تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 562 از 598 اولاول ... 62462512552558559560561562563564565566572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام
    امروز من هم رفتم دانشگاه برای ثبت نام. دانشگاه آزاد پرند بیوتکنولوژی قبول شدم. این سربازیه پدر ما رو در آورد .دقیق 2 ساعت توی صف منتظر یه امضا بودیم بعدشم گفتن برین پلیس +10 رباط کریم...
    خوش بختانه کارم تموم شد.
    بعضیا بودن که به خاطر سوتی نظام وظیفه دانشگاه ثبت نام نمی کردشون... یا این که توی سایت دانشگاه نرفته بودن و به خاطر یه چیز کوچک باید دوباره برمی گشتن تهران.

برا اونایی که می خوان بدونن ثبت نام حظوری چطوری بود؛توی سایت دانشگاه تمام فرم ها هست و باید اونا رو پر کرد. اول احراز هویت کردن( شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی گواهی پیش) بعد یه برگه دادن که توش یه جدول بود و اونو خودشون پر می کردن.یه برگه هم هست که شماره دانشجویی هم توش هست .
    بعد رفتیم قسمت مشاوره ( که یه فرم داشت و باید امضاش می کرد )
    بعد باید غول نظام وظیفه رو فتح بکنین که همه پسر ها چه مشمول و چه غیر مشمول باید برن ( اگه خلوت باشه 3دقیقه بیشتر نمیشه ) شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی گواهی پیش رو یه دید می زنه. یه فرم میده که باید ثبتش کرد و یه فتوکپی از اون فرم رو به مسئول نظام وظیفه دوباره بدین و اون هم چند تا شماره تلفن می پرسه و امضا می کنه. بعد میگه که کدوم پلیس +10 برین تا ثبتش ککنن. یک ماه هم مهلت داریم که بریم و انجامش بدیم. اونجا یه عکس می خوان به همراه مدارکی که خود اون مسئوله امضا می کنه ؛ می زنه توی سایت و تموم میشه.
    بعد باید پرونده تشکیل بدین ( 5 تا فرم که از سایت یا از خود دانشگاه گرفتیم رو باید پر شده تحویل بدین و گواهی های متوسطه و پیش رو پیش رو هم اصلش و هم فتوکپی شو بدین. اگه گواهی موقت داشتین و اصلش رو نداشتین یه صفته 500 هزار تومنی جهت تضمین وجود مدرک پیش بدین و وقتی مدرک رو گرفتیم پسش می دن. برای مشمولین 12 عکس و برای معاف ها هم 6 عکس می گیرن. بعد هم توی اون جدول رو امضا می کنن)
    بهد باید برین قسمت مالی و احتمالا میگن که باید اینترنتی پرداخت کنین و توی سایت آیدیتون شماره دانشجویی و پسورد هم شماره شناسنامه هستش.
    بعد هم باید برین به مرحله کنترل نهایی و دریافت کارت.
    به همین راحتی

در ضمن توی مدارکش میگه سه تا معرف رو بگین که من فامیل های نزدیک مثل عمو و خاله و... رو نوشتم.

2. 3 کاربر از mehrshadmmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگه از نظر مالي مشكلي نداري ازاد بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه شیراز نداره..
    من فردا میرم واسه ثبتنام
    با بچه های شیراز صحبت کردم...
    گفتن حدود 70 تومن بابت خوابگاه میگیرن
    خوابگاه هم باید بری اسمتو بنویسی...
    من میرم فردا و برمیگردم و هفته اول مهر میرم دانشگاه...
    هفته اوول هم گفت نیاز نیس بری... تق و لقه..
    فردا که اومدین برا ثبت نام ایشالا برای اردو هم ثبت نام می کنین

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

باید داشته باشه
    موقع ثبت نام مشخص می شه

5. این کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ما رفتيم ثبت نام صنعتى اصفهان هيچ كدوم از كارايى كه بچه ها براى سربازى ميگن رو نداشتيم ولى كارت دانشجويى رو هم دادن و فردا هم كلاسا شروع ميشه يعنى چى؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

میری اداره پست محل تون, با کپی مدرک پیش دانشگاهی و مبلغ 5300 تومان. اونجا بهت یه فرم میدن + پاکت که باید پر کنی. وقتی پر کردی یه رسید بهت میدن. این رسید همون تاییدیه تحصیلی هست.

اما سئوال من: تو ثبت نام اینترنتی دانشگاه شاهرود نوشته : 3 تا معرف باید وارد کنی. من از کجا معرف بیارم؟
    3تا فامیل هاتونو بنویس فقط فامیلشون فرق داشته باشه باهاتون

ما رفتيم ثبت نام صنعتى اصفهان هيچ كدوم از كارايى كه بچه ها براى سربازى ميگن رو نداشتيم ولى كارت دانشجويى رو هم دادن و فردا هم كلاسا شروع ميشه يعنى چى؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    معنیه خاصی نداره صنعتی اصفهان گیره الکی نمیده به بچه های خودش ( حالا شاید مهمانیارو اذیت کنه اما قبولیای خودش از نظر روال آموزشی مشکلی ندارن )
    صنعتی اصفهان درسته از نظر جوی یه کمی خشکه ولی برای پیشرفت درسی بهترین مکانه حتماَ استفاده کن.
    منم یادم نمیاد برای ثبت نام پارسالم همچین پروسه ای (پلیس +10و...) برای معافیت تحصیلی گذرونده باشم ( نه خودم نه دوستام ) حالا نمیدونم دانشگاه به دانشگاه فرق داره
    Last edited by hermione; 17-09-2011 at 22:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اه چه قدر این علامه مسخره است شروع کلاس ها از بهمن هست ورودی های جدید کارشناسی.بابا تا بهمن علاف چی کار کنیم ؟چرا چون یه سری کلاسای این دانشگاه تفکیک جنسیتی کردن کلاس ندارن حالا ما باید تا بهمن علاف شیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

فردا که اومدین برا ثبت نام ایشالا برای اردو هم ثبت نام می کنین

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

باید داشته باشه
    موقع ثبت نام مشخص می شه
    عجب...پس اردو هم داره
    حالا فردا میام ببینیم مقبول عزیزان واقع میشیم یا نه...
    راستی عزیز دل شما دانشگاه شیراز هستی؟خوابگاهی؟
    نکته جالبی که تو ثبتنام اینرتنی شیراز بود ایم بود که میشد شماره اتاق های خالی خوابگاه مفتح رو دید و انتخاب کرد که توی کدوم دوست دارید ساکن بشید...یا اینکه دوست دارید با همرشته ای یا هم شهریاتون هم اتاق بشین...

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من یه رفیقی دارم که این رفیق من دنشگاله سراسیری چند تا انتخاب نیمه متمرکز(نیازمند آزمون عملی) زده ولی انتخاب آخرش که متمرکز(بدون نیاز به آزمون عملی) بوده قبول شده!(انتخاب آخر عکاسی پیام نور بوده)
    بعد الان نمی دونه که فقط همین رشته عکاسی رو قبول شده یا ممکنه تو مهر اسمش تو لیست قبول شدگان چند برابر ضرفیت هم بیاد

اون رشته هاییکه که آزمون عملی لازم دارن خب جوابش مهر میاد و بعد که آزمون عملی رو قبول شد تو دی ماه خبرشو می دن. ولی خب اگه اسمش تو لیست قبول شدگان چند برابر ضرفیت نباشه باید بره همون پیام نور واسه ثبت نام.
    سوال اینجاست که نمیدونه همین پیام نور ثبت نام کنه یا صبر کنه تا مهر ببینه اسمش در اومده یا نه

شما اگه چیزی می دونین که می تونه کمک کنه بگید حتما
    ممنون
    Last edited by *Necromancer; 18-09-2011 at 02:02.

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من یه رفیقی دارم که این رفیق من دنشگاله سراسیری چند تا انتخاب نیمه متمرکز(نیازمند آزمون عملی) زده ولی انتخاب آخرش که متمرکز(بدون نیاز به آزمون عملی) بوده قبول شده!(انتخاب آخر عکاسی پیام نور بوده)
    بعد الان نمی دونه که فقط همین رشته عکاسی رو قبول شده یا ممکنه تو مهر اسمش تو لیست قبول شدگان چند برابر ضرفیت هم بیاد

اون رشته هاییکه که آزمون عملی لازم دارن خب جوابش مهر میاد و بعد که آزمون عملی رو قبول شد تو دی ماه خبرشو می دن. ولی خب اگه اسمش تو لیست قبول شدگان چند برابر ضرفیت نباشه باید بره همون پیام نور واسه ثبت نام.
    سوال اینجاست که نمیدونه همین پیام نور ثبت نام کنه یا صبر کنه تا مهر ببینه اسمش در اومده یا نه

شما اگه چیزی می دونین که می تونه کمک کنه بگید حتما
    ممنون
    ثبت نام که حتما باید برن بکنن در صورتی که از نیمه متمرکزها قبول شدن به راحتی میرن دانشگاه جدید ولی ثبت نام حتما باید بکنن شاید همین هم از دست بدن !!!

12. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

پيش فرض

سلام...یه سوال ...وقتی که کارنامه نهایی (همون که تو مهر میاد) اومد میشه یه شهر پایین تری رو که قبول شدیم بریم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •