تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 616 اولاول ... 63463513553559560561562563564565566567573613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    ببخشید اگر کسی 11ترمه یا 12ترمه درسشو تموم کنه(کارشناسی پیوسته) 1سال وقت داره برای سربازی نرفتن؟
    10ترمه تموم کنه چطور؟
    Last edited by aref10; 15-02-2014 at 01:22.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    ببخشید اگر کسی 11ترمه یا 12ترمه درسشو تموم کنه(کارشناسی پیوسته) 1سال وقت داره برای سربازی نرفتن؟
    10ترمه تموم کنه چطور؟
    سلام
    هر چقدر سنوات اضافه ای که استفاده کردید محسوب میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    هر چقدر سنوات اضافه ای که استفاده کردید محسوب میشه
    شروع سنوات اضافه میشه بعد از ترم 10؟(یعنی شروع ترم 11؟)
    Last edited by aref10; 15-02-2014 at 16:44.

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شروع سنوات اضافه میشه بعد از ترم 10؟(یعنی شروع ترم 11؟)
    اگه ورودی قبل 90 باشی 12 ترم سنوات قانونی داری ترم 13 و 14 سنوات اضافی میشه. اگه ورودی بعد 90 باشی 10 ترم سنوات قانونی داری

5. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان اگر شخصی ارشد قبول بشه و سال آخر کارشناسی هم باشه و نتونه کارشناسی رو تا مهر ماه تموم کنه قبولی ارشد لغو میشه ؟ یا نه فرجه میدن ؟

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان اگر شخصی ارشد قبول بشه و سال آخر کارشناسی هم باشه و نتونه کارشناسی رو تا مهر ماه تموم کنه قبولی ارشد لغو میشه ؟ یا نه فرجه میدن ؟
    اگه کنکور دولتی باشه طبق دفترچه سنجش حتما باید تا پایان شهریور فارغ التحصیل بشی وگرنه نمیتونی ثبتنام کنی ولی اگه کنکور آزاد باشه میتونی یه ترم مرخصی بگیری

8. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببخشید امروز یه چیزی شنیدم قلبم داره میاد تو دهنم که چرا همچین کار ساده‌ای رو انجام ندادم
    من خرداد سال 92 فراغ التحصیل شدم تو مقطع پیش دانشگاهی و میدونستم که تا یک سال بعد از فراغت از تحصیل فرصت دارم دفترچه رو پست کنم ولی امروز یکی از بچه ها گفت باید نامه نگاری و اینا می‌کردی و می رفتی یک سال معاقیت از تحصیلیت رو می گرفتی نه اینکه همینطور به امون خدا ولش کنی و بعد از 11 ماه و چند روز از زمان فارغ التحصیلیت بری دفترچه رو پست کنی
    تابستون که پروندم رو گرفتم از مدرسه توی بخش تذکر شماره 1 که پایینِ برگ اعلام فراغت از تحصیل دانش اموزان (فارغ التحصیل مقطع پیش دانشگاهی خرداد سال تحصیل 91-92) اومده:
    تذکر شماره 1: این فرم در سه نسخه تکمیل و نسخه اول توسط اداره آموزش و پرورش به معاونت وظیفه عمومی ناجا و نسخه دوم به آدرس دانش آموز ارسال و نسخه سوم در واحد آموزشی بایگانی می شود.

خلاصه الان من باید خرداد سال قبل میرفتم پی گیری میکردم و برگه ی معافیت از تحصیل یک ساله رو از نظام وظیفه می گرفتم یا الان کار اشتباهی انجام ندادم؟؟؟؟
    راستی من متولد نیمه اول 73 هم هستم و تو سن 8 سالگی رفتم مدرسه و یعنی یه سال دیررفتم.
    خیلی عالی می‌شه اگه زودتر جوابم رو بدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان

کسی که از دانشگاه انصراف میده دقیقاً چه زمانی معافیت تحصیلی ـش لغو میشه؟؟

من یک انصراف یک روزه از دانشگاه داشتم. دانشگاه یک نامه بهم داد که بدم پلیس +10 تا معافیتم رو لغو کنن، ولی من نامه رو نبردم

با فرداش نامه رو برگردوندم دانشگاه و انصرافم رو پس گرفتم

چند بار هم از دانشگاه پرسیدم که معافیتم از طرف دانشگاه بصورت خودکار لغو میشه یا نه. که گفتن ما فقط همون نامه رو دادیم که بدی نظام وظیفه. گفتن از طرف دانشگاه هیچ نامه ای بصورت خودکار ارسال نمیشه

حالا من نگرانم. میگم نکنه اون یک روز که انصراف دادم معافیتم اتوماتیک لغو شده باشه و الآن غیبت خورده باشم؟؟

ممنون میشم توضیح بدید. خیلی پیگیر شدم ولی دانشگاه میگه ما خودکار لغوش نمیکنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان

من متولد 71 هستم ، معافیت تحصیلی هم از طریق دانشگاه تا سال 95 گرفتم ، الان هم ترم 3 دانشگاه نیمه دولتی (پیام نور) هستم .
    میخواستم بدونم اگه کنکور بدم سال دیگه دانشگاه دولتی قبول بشم مشکلی برای خدمتم پیش نمیاد ؟
    راستی اگه تابستون برم خدمت و دانشگاهی رو که میخوام قبول بشم اجازه میدند که برم دانشگاه ؟

ممنون میشم به این دو سوال جواب بدید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببخشید امروز یه چیزی شنیدم قلبم داره میاد تو دهنم که چرا همچین کار ساده‌ای رو انجام ندادم
    من خرداد سال 92 فراغ التحصیل شدم تو مقطع پیش دانشگاهی و میدونستم که تا یک سال بعد از فراغت از تحصیل فرصت دارم دفترچه رو پست کنم ولی امروز یکی از بچه ها گفت باید نامه نگاری و اینا می‌کردی و می رفتی یک سال معاقیت از تحصیلیت رو می گرفتی نه اینکه همینطور به امون خدا ولش کنی و بعد از 11 ماه و چند روز از زمان فارغ التحصیلیت بری دفترچه رو پست کنی
    تابستون که پروندم رو گرفتم از مدرسه توی بخش تذکر شماره 1 که پایینِ برگ اعلام فراغت از تحصیل دانش اموزان (فارغ التحصیل مقطع پیش دانشگاهی خرداد سال تحصیل 91-92) اومده:
    تذکر شماره 1: این فرم در سه نسخه تکمیل و نسخه اول توسط اداره آموزش و پرورش به معاونت وظیفه عمومی ناجا و نسخه دوم به آدرس دانش آموز ارسال و نسخه سوم در واحد آموزشی بایگانی می شود.

خلاصه الان من باید خرداد سال قبل میرفتم پی گیری میکردم و برگه ی معافیت از تحصیل یک ساله رو از نظام وظیفه می گرفتم یا الان کار اشتباهی انجام ندادم؟؟؟؟
    راستی من متولد نیمه اول 73 هم هستم و تو سن 8 سالگی رفتم مدرسه و یعنی یه سال دیررفتم.
    خیلی عالی می‌شه اگه زودتر جوابم رو بدید.
    کسی نیست آیا؟؟مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •