تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 562 از 870 اولاول ... 62462512552558559560561562563564565566572612662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

من از شماره ی 10 این مجله همشون رو خریدم(غیر از یه دونه که اصلا توی هیچ دکه ای نبود.توی اون چند روز برفی سال پیش)
    این مجله تا حالا هیچ وقت از هیچ خط قرمزی عبور نکرده
    اونم یه شایعه بود که درست کرده بودن.چون اون چند شماره ی قبل که در مورد ازدواج موقت و عشق بود هیچ موردی نداشت
    اتفاقا من هم تا پارسال همه شماره هاش رو تهیه می کردم اما وقتی سیاستش رو عوض کرد و فهمیدم یکی از آقازاده ها مسئولش هست دیگه نخریدم
    البته من مخالف حرف شما هستم چون این مجله واسه همین عبور از خط قرمز ها معروف شد
    اولین بار در مورد رپ تو ایران این مجله یه مقاله نوشت و هیچکس تا اون موقع جرات نداشت در این مورد مقاله ای بنویسه و اسم و سابقه رپر هایی مثل هیچکس رو بیرون کشیده بود و ...

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

ایول

چه با حال بود...

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اتفاقا من هم تا پارسال همه شماره هاش رو تهیه می کردم اما وقتی سیاستش رو عوض کرد و فهمیدم یکی از آقازاده ها مسئولش هست دیگه نخریدم
    البته من مخالف حرف شما هستم چون این مجله واسه همین عبور از خط قرمز ها معروف شد
    اولین بار در مورد رپ تو ایران این مجله یه مقاله نوشت و هیچکس تا اون موقع جرات نداشت در این مورد مقاله ای بنویسه و اسم و سابقه رپر هایی مثل هیچکس رو بیرون کشیده بود و ...
    تعریف شما از خط قرمز اشتباهه اگر توی اون گزارش میومد از رپرها حمایت میکرد یا مثلا میگفت توشون ادم خوب هم پیدا میشه یا چیزی که خلاف حرفهای صدا و سیما (سیستم) باشه قبول داشتم اما توی همون گزارش هم حسابی از خجالت رپرها دراومد

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سال بعد از اون بازی که میگن تبانی بوده استقلال تهران بازی رو تو اهواز باخت تا قهرمانی رو از دست بده.جالبه که هفته بعدش که هفته آخر لیگ بود استقلال اهواز از پاس 5 گل خورد تا پاس قهرمان بشه.
    محمد نوازی همون زمان تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود اگه ما پارسال تو زمین بازی راه نمیرفتیم و میبردیمشون امسال دیگه تو لیگ نبودند که بخواند جلوی قهرمانی تیم ما رو بگیرند.
    اون زمان خیلیها میگفتند استقلال اهواز با پاس تبانی کرده.

ولی چیزی که تو فوتبال ما زیاده تبانی هست.

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

خیلی با نمک بود ایول...

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر کنم فرزاد ححسنی بود...اره؟؟؟!!!!

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خياباني كه توانايي اداره همچين برنامه اي رو نداره. خيلي مسخره . همش ير سر اين علي آبادي

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض توضيح مجري ورزشی درباره‌ ادعاهايش در تلويزيون

در پي مطرح‌شدن ادعاهايي چون وجود «فساد در فوتبال ايران و مقايسه راهيابي تيم ملي فوتبال ايران به مسابقات جام جهاني با پرتاب ماهواره اميد به فضا در برنامه‌ي ورزش از نگاه پنج شب گذشته»، مجري اين برنامه در توضيح اين رفتار در رسانه‌ي ملي گفت: هدف من از طرح اين موضوعات حمايت از تيم ملي با تأكيد بر سالم‌سازي شرايط حاكم بر فوتبال ايران بود!
    مجري برنامه «ورزش از نگاه پنج» هم چنين در گفت‌وگو با ايسنا با اين اعتقاد كه « با پرتاب ماهواره اميد توانستيم مدتي توجه همه مردم را به دستاوردهاي خود جلب كنيم و معتقدم در فوتبال نيز چنين مي‌توانيم باشيم، پس اين دو مورد را با هم مقايسه كردم» گفت: اگر تيم‌ملي به جام‌جهاني صعود كند پرچم جمهوري اسلامي ايران درميان كشورهاي ديگر به اهتزاز درمي‌آيد و اين نكته كمي نيست.
    منصوريان درباره‌ي ضرورت فراهم‌كردن فرصت در برنامه براي صحبت مهمان گفت: طبيعي است كه زماني كه مهماني به برنامه‌اي دعوت مي‌شود بايد امكان صحبت براي او فراهم شود، چون حق مسلم مهمان است؛ البته با هركسي بايد براساس ادبيات خودش رفتار كرد و با توجه به آن، فرصت صحبت را براي او مهيا كرد. من نيز از آن‌دسته از مجرياني هستم كه سعي مي‌كنم مهمان برنامه در پايان حرف نگفته‌اي نداشته باشد اما اگر احساس كنم كه او قصد بيان اصل مطلب را ندارد خودم اين كار را انجام مي‌دهم.
    محمدرضا منصوريان هم چنين در توضيح چرايي پرداخت به فوتبال ايران با چنين عباراتي در يك برنامه‌ي تلويزيوني و ميزان تطابق آن با معيارهاي حرفه‌ي اجرا به خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران اين چنين توضيح داد:«شترسواري دولا دولا نمي‌شود.» اگرمسايل فوتبال ايران را حل كنيم بدين ترتيب خودبه‌خود از تيم ملي حمايت مي‌شود، بنابراين بايد در اين جهت تلاش كرد و به جاي اين‌كه روي اين نكته وقت بگذاريم كه بايد از تيم ملي حمايت كنيم فوتبال را اصلاح كنيم ، چون اگر اين امر محقق شود قطعا راه‌يابي اين تيم به جام‌جهاني آسان‌تر مي‌شود.
    او افزود: زماني‌كه شرايط براي انجام يك كار صحيح وجود نداشته باشد، چه‌طور مي‌توان توقع تحقق آن را داشت. اكنون همه معتقدند كه بايد از تيم ملي حمايت شود تنها چگونگي اين كار اهميت زيادي دارد. وقتي بيشتر حاميان تيم ملي فوتبال ايران مساله دارند چه‌طور مي‌توان از تيم ملي حمايت كرد.
    مجري برنامه «ورزش از نگاه پنج» در پاسخ به اين پرسش خبرنگار ايسنا كه چه‌قدر لازم است براي ادعاها و مباحث مطرح‌شده مصداق بيان شود اظهار كرد: مردم جلوتر از ما مسايل را مي‌دانند وقتي كه خبرنگاران به جرم فساد مالي دستگير مي‌شوند و اين خبر در تمام سايت‌ها و خبرگزاري‌ها بازتاب پيدا مي‌كند چه‌طور مي‌توان بيان چنين مسائلي را به مشوش‌كردن يا نكردن اذهان عمومي نسبت داد.
    او با تأكيد دوباره بر ضرورت به وجود آمدن عزمي ملي به منظور اصلاح ريشه‌اي فوتبال ايران تصريح كرد: متأسفانه هنوز نوع رابطه مربي با بازيكن و بازيكن با تماشاگر معلوم نيست به عنوان نمونه پس از بازي تيم ملي ايران با عربستان شاهد درگيري چندتن از ملي‌پوشان با يكي از تماشاگران بوديم بنابراين لازم است پيش از فكركردن درباره صعود به جام‌جهاني، اين موارد را اصلاح كنيم.
    به گزارش ايسنا، برنامه‌ي «ورزش از نگاه پنج» جمعه‌ 21 فروردين از شبكه تهران پخش ‌شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.. يواش يواش دارن اينم مثل اون مجريه كه توي برنامه ي كوله پشتي با رادان كل كل كرده بود((چي بود اسمش؟؟) زير آبش را آخر سر ميزنن ببينين كي گفتم
    البته فرزاد حسنی رو که موقع سال تحویل نشونش داد.

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

البته فرزاد حسنی رو که موقع سال تحویل نشونش داد.
    ناراحت نباش.. فردوسي پور را هم بعد بايكوت كردنش سالي يبار ميارنش تووي تلويزيون
    باش و ببين
    پيشبينيهاي من تابحال كه ردخور نداشته مگه اين يكي بخواد اشتباه از آب درآد
    توي ايران هر كسي يه تاريخ مصرفي داره.....بعد يه مدت محاله واسش علم بپا نشه
    علتشم ژن قدرتمند و فعال حسادت در اكثر ما ايرانياست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •