فهمیدم واسه چی میپره بیرون
بازی ناقصه
ولی موندم چرا هنوز توی xp نمیاد بالا
خود بازی یه برنامه ای به نام Detection داشت که اون سیستم من رو مناسب میدونست.
فهمیدم واسه چی میپره بیرون
بازی ناقصه
ولی موندم چرا هنوز توی xp نمیاد بالا
خود بازی یه برنامه ای به نام Detection داشت که اون سیستم من رو مناسب میدونست.
نصب کر دم ولی باز هم ....
وقتی مپ 8 تایی بازی میکنم گرافیکم نیویدا هست
عزیزم ببین اگه میخوای 2 به 2 بازی کنی بهتره مپ 4 نفره بیاری .
من خودم این مشکل رو دارم . وقتی 4 به 4 بازی میکنم اینطوری میشه .
پس بهتره یکمی به سیستمت رحم کنی !
همینه دیگه همش زیر سر شماهاست کامپیوترتونو سوسول بار میارید دیگه ، کامپیوتر منم یاد گرفته سوسول بشه ( ولی چرا همه این مشکل روندارن ) ;-)
کسی پچ بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو داره ؟
میخوام بازی most wanted رو نصب کنم . بعد از اینکه شماره سریال رو وارد میکنم یه صفحه میاد که مطالبی در مورد direx توش نوشته باشه. ولی این مطالب برای من نمی یاد! پایین همین که چیزی توش نوشته نشده دوتا کلید yes و no هست. وقتی که yes رو کلیک میکنم پیغام error میده که : direx شما آخرین ورژن نیست و آخرین ورژن رو نصب کنید (. در حالی که من آخرین ورژن رو دارم! ) و از نصب بازی خارج میشه
جریان این پیغام چیه؟
عزیزم شما DirectX داخل سیدی بازی رو یه بار نصب کن مشکلت حل میشه .میخوام بازی most wanted رو نصب کنم . بعد از اینکه شماره سریال رو وارد میکنم یه صفحه میاد که مطالبی در مورد direx توش نوشته باشه. ولی این مطالب برای من نمی یاد! پایین همین که چیزی توش نوشته نشده دوتا کلید yes و no هست. وقتی که yes رو کلیک میکنم پیغام error میده که : direx شما آخرین ورژن نیست و آخرین ورژن رو نصب کنید (. در حالی که من آخرین ورژن رو دارم! ) و از نصب بازی خارج میشه
جریان این پیغام چیه؟
آقا یکی زحمت بکشه سریال بازی رو به من بده تو دی وی دی که گرفتم هیچی نداشت ! تو کفم !
آقا یکی زحمت بکشه سریال بازیmedieval totalwar 2 رو به من بده تو دی وی دی که گرفتم هیچی نداشت ! تو کفم !
من مودهای بازی جنرال رو میخوام کمک کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)