تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 1404 اولاول ... 634635135535595605615625635645655665675736136631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها یک چیزی دیدم کف کردم.گفتم شما ها هم ببینید.
    فقط کیفیت صفحه را ببینید.
    Last edited by choory; 25-08-2008 at 14:50.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

علی آقا فکر کنم مرحله را اشتباه متوجه شدی.دوستمون اونجا را میگه که 3 تا ستونه که وقتی میچرخونیم بر میگردن سر جایه اول.همون قسمت که بعذ اسبها زنده میشن یک تیکه از اون کاخ را با خودشون میکنن میبرن یک جای دیگه.
    اونجایی که شما گفتی فکر کنم ماله بعد اینجا بود جایی که اگه اشتباه نکنم شعاع نور دوم یا سوم بود که به اسمان می انداختیم.
    همون ستون ها که باید قبلش 3 تا شعاع نوره به آسمان بتابانیم بعد از آسمان میاد میخوره به این 3 تا ستون.
    اگه اشتباه نکنم علی آقا شما اینحا را گفتی

ولی این دوستمون خیلی قبل تر از این منظورش بود.
    خیلی سخت توی این بازی آدرس بدیم.
    آره درسته من اشتباه گرفتم...آخه بازیش ستون زیاد داره
    چه ها یک چیزی دیدم کف کردم.گفتم شما ها هم ببینید.
    فقط کیفیت صفحه را ببینید.
    آره مهمترین ویژگی همین 3000 کیفیت LCD هستش
    تازه یه خبر بدم سونی مثل اینکه میخواد کاری کنه که بازی ها از روی رم اجرا شن!! و UMD وسیله ای باشه برای کارهای دیگه!!! به خاطر همینم هست که 3000 4 گیگ رم داره!
    Last edited by ali_ranger22; 25-08-2008 at 14:56.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من میخواستم همین امروز فردا یه اسلیم بگیرم.
    حالا با این 3000 به نظر شما وایستم تا بیاد؟؟؟
    چون سونی گفته اواسط مهر میاد و تا آبان دیگه میرسه ایران فکر کنم بصرفه صبر کنم.

نظر شما چیه دوستان؟؟؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این خبر رو هم بخونید. جالبه:

گروه خبری GSM : شركت سونی می گويد بزودی مدل تازه ای از كنسول بازی ويديويی قابل حمل خود موسوم به PSP را عرضه می كند كه به عنوان يك تلفن همراه نيز قابل استفاده است.
    اين كنسول از اواسط مهر ماه در اروپا و آمريكا برای فروش عرضه می شود.
    اين كنسول با نام كامل Playstation Portable 3000 ، مجهز به ميكروفون و نمايشگر جديدی است كه از دقت بيشتر و شفافيت بالاتری در زمان نمايش تصوير برخوردار است.

PSP قبل از اين از نرم افزار مشهور تلفن اينترنتی Skype پشتيبانی می كرد و كاربران كنسول مذكور از اين طريق می توانستند با اتصال به اينترنت مكالمه تلفنی رايگان انجام دهند.
    PSP 3000 با قيمت 199 يورو عرضه می شود كه 30 يورو گران تر از مدل فعلی PSP می باشد. سونی از عرضه قريب الوقوع مدل جديدی از كنسول بازیPlaystation 3 با 160 گيگابايت هارد ديسك به قيمت 449 يورو از اواخر مهر ماه خبر داده است.
    مدل 80 گيگابايتی اين كنسول هم به قيمت 399 يورو تا چند هفته ديگر در دسترس خواهد بود.

منبع: GSM.ir

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آره درسته من اشتباه گرفتم...آخه بازیش ستون زیاد داره

آره مهمترین ویژگی همین 3000 کیفیت LCD هستش
    تازه یه خبر بدم سونی مثل اینکه میخواد کاری کنه که بازی ها از روی رم اجرا شن!! و UMD وسیله ای باشه برای کارهای دیگه!!! به خاطر همینم هست که 3000 4 گیگ رم داره!
    سونی غیر ممکن هست همچین کاری کنه.یعنی مگه دیونه هست 4 گیگ رم بزاره و بعد بازی ها از روی رم اجرا بشه؟همین 4 تا umd هم که الان میفروشه دیگه باید خوابش را ببینه.و این ضرر این یعنی ضرر برای بازی ساز ها.
    من تازه شنیدم سونی گفته که این کنسول یعنی psp 3000 هم مانند ps3 هک نشدنی هست.اما واقعا نمیدونم این خبر حقیقت داره یا نه.اگه سونی بگه مثل ps3 باید حالا حالا ها خوابش را ببینیم که هک بشه.
    بعد از umd چه استفاده دیگهای میتوان کرد؟؟؟آخه نه umd خام وجود داره نه رایترش.پس در نتیجه در صورتی که حرف شما درست باشه umd به هیچ دردی نمیخوره.پس در نتیجه این حرف حقیقت نداره.
    به نظر من هم هک نمیشه چون سونی از psp fat و slim درس های زیادی گرفته.اگه هم هک بشه مثل slim در 24 ساعت هک نمیشه.شاید مثل ps3 بشه.

این خبر رو هم بخونید. جالبه:

گروه خبری GSM : شركت سونی می گويد بزودی مدل تازه ای از كنسول بازی ويديويی قابل حمل خود موسوم به PSP را عرضه می كند كه به عنوان يك تلفن همراه نيز قابل استفاده است.
    اين كنسول از اواسط مهر ماه در اروپا و آمريكا برای فروش عرضه می شود.
    اين كنسول با نام كامل Playstation Portable 3000 ، مجهز به ميكروفون و نمايشگر جديدی است كه از دقت بيشتر و شفافيت بالاتری در زمان نمايش تصوير برخوردار است.

PSP قبل از اين از نرم افزار مشهور تلفن اينترنتی Skype پشتيبانی می كرد و كاربران كنسول مذكور از اين طريق می توانستند با اتصال به اينترنت مكالمه تلفنی رايگان انجام دهند.
    PSP 3000 با قيمت 199 يورو عرضه می شود كه 30 يورو گران تر از مدل فعلی PSP می باشد. سونی از عرضه قريب الوقوع مدل جديدی از كنسول بازیPlaystation 3 با 160 گيگابايت هارد ديسك به قيمت 449 يورو از اواخر مهر ماه خبر داده است.
    مدل 80 گيگابايتی اين كنسول هم به قيمت 399 يورو تا چند هفته ديگر در دسترس خواهد بود
    عمرا سونی این کار را انجام بده با این قیمت.دیگه به نظر شما کسی موبایل میخره؟gsm هم برای خودش چیزایی مینویسه ها.
    به نظر من همین slim را بگیر برو حال کن.حالا تا کی psp3000 بیاد تا هم بیاد معلوم نیست هک بشه یا نه.به قول خودت تا آبان بیاد 1 ماهی هم برای هک کردن و کپی خور کردن.(در صورتی که خیلی خوش بین باشیم) 6 ماه یا بیشتر هم برای اینکه صبر کنی تا توی ایران قیمتش بیاد پایین و ارزش خریدن داشته باشه.به نظر من اگه بیاد ایران قیمتش بالای 350 هست.فروشنگان ایرانی هستند دیگه کاریشون نمیشه کرد.

مزیت های 3000 به 2000
    دارای میکروفن
    LCD بدون انعکاس نور(Anti-Reflective) یعنی به راحتی زیر نور خورشید هم میتونید بازی کنید.همینطور که توی عکس ها پیدا هست عمدا به هر 2تا psp نور تابیده.که در 3000 اصلا انعکاس نوری دیده نمیشه.
    لبه های نرمتر برای راحتی بیشتر
    LCDدارای کنتراست بیشتر
    جنس بدنه کمتر باعث عرق کردن دست می شود
    پشتیبانی از فرمت Avi
    امکان اتصال و بازی با تلویزیون های قدیمی
    تغییر شکل ظاهری کلید select و start
    تغییر دایره نقرهای رنگ پشت دستگاه
    جابجایی نوشته SONY از سمت راست دستگاه به سمت چپ.
    حذف لوگوی ps از سمت چپ دستگاه و اضافه شدن روی کلید home (عوض شدن کلید home با لگوی ps)
    Last edited by choory; 25-08-2008 at 16:02.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان دل!مطمئن باشید هیچ PSP رم داخلی نداره،نداشته و نخواهد داشت!میدونین سونی چقدر رو همین PSP ، مموری استیک فروخته؟ولی با این حال من تا زمستون یه 3000 میگیرم.خیییلی باحاله.مخصوصا دکمه ی Home که عوض شده و به جاش PS Logo گذاشتن میزنه تو چشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا لطفاً یه نفر بگه دقیقاً جریان این PSP3000 چیه! یعنی چه چیزهایی اضافه بر Slim خواهد داشت؟ بازیهایی که براش میان روی مدلهای قبلی هم اجرا میشن؟ اصلاً کی قراره بیاد؟ شایعه شده یا خود سونی رسماً اعلام کرده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

قیمتش حدود چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

13

psp من تم های ctf رو نشون نمیده! مشکل از کجاس؟ ( 4.01m33-2(

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من هیچ اثری از این PSP3000 توی سایت رسمی سونی نمی بینم. روی اینترنت هم فقط این عکس روی دیدم:

که خیلی شبیه عکس های FAKE اِ!
    و البته یه دلیل خیلی ساده هم وجود داره: این دستگاه خیالی کنترلر آنالوگ نداره، در حالی که در خیلی از بازی های psp فقط میشه با این کنترلر حرکت کرد و نمیشه به جاش از کنترلر های دکمه ای استفاده کرد.
    میشه سریع تر لینک خبر، عکس یا توضیح بدید؟
    Last edited by imakbari; 25-08-2008 at 16:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •