هر دقیقه دائمی با سایر خطوط 625 ریال
با ایرانسل 499 ریال
هرد قیقه اعتباری با سایر خطوط 852 ریال
با ایرانسل 625 ریال
هر دقیقه دائمی با سایر خطوط 625 ریال
با ایرانسل 499 ریال
هرد قیقه اعتباری با سایر خطوط 852 ریال
با ایرانسل 625 ریال
پس بیا گروه A
![]()
![]()
1) اينترنتشُ چه شكلي از موبايل به كام وصلش كنم ؟
2)اصلا سرعتش از dial up بيشتره؟
3)هر دقيقه هزينش چنده؟
سیم من اعتباری هستش.....
راستی اقا شاهین مشکلی که من با دلیوری داشتم را تو صفحات قبل خونیدین
برای من دلیور میشه اما تو پوشه ریپورت ولی اون کادری که میگه فلانی دلیور نمییاد؟!؟
چرا؟ گوشیم 6600 هست
فرمت کردم بازم درست نشد....
1- بلد نیستم
2- بستگی به نوع گوشیت و ساعت استفاده داره
3- دقیقهای نیست کیلوبایتی هست کیلوبتیای 1.5 تومان
مثلا گوشي من n80 خوب جواب ميده؟
آقا سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده و پیام گیر صوتیم فعال شد.
ایرانسل تو تبریز داره حال میده .
به امید اینکه به جنوب کشور و شیراز و اصفهانم حال بده.
OnLY Baba
OnLY Irancell
الان دیگه نداریم ؟! من هر وقت خواستم بفرستم error میده !نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by lmbr20; 20-08-2007 at 00:09.
نامه رو یه تغییر اساسی دادم و تو پست بعدی میذارم.فعلا که ایرانسل داره کم کم خوب میشه. ولی به هر حال تمام تغییراتی هم که گفته بودین توش دادم. بخونین ببینین چیزی از قلم نیفتاده باشه.
اگه غلط املایی هم داشت حتما بگین چون وقت نکردم دوباره بخونمش.
باز هم اگه چیزی میخواین اضافه شه بگین.
مسئولين محترم شرکت ام تي ان ايرانسل
با سلام و احترام
در ابتدا از زحمات بي دريغ شما در خدمات و سرويس دهي به مشترکان در طول 10 ماه گذشته و بدقولي هاي مکرر(!) کمال تشکر را دارم.
قبل از هر چيز لازم است ذکر کنم که اين نامه از طرف يک انجمن موبايل براي شما ارسال مي شود که اعضاي آن همگي از سيم کارت هاي ام تي ان ايرانسل (دائمي و اعتباري) استفاده ميکنند و مشکلاتي دارند که از شما رفع هر چه سريعتر اين مشکلات را خواهانیم
هم اکنون ايرانسل در بسياري از شهرهاي کشور فعاليت مي کند که به گفته ي جناب مهندس دزفولي تعداد اين شهرها به 215 رسيده است. اما در اينجا اين سوال پيش مي آيد که چرا شهر هاي مهمي مثل اصفهان و يزد ويا اهواز نبايد پس از گذشت 10 ماه تحت پوشش اين شبکه درآمده باشند؟ شهرهاي اصفهان و اهواز بنا بوده که در 22 بهمن 85 افتتاح شود اما هنوز هم که بيش از 7 ماه از اين تاريخ مي گذرد اقدامي براي رفع مشکل پوشش اين شهرها نشده و هنوز هم به طور آزمايشي فعال هستند. اگر شما ميگوييد که مشکل از سوي شهرداري است پس چرا از همان اول نگفتيد که نمي توانيم تا تاريخ 22 بهمن شبکه را در اين شهرها راه اندازي کنيم؟ چون مشکل با شهرداري مسئله اي نيست که طي چند روز به وجود بيايد. اکثر مردم اصفهان که به اينترنت دسترسي ندارند هنوز نمي دانند شهرشان تحت پوشش رسمي نيست. (لازم به ذکر است در تبليغات تلويزيوني نام اصفهان نيز به عنوان يکي از شهرهاي تحت پوشش ذکر شده)
و يا شهري مثل سمنان که قرار بود در بهمن ماه 85 افتتاح شود در تاريخ 28 خرداد 86 افتتاح شده است.
اما فقط مشکل به اينجا ختم نمي شود. حتي بعضي شهرهايي که افتتاح رسمي شده اند نيز از شبکه ي مطلوبي برخوردار نيستند. نمونه ي بارز آن شهر شيراز است که فکر ميکنم به دليل وجود جاذبه هاي گردشگري در آن مي بايست خيلي زودتر پوشش آن کامل ميشده. ولي وقتي نقشه ي شيراز را مشاهده ميکنيم مي بينيم که فقط حدود 40% شهر تحت پوشش است. آيا کسي که در شهر شيراز سيم کارت خريداري ميکند حق استفاده از آن را فقط در 40% شهر دارد؟ جالب اينجاست که مناطق شلوغ و مهم شهر جزو همان 40% نيز نيستند!
اگر شرکت ايرانسل هديه هاي تشويقي خود را 10 برابر هم بکند ولي وقتي آنتن دهي نباشد اصلا به کار نمي آيد.
مورد ديگر پوشش شبکه در مترو تهران است. با وجودي که در تمامي قسمت هاي مترو و حتي در خود قطارها تبليغات خوش آب و رنگ ايرانسل به چشم ميخورد اما هنوز هم در مترو خبري از آنتن دهي نيست. همچنين هنوز هم پوشش تهران که قرار بود تا اول مرداد کامل شود کامل نشده است.
همگي ما ميدانيم که ايرانسل تا چه اندازه در پيشرفت موبايل در ايران نقش داشته است و منکر آن نيستيم ولي در بعضي موارد بدقولي هاي اين شرکت مشترکين را دلسرد ميکند.
هرچند در بعضي موارد نه تنها در ارائه ي برخي سرويس ها بدقولي نشده بلکه زودتر از موعد هم راه اندازي شده است. نمونه ي آن راه اندازي سرويس هاي نسل 2.75 مانند GPRS است که ابتدا قرار بود تا آخر اسفند 85 ارائه شود ولي از اول بهمن 85 در دسترس بود و 35 روز نيز رايگان استفاده شد!
هم اکنون در شبکه ي ايرانسل از ديد مشترکين اين اپراتور يک سري سرويس دهي بد وجود دارد و يک سري سرويس دهي خوب که در زير به بيان آنها مي پردازيم:
الف( سرويس هاي خوب:
1- در همين جا صريحا اعتراف ميکنم کهدر هر کجا که تحت پوشش رسمي ايرانسل قرار گرفته تقريبا هيج مشکلي وجود ندارد و بسيار عالي است.
2- سرويس دهي شبکه ي GPRS که واقعا يکي از اساسي ترين سرويس هاي ايرانسل است و بسيار کم ديده شده که دچار قطعي شود.
3- درست شدن سرويس پيام کوتاه که اوايل کمي مشکل در ارسال و دريافت ديده مي شد ولي کاملا اين مشکلات برطرف شده. حتي تا مدتي پيش سرويس پيام کوتاه از ضعف هاي ايرانسل به شمار مي آمد ولي اکنون به يکي از نقاط قوت آن تبديل شده است.
4- شماره هاي پشتيباني با سرويس دهي مناسب و اپراتورهاي مودب و صبور.
5- سرعت پوشش دهي بي نظير در کل کشور
6- آنتن دهي بينظير در مشهد-ساري-تبريز-قم-بيشتر مناطق تهران و ...
واما به سراغ نقاط ضعف ايرانسل مي رويم:
1- با اينکه پوشش دهي ايرانسل بسيار سريع است ولي روند مناسبي ندارد وانتخاب شهرها زياد خوب نيست. به طور مثال در استان هاي يزد - اصفهان - هرمزگان و خوزستان که مراکز آنها هنوز رسما افتتاح نشده ولي شهرهاي فرعي اين استان ها تحت پوشش رسمي است.
در مورد پوشش به اندازه ي کافي صحبت شد و تنها نکته ي باقي مانده اين است که چرا از جنوب کشور فقط 5 شهر اردکان ميبد کيش شوش و شيراز (به طور نصفه و نيمه) تحت پوشش رسمي هستند؟ پس سهم ديگر شهرهاي جنوبي کشور چه مي شود؟ چرا حتي 1 متر از استان هاي بوشهر و کرمان و سيستان و بلوچستان تحت پوشش نيست؟
2- مشکلات عجيب در محاسبه ي مبلغ بدهي و صدور قبض:
بعضاً در هنگام فعال کردن طرح هاي تشويقي مشاهده شده که به جاي مبلغ مورد نظر چندين برابر آن از حساب مشترک کم شده است و يا بدون هيچ دليل خاصي حساب مشترک به کلي عوض شده است.
اين مورد گاهي به نفع مشترکين بوده. به نحوي که به اشتباه در بعضي موارد به جاي کسر شدن از اعتبار مکالمه حتي به آن اضافه نيز شده است! اين مشکل تا چندي پيش بيشتر در سيم کارت هاي اعتباري مشاهده شده بود ولي به تازگي در سيم کارت هاي دائمي نيز مشاهده شده است. به طور مثال از يکي از مشترکين بابت هزينه ي طرح طلايي به جاي 15000 تومان 30000 تومان اخذ شده است!
يا يکي از مشترکين سيم کارت دائمي در حالي که تمام بدهي خود را پرداخت کرده است و بدهي ندارد خط او مسدود شده است و تا کنون نيز رفع نگرديده.
3- هنوز هم برخي از مشترکان نتوانسته اند سرويس هاي voice mail & who called را فعال کنند و اين در حالي است که از خرداد ماه اين سرويس ها عمومي شده است!
4- سايت ايرانسل بسيار دير آپديت ميشود. وقتي در تمام تبليغات تلويزيوني و روزنامه اي نام سايت ايرانسل نيز به چشم مي خورد و موثق ترين منبع است ولي وقتي وارد قسمت مناطق تحت پوشش مي شويم مي بينيم که حدود 1 ماه و نيم است که به روز نشده! با اين کار ايرانسل از مشترکان و هوادارانش مي کاهد. زيرا الان براي همه محدوده ي آنتن دهي بسيار مهم است و هنگامي که مي بينند هنوز شهرشان تحت پوشش نيست (با اينکه واقعا تحت پوشش هست و در سايت اضافه نشده) وآن فرد نيز اطلاعي ندارد بنابراين از خريد سيم کارت ايرانسل منصرف مي شود و سيم کارت اپراتور اول را خريداري ميکند.
به نظر من حتي شهرهاي آزمايشي نيز بايد در سايت اضافه شوند وتنها جلوي نام آنها نوشته شود آزمايشي! نمونه ي فراوان اين شهرها : اصفهان-شاهرود-يزد-رشت-اهواز-آبادان و...
5- ايرانسل قرار بوده که 2.5 ميليون سيم کارت در سال اول بفروشد. حال که در 10 ماه موفق شده بيش از 3 ميليون سيم کارت بفروشد به نظر من بايد ديگر تبليغات را کاهش دهد و به فکر افزايش شهر و بهبود کيفيت و افزايش تعداد بي تي اس ها باشد.
6- به نظر من ايرانسل نبايد در شهرهايي که پوشش ندارند سيم کارت بفروشد و بايد از قضيه ي اصفهان عبرت بگيرد تا اعتراض مشترکين را به دنبال نداشته باشد.
7- در بعضي از شهرها وقتي با يک شماره ي ايرانسل تماس مي گيريم صداي بوق بسيار ضعيف است و شخص تماس گيرنده متوجه نمي شود.
چند پيشنهاد:
1- يک قسمت سايت به بخش پوشش جاده اي تعلق بگيرد. هم اکنون در بعضي جاده ها آنتن دهي وجود دارد ولي مردم اطلاعي ندارند.
2- اختصاص يک قسمت سايت به انجمن پوشش شبکه که در آن هر مشترک نام محل زندگي خود را ذکر کند و بگويد که در آن نقطه ضعف آنتن دهي وجود دارد تا سريعتر برطرف شود. با اين روش به ايرانسل در پوشش دهي کمک شاياني شده است!
3- کم کردن تبليغات و اختصاص پول کلان تبليغات به سرويس ها و خدمات دهي بهتر.
4- ندادن وعده و قول به مشترکين در حالي که همه مي دانند عواملي مانع کار ايرانسل هستند.
5- آيا شرکت ايرانسل خبر دارد که در ميان مرم نوعي بي اعتمادي نسبت به اين شرکت به وجود آمده؟ اخيرا از هرکسي که در مورد سيم کارت ها سوال کنيد از ايرانسل راضي نيست و توصيه ميند اصلا از اين سيم کارت ها خريداري نکنيم. هرچند بد بودن ايرانسل شايعه اي بيش نيست ولي اصلي ترين عامل به وجود آورنده ي اين نارضايتي ها بدقولي هاي خود شرکت است. حتي گفته مي شود چون استقبال از سيم کارت هاي ايرانسل بسيار کم بوده به اين دليل اين شرکت اين همه هديه ي تشويقي و سيم کارت رايگان هديه ميدهد تا فقط به تعداد مشترکان خود اضافه کند و به فکر کيفيت نيست.
در اينجا از تمامي کارکنان ايرانسل بابت سرويس هاي خوب که در بالا ذکر شد کمال تشکر را داريم و خواهانيم که براي رفع مشکلات اقدام لازم را بنمايند.
با تشکر و احترام
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)