تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 562 از 827 اولاول ... 62462512552558559560561562563564565566572612662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

در ملاقات فيروز كريمي با رئيس كميته داوران
    سوء تفاهمات برطرف شد

فيروز كريمي سرمربي تيم استقلال اهواز روز گذشته طي جلسه‌اي با مسعود عنايت رئيس كميته داوران به بحث پيرامون مسائل بازي با پرسپوليس پرداخت.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ طي جلسه روز گذشته ، فيروز كريمي و مسعود عنايت با بازبيني فيلم بازي تيمهاي پرسپوليس تهران و استقلال اهواز و بحث و تبادل نظر پيرامون مسائل حاشيه‌اي اين ديدار، با رفع سوء تفاهمات به توافق رسيدند.
    گفتني است ، فيروز كريمي پس از پايان بازي استقلال اهواز مقابل پرسپوليس كه به شكست سنگين استقلال اهواز منجر شد، نسبت به عملكرد كمك داور و همچنين رفتار داور با بازيكنان استقلال اهواز انتقاد كرده بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مصطفي دنيزلي:

مقابل پيكان هم تهاجمي بازي مي‌كنيم

بعد از پيروزي خوب و دلچسبي كه مقابل استقلال اهواز كسب كرديم حالا نوبت پيكان است تا يك بازي سراسر تهاجمي را مقابل ما شاهد باشد.
    مصطفي دنيزلي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: پرسپوليس در اين فصل يك تيم كاملا تهاجمي است كه در تمام ديدارهايش گل به ثمر رسانده است اين موضوع به تيم انگيزه مي‌دهد كه در ساير ديدارها نيز گلزني كند و البته تهاجمي بازي كند. در مقابل پيكان هم به سيستم تهاجمي خودمان ادامه مي‌دهيم چون چاره‌اي به جز شكست دادن پيكان نداريم و من به غير از 3 امتياز به هيچ چيز ديگر فكر نمي‌كنم.
    وي ادامه داد: پرسپوليس هدف قهرماني در سر دارد و براي رسيدن به اين موضوع بايد تمام حريفان را شكست بدهيم. براي من ارائه يك بازي تهاجمي ارزش بسيار بالايي دارد و خوشبختانه بازيكنان پرسپوليس نيز به اين درك تاكتيكي رسيده‌اند. پيكان نيز تيم بسيار خوبي است و فوتبال خوبي به نمايش مي‌گذارد ولي تيم پيروز در اين ديدار فقط پرسپوليس است.
    دنيزلي درخصوص كريم باقري خاطرنشان كرد: نظم تيمي براي من بيشتر از هر چيز ديگر اهميت دارد، در حال حاضر من به قضيه باقري فكر نمي‌كنم چون حواسم به ديدار مقابل پيكان معطوف شده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

ذوالفقارنسب:
    بايد مراقب خط حمله‌ سپاهان باشيم

سپاهان بعد از شكست مقابل ابومسلم فقط براي اعاده حيثيت وارد ميدان خواهد شد و قطعا كار دشواري مقابل آنها پيش رو داريم.
    بيژن ذوالفقارنسب سرمربي تيم فوتبال برق شيراز در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: بعد از ديدار مقابل ذوب آهن در اصفهان مانديم تا بازيكنان دچار خستگي بيش از اندازه نشوند و براي ديدار با سپاهان از هر نظر آماده باشند. سپاهان تيم بسيار خوبي است و با قهرماني در جام حذفي ثابت كرد كه برنامه‌ريزي گسترده‌اي براي حضور قدرتمند در فوتبال ايران دارد. به هر حال سپاهان بعد از اينكه در برابر ابومسلم شكست خورد به نوعي وجه قهرماني‌اش را در خطر ديد و براي اينكه ثابت كند در شرايط خوبي قرار دارد فقط براي پيروزي وارد ميدان مي‌شود.
    وي ادامه داد: برق شيراز نيز در ليگ برتر شروع خوبي داشته است و به نظر من روند رو به رشد خود را با نظم خاصي طي مي‌كند. هر دو تيم به شدت به دنبال 3 امتياز هستند و من مي‌دانم كه كار دشواري پيش رو داريم.
    ذوالفقارنسب در پايان اظهار كرد : به هر حال در ديدارهاي خارج از خانه بايد ابتدا به فكر گل نخوردن بود و به ضد حملات چشم بدوزيم. بايد مراقب خط حمله قدرتمند سپاهان باشيم و روي ضد حملات دروازه حريف را هدف بگيريم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

دارابينيان:

به شكست پرسپوليس خوشبين هستم

به پيروزي مقابل پرسپوليس و كسب سومين پيروزي خارج از خانه خوشبين هستم.
    ساموئل دارابينيان سرمربي تيم فوتبال پيكان تهران در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: براي پرسپوليس و هوادارانش احترام خاصي قائل هستم و به خوبي مي‌دانم كه اين تيم در شرايط بسيار ايده‌آلي قرار دارد ولي اين موضوع دليل نمي‌شود كه مقابل آنها دست و پا بسته بازي كنيم. بي‌شك پيكان براي برد وارد ميدان مي‌شود. شرايط روحي و رواني بازيكنان پيكان در حد بسيار خوبي قرار دارد و به همين خاطر من به پيروزي مقابل پرسپوليس خوشبين هستم.
    وي ادامه داد: ما در برابر پرسپوليس سومين پيروزي خارج از خانه‌ را هم كسب مي‌كنيم و با دست پر از آزادي برمي‌گرديم.
    سرمربي ارمنستاني پيكان خاطرنشان كرد: پرسپوليس از حمايت تماشاگرانش سود مي‌برد و اين يكي از عوامل موفقيت آنها است و بي‌شك تماشاگران اين تيم در ديدار مقابل ما نيز به شدت آنها را تشويق خواهند كرد ولي پيكان با هدف بزرگي وارد ميدان مي‌شود .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مهدي مهدوي كيا:
    هامبورگ پتانسيل قهرماني در بوندس‌ليگا را دارد

براي پيشرفت در فوتبال نبايد بهانه آورد

در جام ملتهاي آسيا به سال 1996 در امارات ، محمد مايلي‌كهن سرمربي وقت تيم ملي ايران، مهدي مهدوي‌كيا را به تيم ملي دعوت كرد و با درخشش اين پديده مواجه شد.
    پس از گذشت دو سال جوان 20 ساله‌اي كه عضو باشگاه پرسپوليس تهران بود، با پيشنهاد مسوولان بوخوم مواجه شد و به رقابت‌هاي معتبر بوندس‌ليگاي آلمان گام نهاد.بعدها اين بازيكن به قدري در پست خود جا افتاد كه به عنوان پايه‌گذار اكثر گل‌هاي بوخوم بر سر زبان‌ها چرخيد . لقب بهترين پاسور بوندس‌ليگا را در هامبورگ از آن خود ساخت . از آن زمان تا سال 2006 مهدوي‌كيا با انديشه‌هاي جديدي از جانب كلاوس تاپ مولر و توماس دال آشنا شد و خود را به عنوان يكي از بازيكنان ثابت منتخب اين ليگ معتبر اروپايي معرفي كرد.
    نتايج دور از تصور فصل جديد هامبورگ ما را بر آن داشت تا با مهدي مهدوي‌كيا بازيكن تيم هامبورگ آلمان و كاپيتان حال حاضر تيم ملي كشورمان ، همكلام شويم:
    در هفت سالي كه عضو هامبورگ هستي ، هيچگاه نتايج فصل 2006 را در بوندسليگا كسب نكرده بوديد و اين يك امر بي‌سابقه به شمار مي‌آيد؟
    بله، متاسفانه فصل را خيلي بد شروع كرديم و نتوانستيم از موقعيت‌هاي به دست آمده به خوبي بهره بگيريم و دچار اين وضعيت شديم.
    اما كسب 5 تساوي و تنها يك باخت از مجموع 6 ديدار اخير هامبورگ نمي‌تواند نتايج خوبي براي تيم سوم فصل گذشته بوندس‌ليگا باشد؟
    قبول دارم كه شانس با ما يار نبود، اما اين را مطمئن باشيد امسال هامبورگ پتانسيل قهرماني در بوندس‌ليگا را دارد و روز به روز بهتر خواهد شد.
    در ديدار مقابل وردربرمن كه منجر به نتيجه تساوي شده بود از زمين بازي اخراج شدي و مسوولان فدراسيون فوتبال آلمان با محروميت سه جلسه‌اي تو را مواجه كردند، در اين رابطه چه نظري داري؟
    متاسفانه در جريان بازي روي توپي كه زير پاي ديه گوي برزيلي بود تكل كردم كه بر اثر سرعت زياد بازي او نقش بر زمين شد و داور اين ديدار حركتم را خشن تلقي كرد و به من كارت قرمز نشان داد .
    آيا در رابطه با تعليق مدت محروميت ، باشگاه هامبورگ تلاشي انجام داد؟
    محروميت سه جلسه‌اي در قانون بوندسليگا گنجانده شده و هيچ‌گونه فرجام خواهي نمي‌تواند از مدت آن كم كند. به همين خاطر من و هامبورگ راي صادره را قبول كرديم و در حال حاضر يك جلسه از اين محروميت را پشت سرگذاشته‌ام.
    در رقابت‌هاي هفته هفتم بوندس‌ليگا بايد به مصاف شالكه برويد كه اين روزها پس از نورنبرگ و وردربرمن با تفاضل گل پايين و 10 امتياز در جايگاه سوم جدول قرار گرفته است. فكر نمي‌كني در اين ديدار هم با مشكل روبرو شويد؟
    در اين مدت 9 سالي كه در بوندس‌ليگا بازي كرده‌ام شالكه را همواره تيمي قدرتمند و مدعي ديده ام و قطعا در اين ديدار بازيكنان هامبورگ بايد از كوچك‌ترين غفلت حريف خود استفاده كنند و به گل برسند.
    با دو شكست كه هامبورگ در ليگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال و زسكا مسكو به دست آورده آيا شانسي براي صعود به دور بعدي رقابت‌ها خواهد داشت؟
    متاسفانه خستگي ناشي از برگزاري بوندسليگا روي بازيكنان تاثير منفي گذاشت و نتوانستيم در اين دو بازي خوب ظاهر شويم، با وجود اين هنوز 4 ديدار ديگر از رقابت‌هاي اين گروه باقي مانده و مي‌توانيم صعود كنيم.
    در ديدار بعدي ليگ قهرمانان اروپا بايد با پورتو ديدار كنيد كه با خوزه مورينيو قهرمان اروپا شده است. در مورد اين ديدار چه نظري داري؟
    شرايط ليگ قهرمانان اروپا با ليگ‌هاي باشگاهي كاملا متفاوت است و هر تيمي مي‌تواند ادعاي قهرماني داشته باشد، همانند همين تيم پورتو كه در آن مقطع با وجود مورينيو درخشش غير قابل باوري را داشت؛ اما مطمئن باشيد هامبورگ در اين ديدار حريف دست و پا بسته‌اي نيست و حرف‌هاي زيادي براي گرفتن خواهد داشت.
    شايعاتي اخيرا در آلمان پيچيده كه توماس دال سرمربي حال حاضر هامبورگ از باشگاه اخراج خواهد شد و گزينه جديدي جاي او را خواهد گرفت...
    درست است كه هامبورگ نتوانسته در اوايل فصل جديد نتايج خوبي به دست آورد، ولي اين دليل نمي‌شود مسوولان باشگاه دال را جواب كنند و عذر او را بخواهند.
    بسياري از بازيكنان شاغل در امارات بر اين عقيده هستند كه به دليل دوري از خانواده‌هايشان در ايران، ليگ اين كشور را به ليگ‌هاي اروپايي ترجيح مي‌دهند، آيا مهدي مهدوي‌كيا كه از ابتدا در اروپا به همراه خانواده‌اش حضور داشته اين ادعاها را تاييد مي‌كند؟
    براي رسيدن به موفقيت بايد هزينه كرد و از خيلي راحتي‌ها گذشت و بهانه نياورد؛ ولي نمي‌شود دغدغه‌هاي يك بازيكن را براي دوري از خانواده‌اش ناديده گرفت و از آن به سادگي رد شد، اگر بخواهيم براي اين صحبت‌ها درصدي را تعيين كنيم به شخصه حضور اعضاي خانواده را 40 درصد در كسب موفقيت دخيل مي‌دانم و بقيه به خود بازيكن بستگي دارد.
    براي ديدار مقابل چين تايپه مي‌تواني تيم ملي را همراهي كني؟
    در رابطه با حضور در چين تايپه به همراه تيم ملي بايد با امير قلعه‌نوعي هماهنگ كنم تا اگر نيازي حس شد و به وجود مهدوي‌كيا احتياج بود، در خدمت تيم ملي باشم.
    پرسپوليس در فينال جام حذفي به همراه دنيزلي قهرماني را از دست داد و بايد در ليگ برتر خودش را نشان بدهد. آينده اين تيم را چطور ارزيابي مي‌كني؟
    من تنها يك نيمه از فينال جام حذفي را ديدم كه انصافا پرسپوليس تيم متحول شده‌اي را روانه ديدار با سپاهان كرده بود و با اندكي فرصت به دنيزلي باز هم شاهد روزهاي طلايي پرطرفدارترين تيم پايتخت خواهيم بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

استعفاي وزير رفاه و اثرات آن بر باشگاه استقلال؛
    وزير پيشنهادي رئيس جمهور:

خير استقلال در جدايي از وزارت رفاه است

عبدالرضا مصري اظهار كرد باشگاه استقلال بايد رديف بودجه مستقل داشته باشد.
    عبدالرضا مصري در گفت‌وگويي اختصاصي در خصوص حضور احتمالي خويش در مقام وزارت رفاه و تصميم‌گيري در مورد باشگاه استقلال به خبرنگار ايپنا گفت: خير استقلال در اين است كه از وزارت رفاه جدا شده و مجددا تحت پوشش سازمان تربيت بدني به فعاليت خود ادامه دهد.
    رئيس كميسيون اجتماعي مجلس افزود: من حتي معتقدم كه باشگاه استقلال بايد داراي رديف بودجه مستقلي باشد و همچنان كه از نامش پيداست خود نيز مستقل باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

رئيس كميته داوران:
    دوست ندارم در حاشيه باشم

گلايه من از كريمي اين بود كه در خصوص داوران حرف هاي ناخوشايند به كار نبرد.

مسعود عنايت، رئيس كميته داوران در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با بيان مطلب فوق در خصوص جلسه روز گذشته با فيروز كريمي، سرمربي استقلال اهواز گفت: آقاي كريمي به فدراسيون آمدند و در جلسه اي كه با من داشتند اظهار كردند كه بعد از بازي با پرسپوليس صحبت هاي من توهين به داوران مسابقه نبوده و تحت فشار و هيجانات بازي آن مصاحبه را انجام دادم.
    وي ادامه داد: من از ايشان گلايه كردم كه در ارتباط با داوران حرف هاي ناخوشايند به كار نبرد تا از حرمت شكني ها جلوگيري شود.
    رئيس كميته داوران خاطرنشان ساخت: من دوست ندارم نه فقط در خصوص فيروز كريمي بلكه نسبت به هر كس ديگري در كانون حاشيه و جنجال باشم.
    عنايت در پايان با اشاره به نقش رسانه ها، تاكيد كرد: اصلا نبايد اين مسائل را ادامه داد. به نظر من خبرگزاري ها و رسانه هاي گروهي بايد با بازيكنان و مربيان در ارتباط باشند چون سوژه در خصوص اين قشر بيشتر است و با داوران كاري نداشته باشند.

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض " مناجاتي ": هدف كادر فني صدرنشيني تيم ملي فوتبال ايران است

سرپرست تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا گفت: صعود از گروه دوم حق تيم ايران بود، اما هدف اصلي كادرفني ايستادن در صدر جدول رده‌بندي اين گروه است.

"مهدي مناجاتي" روز يكشنبه در گفت وگو با سايت خبري سازمان تربيت بدني افزود: بسياري از افراد اعتقاد دارند ما با كسب يك امتياز به مرحله بعد صعود مي‌كنيم، واقعيت اين است كه ما از روز اول به فكر قهرماني در گروه خود بوديم و براي آن برنامه‌ريزي كرده‌ايم.

وي تصريح كرد: در دو بازي آينده ‪ ۴‬امتياز لازم داريم تا قهرماني خود را در اين گروه جشن بگيريم. ‪ ۱۹‬مهرماه در بازي مقابل چين تايپه، با ارائه يك بازي هجومي و البته منطقي چشم به هر ‪ ۳‬امتياز اين ديدار داريم و تنها براي كسب پيروزي به مصاف آنها مي‌رويم و با حمايت تماشاگران هميشگي فوتبال در تهران، كره را زمين‌گير خواهيم كرد و اگر بتوانيم طبق برنامه پيش برويم، شكست آنها در ورزشگاه آزادي دور از دسترس نيست.

سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت: خوشبختانه با نظر مساعد سرمربي تيم ملي درهاي ورود به تيم ملي روي بازيكنان جديد باز است و هركسي كه بتواند در ليگ عملكرد خوبي داشته باشد به تيم ملي راه مي‌يابد.

مناجاتي افزود: با تقسيم كارها بين مربيان، تمامي مسابقات ليگ را زيرنظر داريم و عملكرد تيمها را به دقت مورد ارزيابي قرار خواهيم داد.

بنابراين با دعوت از بازيكنان موفق ليگ شانس حضور در تركيب تيم ملي را براي آنها فراهم مي‌كنيم و اگر بتوانند رضايت كادر فني را جلب كنند در تيم ملي فوتبال ايران از آنها استفاده خواهيم كرد.

وي خاطرنشان كرد: در فهرست ‪ ۱۹‬نفره تيم ملي به منظور حضور در جام ال.جي، نفرات جواني را به تيم دعوت كرديم كه اميدوارم عملكرد خوب اين بازيكنان در اردن رضايت كادر فني تيم را به همراه داشته باشد.

سرپرست تيم ملي فوتبال ايران از حضور لژيونرهاي كشورمان در بازي مقابل چين تايپه گفت و افزود: در برنامه‌اي كه به فدراسيون داده‌ايم قرار است پس از انجام مسابقات جام ال.جي، در دبي تمامي آنها به تيم اضافه شوند تا با قدرت در مقابل چين تايپه قرار بگيريم.

مناجاتي با اشاره به دو ديدار آينده تيم ملي فوتبال ايران در مقابل چين تايپه و كره جنوبي افزود: با تركيب اصلي تيم ملي به مصاف آنها مي‌رويم و احتمال حضور بازيكنان تازه دعوت شده به تيم ملي كم است چراكه آنها نياز به زمان دارند تا با ديگر بازيكنان هماهنگ شوند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض " رنه سيموئز " : امكان بازي با تيم عربستان وجود دارد

سرمربي تيم فوتبال اميد ايران از احتمال بازي دوستانه اين تيم با تيم عربستان سعودي خبر داد.

سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا روز يكشنبه به نقل از " رنه سيموئز " سرمربي برزيلي تيم فوتبال اميد ايران نوشت تيم اميد ايران پيش از حضور در بازي‌هاي آسيايي ‪ ۲۰۰۶‬دوحه افزون بر انجام دو ديدار تداركاتي با تيم‌هاي چين و امارات عربي متحده امكان دارد يك ديدار نيز با تيم عربستان برگزار كند.

وي افزود تيم ايران روز ‪ ۱۷‬آبان با تيم المپيك چين روبه‌رو خواهد شد و سپس روز ‪ ۲۳‬آبان با تيم امارات عربي متحده مصاف خواهد كرد.

سيموئز با اشاره به قهرماني تيم ايران در رقابت‌هاي بازي‌هاي آسيايي سال‌هاي ‪ ۱۹۹۸‬و ‪ ۲۰۰۲‬اظهارداشت بازي‌هاي تداركاتي در روند افزايش توان تيم فوتبال اميد ايران نقش بسزايي خواهد داشت.

تيم ايران در بازيهاي آسيايي ‪ ۲۰۰۶‬دوحه در گروه ‪ D‬با تيم‌هاي هند ، هنگ كنگ و مالديو همگروه است.

تيم اعزامي ايران به دوحه قرار است استخوان‌بندي تيمي باشد كه در بازيهاي انتخابي المپيك ‪ ۲۰۰۸‬پكن شركت مي‌كند.

ايران در رقابت‌هاي مقدماتي بازيهاي المپيك ‪ ۲۰۰۸‬پكن با تيم‌هاي عربستان سعودي و برندگان دو بازي انتخابي اوليه اردن - قرقيزستان و استراليا - چين تايپه همگروه شده است.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض " اوسيم " ، مهاجم تيم گامبا اوزاكا را به اردوي تيم ژاپن دعوت كرد

" ريوجي باندو " با گل‌هاي حساسي كه براي تيم گامبا اوزاكا زد توجه "ايويكا اوسيم" را به خود جلب كرد تا اين مربي از او براي بازي دوستانه روز چهارشنبه تيم ژاپن مقابل تيم غنا دعوت كند.

سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا روز يكشنبه نوشت "باندو " ‪ ۲۷‬ساله با ‪۱۳‬ گلي كه در ‪ ۱۲‬مسابقه اخير زده‌است به چهره كليدي تيم گامبا اوزاكا مدعي قهرماني جي ليگ تبديل شده است.

اكنون كه اوسيم قصد دارد از بازيكنان اروپايي براي حضور در تيم ژاپن دعوت نكند بهترين فرصت براي باندو بدست آمده كه براي اولين بار در فهرست تيم ملي قرار بگيرد.

افراد ديگري كه براي اولين بار گام به اردوي تيم ملي خواهند گذاشت ، ناكامورا (از كاوازاكي فرانتيل) و دئو هيروكي ميزوموتو و ساتورو ياماگيشي (از چيبا يونايتد ) هستند.

توليو تاناكا ( اوراوا ردز) ، كيسوكه تسوبو( اوراوا ردز) و آكيرا كاجي( گامبا اوزاكا) هم نفراتي هستند كه بدليل مصدوميت از تيم ملي فوتبال ژاپن خط خوردند.

تيم ملي فوتبال ژاپن براي ديدار روز ‪ ۱۹‬مهر با تيم هند از امروز تمريناتش را آغاز كرد.

اوسيم اعلام كرده كه بر مبناي بازي دوستانه با غنا تركيب ژاپن مقابل هند را تغييراتي خواهد داد.

اسامي نفرات دعوت شده به اردوي تيم ژاپن عبارت است از :
    دروازه‌بانان:
    يوشيكاتسو كاواگوچي ( جوبيلو ايواتا)، نوريهيرو ياماگيشي( اوراوا ردز)، شوساكو نيشيكاوا( اويتا ترينيتا).

مدافعان : الساندرو سانتوز( اوراوا ردز)، يوئيچي كومانو( سنفرنسيس هيروشيما)، هيروكي ميزوموو( جف چيبا).

هافبك‌ها: نائوكاتو هانيو( جف چيبا)، ياساهيتو اندو( گامبا اوزاكا)، تاكاهيرو فوتاگاوا( گامبا اوزاكا)، كنگو ناكامورا( كاوازاكي فرانتيل)، كيتا سوزوكي( اوراوا ردز)، يوكي آبه( يوكوهاما اف مارينوس)، ساتورو ياماگيشي( جف چيبا)، ماكاتو هاسبه( اوراوا ردز).

مهاجمان: ريوجي باندو( گامبا اوزاكا)، سيچيرو ماكي(جف چيبا)، كازوكي گاناها ( كاوازاكي فرانتيل)، هيساتو ساتو( سنفريس هيروشيما)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •