ممنون میشم کشش خط منم بگید به چه صورته ؟
و سرویس با چه سرعتی بگیرم بهتره ؟
![]()
ممنون میشم کشش خط منم بگید به چه صورته ؟
و سرویس با چه سرعتی بگیرم بهتره ؟
![]()
بله میتونید با توجه به کشش خط. سرعت بالاتر از 16 بستگی به سرویس دهنده تو مرکز مخابرات شما داره. از طریق وب سایت شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی شماره بخش فروش پیدا کنید و با پرس جو ببینید چه شرکتی میتونه این سرعت براتون فراهم کنه. البته ممکن هست پیش بیاد که مقداری کمتر از حداکثر کشش خط براتون ببندن تا اختلال سرویس نداشته باشید.
اول باید از صفحه مودمتون یک عکس بگیرید که این پارامترها توش هست تا بشه به صورت حدودی گفت
Attenuation Down
Attenuation Up
SNR Margin Down
SNR Margin Up
Attainable Rate
خدمت شما![]()
آقا من شرمندم. تو هر دو پست تون عکس ندیدم تا اینکه قند شکن خاموش کردم و دیدم تو پست اولتون هم عکس گذاشته بودید. خلاصه اشتباه لپی بودمیبخشید
با توجه به تست مودم حداکثر کشش خط برای دانلود 20 مگ و برای آپلود 2.5 مگ هست که معمولا کمی کمتر از اینها ست میکنن براتون برای پایدار بودن لینک. اما فکر میکنم یکم نویز دارید. اتصالات چک کنید یک بار و اگر مقدور از سر خط چک کنید ببنید مقدار snr از 27 بالاتر میره یا نه. چون حداقل snr قابل قبول حدود عدد 6 هست و با بستن لینک روی 16 مگ مقدار snr خیلی پائین میاد و ممکنه به مشکل بخورید.
Last edited by mansia; 05-01-2018 at 18:47.
من یه مشکل عجیب دارم!
وقتی کابل تلفن را از سیم برق دور می کنم نویز خطم بالا میره نزدیکش کنم نویزم میاد پایین، چ کنم دوستان...؟
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بدونم این خط برای 8 مگ کشش داره
از نظر نویز داشتن مشکلی براش پیش نمیاد؟؟
سلام بله کشش ۸ و بالاتر هم داره ولی ۱۶ مگ نگیر ممکنه نویز بندازه همان ۸ مگ خوبه
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
این چیزی هست که مودم من نمایش میده و نمیدونم چطور این کشش رو داره .
سلام به همگی.
من دوتا خط دارم. روی یکیش اینترنت پارس آنلاین وصله (البته الان مهلت قرار داد تموم شده) و روی دومی فن آوا (که چراغ اینترنت قرمزه دو روزه با این که تازه وصل کردن سرویس رو).
رفتم توی تنظیمات مودم (با کابل وصل شدم) و بخش statistic روی adsl کلیک کردم و عکس هاش رو آپلود کردم.
خواهشن لطف کنید بگید کدوم بهتره . و این که کشش خط تا چه حدی هست.
چون این شرکت ها اعصاب من رو خورد کردن از بس میگن نویز داری. و این رو هم بگید که این مشخصات ربطی به شرکت داره اصن؟ یعنی اگه پارس آنلاین رو قطع کردم از یه شرکت دیگه گرفتم این مشخصات تغیر میکنه؟
خط اول (پارس آنلاین) :
حط دوم (فن آوا) :
مرسی پیشاپیش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)