شما هرجور حساب کنی i60 بهتره . هم هردو شبکه رو جواب میده هم جدیدتره , قیمتش هم که که در حد یه دانگل
usb شده . آنلاکش هم که میکنن میتونی سیم دیگه بگذاری . دیگه فکر کردن نداره!
شما هرجور حساب کنی i60 بهتره . هم هردو شبکه رو جواب میده هم جدیدتره , قیمتش هم که که در حد یه دانگل
usb شده . آنلاکش هم که میکنن میتونی سیم دیگه بگذاری . دیگه فکر کردن نداره!
دانگل usb جدیدا 359 هست ؟
کجا انلاک میشه؟ خب جدیده؟
ایا هر جدیدی بهتره؟ مثلا پراید جدید بیاد بازم بهتره؟
این اشغالای ایرانسل اصلا ارزش خرید ندارن، به خاطر همین، هرچی کمت هزینه کنی بهتره
مودم ها رو که ایرانسل تولید نمیکنه Huawei میزنه که تو کارش بهترینه. ظهر رفتم تو بازار چرخی زدم نمایندگی ایرانسل زده بود مودم پلمپ i60 با 100 گیگ نت 200 تومن 80% تخفیف زده بودن![]()
از شما کاربر قدیمی بعید بود , بهرحال توضیح واضحات اینکه دانگل 3372 حدود 130 و دانگل 8372 حدود 200 هست
پس این مودم با قیمت حدود 150 ,160 تومنش در رنج بین این دو قرار گرفته . نمیدونم کجای این مطلب مبهم بود.
همینطوره دوست عزیز , متاسفانه برخی اینجا پدرکشتگی عجیبی با این شبکه TD و مودم کذایی پیدا کردن احتمالا
بخاطر پایین بودن کیفیت سرویس در منطقه شون , و حالا هرکس ابراز رضایت کنه مورد هجمه قرار میگیره .
من تجربه شخصی خودمو گفتم شما و دیگران هم بهتره خودتون امتحان کنید و تصمیم بگیرید .
به ایمیلم پیام اومد که مودم ثابت رو از ساعت 1 تا 6 صبح برای آپدیت فرم ویر روشن بذارید. یه i60 و GP2101 دارم. هر دو رو روشن گذاشتم ولی آپدیت نشدن و شماره ورژنهاشون همون قبلیه![]()
چنتا سوال دیگه داشتم بی زحمت ... شما قطعی ندارین ؟ مودم Out door میشه تو بالکن نصب کرد یا حتما باید برد پشتبام ؟ اصلا توصیه میشه که مودم Out door خرید ؟
عزیز قیمت دانگل های usb رو که خودتون گفتید که هیچ , قیمت TF-I60 توی سایت خود ایرانسل 360 هست و همین قیمت رو هم به شما میدن وقتی برید تو نمایندگی حالا شما اگر جایی میشناسی که TF-I60 نو رو میدن 150 تومن من خودم هرچی موجودی داره اونجا خریدارم
درضمن firmware خود کارخونه ای هم فعلا موجود نیست برای i60 که بشه آنلاکش کرد
Last edited by Electronic-Arts; 06-03-2018 at 17:24.
در این دو سه هفته ای که دارم استفاده میکنم ( و شبانه روزی روشنه ) هیچ نوع قطع و وصلی و هنگ و ریبوتی
نداشته . لابد منطقه ما پوشش خوبی داره چون هرجای منزل گذاشتیم یا 5 خط بود یا 4 خط و کمتر هم نشده .
(البته تنها مشکل, کار نکردن التراسرف و فری گیت ایناست که نمیدونم تنظیمات مودمه یا روی TD کار نمیکنن)
اگه بالکن طبقات بالاست و مانع ومزاحمی نداره حتما جواب میده درغیر اینصورت پشت بام .
الان خیلی از فروشندگان مودم رو بشرط بهتون میدن که ببرید منزل تست کنید ببینید خوب آنتن میده یا نه .
نمونش همین کاربر سهیل h که در تاپیک مودم ها فعالن و نماینده ایرانسل . و درصورت جواب ندادن میتونید
مرجوع کنید . بنظر من عافلانه اش اینه که اول مودم داخلی تست کنید , جواب نداد بعد برید سراغ آوت دور.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)