.