خوب همین الان زنگ زدن و گفتن که راه افتاده!
منم امشب هستم.
فقط بگین با چه ورژنی بازی میکنین، من هم 1.22 دارم، هم 1.21 ، اگه با 1.23 بازی میکنین یه لینک سالم بگین که سریع دانلود کنمش
خوب همین الان زنگ زدن و گفتن که راه افتاده!
منم امشب هستم.
فقط بگین با چه ورژنی بازی میکنین، من هم 1.22 دارم، هم 1.21 ، اگه با 1.23 بازی میکنین یه لینک سالم بگین که سریع دانلود کنمش
دوست عزیز, اگه زحمتی نیست 1.23 هم دانلود کنید (چون ظاهرآ با پچی که اکثریت دارند بازی میشه) اینطوری منم میتونم بیام
پچ کامل 1.23a
پچ مبدل 1.22a به 1.23aکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S.E.S; 27-04-2009 at 13:38.
امشب بازیه؟ساعت چند؟
shell در اصل همون پول توی garena هست...با دادن هر 18 دلار فک کنم 100 gg shell گیرت میاد.باهاش میتونی خیلی چیزا بخری مثل همین gold member ...از خاصیتهای gold member میشه به اینکه میتونی room های full رو join بشی ... Ping اصلی رو ببینی ... آی دیت نارنجی رنگ میشه ... 2x exp میگیری و ...
همه توجه کنید اینیکیو :
اون روشی که برای پول درآوردن آنلاین قولشو داده بودم که بتونین همونجا در بیارید و همونجا هم خرید از gg انجام بدین این Link ی هست که میذارم ... ثبت نام کنید .. هر مشکلی داشتید میتونید تو yahoo منو گیر بیارید ..فقط حتما از link زیر برید که منو sup کنید ...
موقع ثبت نام قسمت account p a y p a l رو یه چیرتی الکی بنویسید مهم نیست
Last edited by The 69 eyes; 27-04-2009 at 20:00.
من فقط آراز رو تو ادلیست دارم، که اونم آنلاین نبود!
یکی ادلیست های بچه ها رو اینجا لیست کنه لطفا
ممنون، من یه مشکل بر خوردم، که خودم رفتم جستجو کردم و راه حل رو پیدا کردم، گفتم مشکل و راه حلش رو اینجا بگم تا اگه کسی جستجو کرد، بدونه:
بمن این error رو داد:
همونطور که معلوم هست، نمیتونست مسیر بازی رو پیدا کنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فایل آپدیت رو تو خود فولدر بازی ریختم، اما باز این مشکل بود، چون که تو رجیستری دنبال مسیر بازی میگرده.
راه حل:
باید تو این مسیر از رجیستری:
یه String بسازین و اسمش رو بزارین InstallPath بعد محتواش رو هم مسیر بازی تنظیم کنین و OK کنین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین![]()
من هم 5شنبه ساعت 10 on ميشم
پچمم 1.21 و 1.22 هست
سلام
دوست من همه دارن به 1.23 میرسونن پچ رو اگه بتونی دان کنی خیلی خوب میشه منم 5 شنبه هستم
سلام بچه ها،اين replay در حد مسخره بازی مطرحه، ولی اگه خواستين ببينين،توش ميبينين که چه جوری tauren chieftain رو بيبينين،و يه ايتم هم توش ميبينين که خندست!
----- 1.23
map 6.59b
منم اگه شد 5شنبه میام><
ID:SAJJAd_SETAM
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)