تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 563 از 1219 اولاول ... 634635135535595605615625635645655665675736136631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه مشکلی پیش اومده
    رفتم یه Modern Warfare 2 گرفتم ریجن 2.
    حالا وقتی میخوام بازی کنم موقعی که میزنم برا آنلاین شروع میکنه به لود اطلاعات! 1 ساعتم میزارم ولی هنوز همون کارو میکنه!
    باید چی کار کنم؟
    مشه کسی راهنمایی کنه؟
    کسی میتونه جواب بده؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیشتر از یک ساله که دیگه Xbox کلاسیک توی لایو نیست ، همون موقع اش هم که بود چون خود Xbox کلاسیک شبکه بارش نبود و باید براش دیواس جدا میخردید تعداد اعضایی که از Xbox کلاسیک + ویندوز + ویندوز موبایلی توی لایو استفاده میکردند کمتر از 100 هزار نفر بود و این تعداد تاثیری توی آمار نداره . تازه تعداد یوزر های موجود در یک شبکه دلیل برتریش نیست (مغلطه توسل به اکثریت) ، بیشتر از 90% مردم دنیا از محصولات هورمونی استفاده میکنند ، در نتیجه مواد هورمونی از مواد طبیعی بهتره (سخن دوستان دقیقا همچین معنی ای میده).

البته اینکه یک شبکه رایگانه و یکی دیگه نیست یک بحث جداست ، رایگان بودن یک سری خوبی ها داره و پولی بودن یک سری دیگه ، مثلا خود شما الان بین Open Office و مایکروسافت آفیس کدومش رو ترجیح میدی ؟
    در مورد آنلاین هم همین طوریه ، ولی به نظر من اینکه هر شرکتی شبکه انحصاری خودش رو داره خیلی مسخرست . باید کنسولها و بازیها این امکان رو داشته باشند که بدون توجه به پلتفرم ملت بتونند بازی کنند کاری که GameSpy میکنه .
    بحث سر بهتر بودن PSN یا Xbox live بود نه اینکه PS3 بهتره یا Xbox360
    آگه PSP دارها تو PSN هستند یعنی PSN تونسته عده زیادی رو راضی کنه با امکاناتش.همین طور Xbox live

اتفاقاً بهترین راه تشخیص بهتر بودن یک چیز مقایسه محبوبیت اون چیز با میزان محبوبیت رقیبش هست.
    حالا اینکه من مرغ هورمونی میخورم و مرغ محلی کم پبدا میشه و گرونتره شما ببخش.
    این چه مقایسه ای که می کنی داداش من؟؟
    تو این زمونه که قیمت کنسول اینه همه تقریباً هم xbox دارن هم PS3. من که وضعم خوب نیست تو فکر خرید یک xbox هم هستم.پس اکثر اونایی که بازی خور هستند میان مقایسه میکنن PSN وxbox live رو و انتخاب میکنن.

به هر صورت نظر شما محترم . اما واسه من همین رایگان بودنش خیلی مهم هست. Demo که دانلود میکنم.نرم اقزار ازش میگیرم.trailer بازی جدید هست توش. منو راضی میکنه.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بحث سر بهتر بودن PSN یا Xbox live بود نه اینکه PS3 بهتره یا Xbox360
    آگه PSP دارها تو PSN هستند یعنی PSN تونسته عده زیادی رو راضی کنه با امکاناتش.همین طور Xbox live

اتفاقاً بهترین راه تشخیص بهتر بودن یک چیز مقایسه محبوبیت اون چیز با میزان محبوبیت رقیبش هست.
    حالا اینکه من مرغ هورمونی میخورم و مرغ محلی کم پبدا میشه و گرونتره شما ببخش.
    این چه مقایسه ای که می کنی داداش من؟؟
    تو این زمونه که قیمت کنسول اینه همه تقریباً هم xbox دارن هم PS3. من که وضعم خوب نیست تو فکر خرید یک xbox هم هستم.پس اکثر اونایی که بازی خور هستند میان مقایسه میکنن PSN وxbox live رو و انتخاب میکنن.

به هر صورت نظر شما محترم . اما واسه من همین رایگان بودنش خیلی مهم هست. Demo که دانلود میکنم.نرم اقزار ازش میگیرم.trailer بازی جدید هست توش. منو راضی میکنه.
    عزیزم مگه من اومدم دوتا کنسول رو مقایسه کردم ؟

اتفاقا محبوبیت دلیل بر کیفیت نیست ، ویندوز از لینوکس محبوب تره ولی لینوکس کجا و ویندوز کجا !

و البته رایگان بودن به نظر من هم خیلی مهمه ، ولی سونی هم زرنگ بود و اگر PSN رو پولی میکرد به کل جلو لایو کم میاورد .

4. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم مگه من اومدم دوتا کنسول رو مقایسه کردم ؟

اتفاقا محبوبیت دلیل بر کیفیت نیست ، ویندوز از لینوکس محبوب تره ولی لینوکس کجا و ویندوز کجا !

و البته رایگان بودن به نظر من هم خیلی مهمه ، ولی سونی هم زرنگ بود و اگر PSN رو پولی میکرد به کل جلو لایو کم میاورد .
    نمی گم دوتا کنسول رو مقایسه کردی. اما وقتی میگی PSN به این دلیل شلوغ تره که PSP هم توش هست و همشون PS3 نسیتند در حالی که همه Xbox live ها xbox 360 دار هستند.داری به کنسول اشاره میکنی.

والا من Linux کم کار نکردم.ادعایی ندارم البته.اما Linux کاربرد خاص خودش رو داره.
    همین بهتر بودن Linux رو شما داری از دید خودت میگی، اما اکثر کاربرا که می گن ویندوز بهتره واسه اینه که کارشون راحت تر توش راه میفته.و چون تعدادشون خیلی زیاد تر از من و شماست ما نمیتونیم کلی بگیم Linux بهتره.
    موردی میشه گفت که امنیتش بهتره و........
    ویندوز واسه یک کابر عادی خیلی User friendly تر هستش.
    تا این که بیام Linux نصب کنم کلی Packet نصب کنم و دانلود کنم و .... تا تازه بشه کارای ویندوز رو توش انجام داد.(البته با Playonlinux خیلی حال کردم )
    بگذریم.

وقتی می خوان بین 2 تا چیز یکیرو که بهتر هستش انتخاب کنن میان رای میگیرن. و اونی که بیشتر رای بیاره مسلماً بهتر بوده که بیشتر رای آورده. درست؟
    چرا بیشتر آورده؟ چون محبوبیتش بیشتر بوده. و بیشتر طرفدار داشته

بحث داره بی ربط میشه
    بهتره ادامه ندیم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوبه والا.. داستان موش و گربه بازی Apple رو ایندفه سونی داره انجام میده. هی اونا jailbreak میکنن. هی این Firmware میده بیرون. باز apple دو تا قابلیت جدید میگذاشت تو FW جدید. این راحت اومده وقت نوشته security patch added.
    Last edited by sony_W810i; 28-01-2011 at 03:46.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نمی گم دوتا کنسول رو مقایسه کردی. اما وقتی میگی PSN به این دلیل شلوغ تره که PSP هم توش هست و همشون PS3 نسیتند در حالی که همه Xbox live ها xbox 360 دار هستند.داری به کنسول اشاره میکنی.

والا من Linux کم کار نکردم.ادعایی ندارم البته.اما Linux کاربرد خاص خودش رو داره.
    همین بهتر بودن Linux رو شما داری از دید خودت میگی، اما اکثر کاربرا که می گن ویندوز بهتره واسه اینه که کارشون راحت تر توش راه میفته.و چون تعدادشون خیلی زیاد تر از من و شماست ما نمیتونیم کلی بگیم Linux بهتره.
    موردی میشه گفت که امنیتش بهتره و........
    ویندوز واسه یک کابر عادی خیلی User friendly تر هستش.
    تا این که بیام Linux نصب کنم کلی Packet نصب کنم و دانلود کنم و .... تا تازه بشه کارای ویندوز رو توش انجام داد.(البته با Playonlinux خیلی حال کردم )
    بگذریم.

وقتی می خوان بین 2 تا چیز یکیرو که بهتر هستش انتخاب کنن میان رای میگیرن. و اونی که بیشتر رای بیاره مسلماً بهتر بوده که بیشتر رای آورده. درست؟
    چرا بیشتر آورده؟ چون محبوبیتش بیشتر بوده. و بیشتر طرفدار داشته

بحث داره بی ربط میشه
    بهتره ادامه ندیم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوبه والا.. داستان موش و گربه بازی Apple رو ایندفه سونی داره انجام میده. هی اونا jailbreak میکنن. هی این Firmware میده بیرون. باز apple دو تا قابلیت جدید میگذاشت تو FW جدید. این راحت اومده وقت نوشته security patch added.
    بله دقیقا ، دوستان گفته بودند که PSN شصت میلیون کاربر داره ولی لایو همش 40 میلیون - من هم گفتم دلیلش اینه که کاربرهای PSP هم توی PSN هستند ، وقتی شخصی میاد میگه PSN شصت میلیون کاربر داره و میخواد با همین دلیل مقایسه ای بین Ps3 و 360 انجام بده باید هم راهنمایی درست رو انجام داد . Ps3 کلا 60 میلیون دستگاه تو کل کره ی زمین نفروخته که بخواد 60 میلیون کاربر عضو برای بازی کردن تو PSN داشته باشه - یعنی یک درصد خیلی زیادی از اون کاربر ها ، کاربران PSP هستند .

تنها نقطه قوت PSN نسب به لایو همون مجانی بودنش هست که اگر قرار بود سونی اون رو هم مجانی نکنه که باید در شبکه و آنلاین بازی کردن رو کلا تخته میکرد که ! چون هیچ آدم عاقلی حاضر نمیشه بیاد در مقایسه بین لایو با PSN برای PSN پول بده !!!!!

این که دوستان میان میگن آی PSN بهتر از لایوه فقط و فقط فن بوی بازیه و از روی احساسات و ... و از روی حقیقت نیست - آدم باید هر چیزی رو در جای خودش و با واقع بینی بگه .

این ادعا همون قدر خنده داره که من بیام بگم بازی های انحصاری 360 از انحصاری های Ps3 بهتره ، خوب حرفم هم نابخردانه و هم خنده داره .

قبلا براتون گفتم اینکه یک چیزی محبوب تر باشه دلیل بر بهتر بودنش نیست (مغلطه توسل به اکثریت) و وقتی مغلطه وارد استدلال و دلیلی بشه اون استدلال هیچ ارزشی نداره ، شما نمیتونی بگی پراید بهتر از بنز کلاس S هست چون افراد بیشتری ازش استفاده میکنند !!!!

مقایسه کیفیت با محبوبیت اصلا کار درستی نیست ، یک مثال دیگه هم براتون میزنم - ویی چند تا کنسول فروخته ؟ تقریبا دوبرابر Ps3 ، پس با این حساب ویی از Ps3 بهتره

یا نینتندو DS از مجموع PSP و PS3 روی هم بیشتر فروخته پس از جفت اینها بهتره !!!

در مورد PSN هم هیمنطوریه - هم مجانیه و هم کنسولهای بیشتری باهاش سازگار هستند - در نتیجه معلومه که کاربرای بیشتری داره ولی این دلیل نمیشه که از لایو بهتر باشه . کنسرت مجانی جلال همتی هم 100 هزار نفر میرند

در مورد لینوکس هم ، من و شما میتونیم بگیم و ویندوز به هیچ عنوان User Friendly تر از لینوکس نیست به خصوص الان که میز کارهای مختلفی براش وجود داره و تقریبا انجام همه ی کارها توش راحت تر از ویندوزه حتی راحت تر از لئوپارد .
    در ضمن مقایسه موردی لینوکس با ویندوز خیلی کار اشتباهیه چون ویندوز هیچ - تکرار میکنم هیچ نکته مثبت و برتری نسبت به لینوکس نداره حتی یک مورد و لینوکس هم کاربرد خاص خودش رو نداره - همه کاری میکنه حتی بیشتر از ویندوز ، از هسته لینوکس توی ساخت همون فرمور PS3 بگیر تا سیستم عامل برای سرور ها و کامپیوتر های خانگی و بازی و فرمور گوشی های موبایل و فرمور مایکرویو و فرمور مودم ADSL و فرمور تلویزیونهای دیجیتال استفاده میشه تا خیلی موارد دیگه که جای بحثش اینجا نیست و ادامه نمیدم .
    Last edited by sonixax; 28-01-2011 at 04:22.

7. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Omid boroumand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

salam man ps3 nadaram . ama bazi mashti gerafic bala vase pc chi soragh dariin???????

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    من می خوام ps3 بگیرم اما جون توان خرید بازی دونهای 70 تومن رو ندارم واسه همین قصدم اینه که ا زفقط بازی های کپی استفاده کنم
    حالا خواستم ببینم این که می گن ps3 هم -- شد یعنی راحت میشه یه بازی کپی رو بدون هیچ مشکلی بازی کرد؟
    البته من سراغ یه فروشنده رفتم وخواستم ببینم قیمت چنده اون گفت که کاملا کپی شده و ممکنه از هر 100 بازی 3 بازی رو نشه بازی کرد و در بعضی مواقع هم وسطای بازی کردن ممکنه صدا قطع بشه و یا یه مشکل دیگه... و گفت ps3 مثل xbox 360 کامل -- نشده و به اینصورته که هر وقت هر بازی رو بخوای باید دستگاهت رو بیاری اینجا تا ما برات بازی بریزیم قیمت هر بازی که میریزیم میشه 3 هزار تومان
    تا چه حد حرفای این فروشنده درسته؟ و اگر من یه ps3 رو الان با این نوع کپی خور شدن که فروشنده گفته بخرم آیا خوبه؟ واگر تا چند وقت دیگه ps3 طوری -- بشه که مثل xbox 360 راحت بشه بازی رو کپی کرد داخل دستگاه گذاشت وبازی کرد ، آیا ps3 های الان میتونن به نوع آینده ای که گفتم ارتقا پیدا کنن؟
    خیلی ممنون

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقایون ps3 -- شده ؟؟؟

این دانگل چی هست ؟؟؟

من شنیدم نمیتونن هکش کنن... درسته ؟؟

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

آقایون ps3 -- شده ؟؟؟

این دانگل چی هست ؟؟؟

من شنیدم نمیتونن هکش کنن... درسته ؟؟
    بله H A C K شده .

دیگه نیازی Dongle نیست . جدیدا یک H A C K جدید اومده که نیاز به Dongle رو ساقط کرده است .

12. 2 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

salam man ps3 nadaram . ama bazi mashti gerafic bala vase pc chi soragh dariin???????
    کسی که ساعت 5 صبح میاد پست میزنه همینه دیگه !
    Last edited by A.N.A.P; 28-01-2011 at 12:38.

14. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •