درایورش رو که از سی دی نصب و یا سایت اصلی گرفتید دوباره نصب کنید
درایورش رو که از سی دی نصب و یا سایت اصلی گرفتید دوباره نصب کنید
سلام دوستان من یه مشکل با چاپگر hp 1200 دارم که دراورش برای ویندوز 7 گیر نمیاد هو چی هم گیر میارم نصب میشه.
ولی موقع چاپ 2 صفحه اول رو روی یک برگ چاپ میکنه و بیشتر از 13 صفحه چاپ نیمکنه (فایل های word)
سلام دوستان . سوال ؟
یه جوهرافشان دارم , دستور پرینت که بهش میدم شروع میکنه به پرینت کردن ولی هیچی چاپ نمیکنه فقط کارتریج روی کاغذ تکون میخوره !!
تعمیر کار میگفت هد سوخته !!!! همچین چیزی امکان داره ؟
برنامه ssc service جوهر ها رو فول نشون میده , ریست میکنه . . . تمام دستور ها رو انجام میده . . . سوخته واقعا ؟؟؟؟
سلام.
منظورتون اينه كه دستگاه به صورت طبيعي كاغذ رو داخل مي بره و روش پرينت ميكنه ولي چيزي پرينت نميشه و برگه رو سفيد ميده بيرون؟
اگه اينجوري باشه در 90 درصد موارد مربوط به گرفتگي نازل هاي هد هست كه جوهر توشون خشك شده. آيا دستگاه مدتي بدون استفاده بوده؟
كه خب بايد هد سرويس يا در صورت نياز تعويض بشه.
اما اون 10 درصد باقي مونده، هم دستگاهي بوده كه با سلامت كامل هد باز هم كاغذ رو سفيد ميداده بيرون كه الان نميگم چطوري درستش كردم![]()
بــله محمد جان , دقیقا همینطوره که میفرمایید , خیلی طبیعی و نرمال کاغذ رو به داخل میکشه , روش پرینت میکنه ولی سفیده !
دستگاه خیلی وقته بی استفاده بوده چون A3 چاپ میکنه برام خیلی مهمه که درست بشه , متاسفانه هدش هم توی بازار نیست ( مدل epson 1290 ) .
لطفا راهنماییم کنید . ممنونم .
سلام من پرینتر epson p50 دارم که مخزن نصب کردم الان تو یکی از لوله های رنگ هوا هست یک 3 یا 4 سانتی میشه چطوری می تونم هواگیری کنم ؟
آیا آموزش تصویریش هست؟؟
دوستان کسی تعمیرکار canon 4700 سراغ نداره ؟ تهران یا کرج
این پرینتر خیلی اذیت میکنه
الان کارتریجش میره سمت چپ صدای قرچ میده
کیفیتش افت کرده و عکسها رو تار میزنه
آیا سایت یا لینکی هست که مقایسه دو پرینتر C4683 و C4680 رو انجام داده باشه؟
با سرچ چندتا سایت پیدا کردم اما فقط یکی رو بررسی کردن! مثله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاس بعضی سایت ها کارتریج C4683 رو 60 و بعضی 121 معرفی کردن! فرقشون چیه و کدوم درسته؟
در کل بین این دو پرینتر کدوم قوی تر هستند؟
ممنون
اين دو يك بدن هستند در دو روح!
پرينترهاي اچ پي يك شماره سري دارند و يك شماره مدل. ميشه سري 4680 و مدل 4683 . فرقي ندارند.
شماره كارتريج ها يه شماره دارن براي اروپا و ... يه شماره هم هست سمت ما! كه فرقي نميكن با هم. 4683 كه باهاشون سر كار داشتم 121 ميخوردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)