تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 562 از 602 اولاول ... 62462512552558559560561562563564565566572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من هر دفعه که بسته اینترنت فیبرنوری مخابراتم تموم میشه و یه بسته جدید میگیرم سرعت اپلودم میاد روی ۲۰ mb و باید زنگ بزنم ۲-۳ بار سر و کله بزنم باهاشون تا درستش کنن . کسی هست اینجا این مشکل رو داشته باشه ؟ راه حلش چیه ؟‌
    درود. راه حل خاصی نداره عزیر و نشون میده تو مرکز شما سرعت دیفالت طرحها دستی پایین اورده شده . شاید دلیلش محدودیت پهنای باند باشه یا شاید سیاست دیگری دارن. تنها کاری که میشه کرد کمتر اذیت بشید اینه که طرح بلند مدت بگیرید و الا نمیان برای 1 نفر سرعت پیش فرض طرحها رو دستکاری کنن.
    البته اینکه سرعت سرویس بر حسب پروفایل تنظیم نمیشه و بر حسب طرح هست عجیبه . معمولا 1 بار براتون پروفایل ست میکنن دیگر همون میمونه و اولویت داره بر سرعت طرحها. احتمالا سیاست اون مرکز هست.
    Last edited by luches; 26-08-2024 at 12:10.

2. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

درود. راه حل خاصی نداره عزیر و نشون میده تو مرکز شما سرعت دیفالت طرحها دستی پایین اورده شده . شاید دلیلش محدودیت پهنای باند باشه یا شاید سیاست دیگری دارن. تنها کاری که میشه کرد کمتر اذیت بشید اینه که طرح بلند مدت بگیرید و الا نمیان برای 1 نفر سرعت پیش فرض طرحها رو دستکاری کنن.
    اخه جالبه وقتی که اعلام خرابی میکنم بعد از ۱-۲ روز درست میشه خیلی مسخرس . زنگ هم که میزنی خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و میگن نمیدونیم چرا اینجوری میشه .

الان سرعت دانلود شما رو چند هستش ؟‌ من سرعت ۱ گیگ هم گرفتم برای امتحان دیدم سرعتش تفاوت چندانی با بسته ۱۰۰ مگ نداره .

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اخه جالبه وقتی که اعلام خرابی میکنم بعد از ۱-۲ روز درست میشه خیلی مسخرس . زنگ هم که میزنی خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و میگن نمیدونیم چرا اینجوری میشه .

الان سرعت دانلود شما رو چند هستش ؟‌ من سرعت ۱ گیگ هم گرفتم برای امتحان دیدم سرعتش تفاوت چندانی با بسته ۱۰۰ مگ نداره .
    درود. من وی دی اس مخابرات دارم ولی منزل قبلی فیبر داشتم. کلا وقتی زنگ میزنی و میخوای سرعت رو بالاتر ببرن پروفایل رو دستکاری میکنن و همون میمونه . گفتم شاید سیاست این مرکز اینطوریه که سرعت طرح بر پروفایل اولویت داره و عملا ریستش میکنه.
    با توجه به تجربیات دوستان نت بین الملل 1 گیگ عملا با طرح 100 مگ فرقی نمیکنه و فقط داخلی باز شده. البته مثل بقیه شرکتها از عدم اطلاع مردم استفاده میکنن و اسمشو میزارن اینترنت 1 گیگ ! باید باشه اینترانت 1 گیگ و اینترنت 100-200 مگ.

- - - Updated - - -
    Last edited by luches; 26-08-2024 at 20:57.

5. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

درود.
    سرعت نت بین الملل با قبل این طرح فرقی کرده ؟ یا فقط داخلی باز گذاشته شده ؟
    درود
    نت بین الملل فقط یه کم بهتر شده
    پینگ پایین نیومده و لی تاخیر خیلی کمی داره و حتی رو قند شکن همه چی رو آنی باز میکنه
    من در کل راضی لم و اصلا پشیمان نیستم
    دو تا خط نوری داشتم هر دو تا رو کردم پیش پرداخت 1 گیگ
    رو بریج تا 880 مگ میره
    رو مودم بالای 600 میره ولی برمیگرده رو 500
    این عکس بریج بود
    میتونید دی ان اس بزنید و ویدئو های یوتویب 12k بدون تاخیر آنی ببینید
    خیلی توپه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

یک هفته پیش سرویس را به 1 گیگ تغییر دادم سرعت آپلود از 25 شد 200 ولی سرعت دانلود همون زیر 200 موند با 2020 تماس گرفتم تیکت پشتیبان ثبت کرد و گفت پشتیبان تماس میگیره ولی با اینکه دیروز به بازرسی هم شکایت کردم هنوز هیچ خبری نیست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

پشتیبانی باسه شما هیچ کاری نمیکنه
    مشگل شما اینه که رو مودم استفاده میکنی
    مودم را بزار رو حالت بریج و یوزر پس را تو ویندوز بزن
    یا از روتر های گران سرعت بالا مثل میکروتیک ایسوس یا لینک سیس و غیره استفاده کن
    این جوری سرعت دانلودت میچسبه به 999

- - - Updated - - -

پشتیبانی باسه شما هیچ کاری نمیکنه
    مشگل شما اینه که رو مودم استفاده میکنی
    مودم را بزار رو حالت بریج و یوزر پس را تو ویندوز بزن
    یا از روتر های گران سرعت بالا مثل میکروتیک ایسوس یا لینک سیس و غیره استفاده کن
    این جوری سرعت دانلودت میچسبه به 999

9. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

باتشکر

من حالت بریج را تست نکردم اما هم مودم و هم کابل و هم کارت شبکه 1 گیگ ساپورت دارم از این نظر مشکلی ندارم.
    Last edited by MPS882; 28-08-2024 at 12:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

دوستان سرعت اپلود شما روی چند هستش ؟‌ سرعت دانلودم خوبه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هستش ولی اپلودم موقع تست تا ۱۰۰ میره ولی بعدش میاد روی ۲۵ اینگار محدودش کردن .
    Last edited by no1one; 28-08-2024 at 15:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

درود
    طرح یک ساله سرعت پنجاه فعال کردم ولی سرعت از یک گیگ شروع میشه و میرسه به صدو پنجاه مگ ،سرعتش فکر کنم محدود کرده باشن،راهی هست از محدودیت خلاص شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان سرعت اپلود شما روی چند هستش ؟‌ سرعت دانلودم خوبه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هستش ولی اپلودم موقع تست تا ۱۰۰ میره ولی بعدش میاد روی ۲۵ اینگار محدودش کردن .
    طبق گفته خود مخابرات سرعت آپلود یک هشتم سرعت حداقل دانلود هست اما در سرویس 100تا200 که من تست کردم یک هشتم حداکثر سرعت دانلود بود یعنی یک هشتم 200 که میشه همان 25.
    پس اگه سرویس 100 تا 200 هستی آپلود همین 25 هست و اگه سرویس 100 تا 1000 باشه آپلود باید 125 باشه.

14. این کاربر از MPS882 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

1. hamed_korn

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •