سلام
امروز من هم رفتم دانشگاه برای ثبت نام. دانشگاه آزاد پرند بیوتکنولوژی قبول شدم. این سربازیه پدر ما رو در آورد .دقیق 2 ساعت توی صف منتظر یه امضا بودیم بعدشم گفتن برین پلیس +10 رباط کریم...
خوش بختانه کارم تموم شد.
بعضیا بودن که به خاطر سوتی نظام وظیفه دانشگاه ثبت نام نمی کردشون... یا این که توی سایت دانشگاه نرفته بودن و به خاطر یه چیز کوچک باید دوباره برمی گشتن تهران.
برا اونایی که می خوان بدونن ثبت نام حظوری چطوری بود؛توی سایت دانشگاه تمام فرم ها هست و باید اونا رو پر کرد. اول احراز هویت کردن( شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی گواهی پیش) بعد یه برگه دادن که توش یه جدول بود و اونو خودشون پر می کردن.یه برگه هم هست که شماره دانشجویی هم توش هست .
بعد رفتیم قسمت مشاوره ( که یه فرم داشت و باید امضاش می کرد )
بعد باید غول نظام وظیفه رو فتح بکنین که همه پسر ها چه مشمول و چه غیر مشمول باید برن ( اگه خلوت باشه 3دقیقه بیشتر نمیشه ) شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی گواهی پیش رو یه دید می زنه. یه فرم میده که باید ثبتش کرد و یه فتوکپی از اون فرم رو به مسئول نظام وظیفه دوباره بدین و اون هم چند تا شماره تلفن می پرسه و امضا می کنه. بعد میگه که کدوم پلیس +10 برین تا ثبتش ککنن. یک ماه هم مهلت داریم که بریم و انجامش بدیم. اونجا یه عکس می خوان به همراه مدارکی که خود اون مسئوله امضا می کنه ؛ می زنه توی سایت و تموم میشه.
بعد باید پرونده تشکیل بدین ( 5 تا فرم که از سایت یا از خود دانشگاه گرفتیم رو باید پر شده تحویل بدین و گواهی های متوسطه و پیش رو پیش رو هم اصلش و هم فتوکپی شو بدین. اگه گواهی موقت داشتین و اصلش رو نداشتین یه صفته 500 هزار تومنی جهت تضمین وجود مدرک پیش بدین و وقتی مدرک رو گرفتیم پسش می دن. برای مشمولین 12 عکس و برای معاف ها هم 6 عکس می گیرن. بعد هم توی اون جدول رو امضا می کنن)
بهد باید برین قسمت مالی و احتمالا میگن که باید اینترنتی پرداخت کنین و توی سایت آیدیتون شماره دانشجویی و پسورد هم شماره شناسنامه هستش.
بعد هم باید برین به مرحله کنترل نهایی و دریافت کارت.
به همین راحتی![]()
در ضمن توی مدارکش میگه سه تا معرف رو بگین که من فامیل های نزدیک مثل عمو و خاله و... رو نوشتم.