همون اینده 1 میلیون هست کف ولی من توصیه نمیکنم. کلا من بانکهای قوامین اینده مهر اقتصاد انصار و موسسات رو توصیه نمیکنم حتی اگر مشکل نداشته باشند
همون اینده 1 میلیون هست کف ولی من توصیه نمیکنم. کلا من بانکهای قوامین اینده مهر اقتصاد انصار و موسسات رو توصیه نمیکنم حتی اگر مشکل نداشته باشند
سلام.
من اگر 20 میلیون پول داشته باشم و بخام در بانک بزارم به نظرتون در کدوم بانک حساب باز کنم و چه حسابی؟
به ازای 20 تومن ، ماهانه چه قدر سود روش باید بیاد؟
دوستان ایا میشه وام مسکن رو به صورت صوری گرفت مثلا خونه فامیل رو خرید؟ (میدونم پدر و مادر تنها در یک حالت میشه اونم اینکه واحد اضافی داشته باشن و پایان کار به نام اونها باشه) ولی فامیل دیگر رو نمیدونم.
همچنین سند باید به نام باشه دیگه فکر کنم که اینم خب هر کسی این کار رو نمیکنه(همچنین سند میره تو رهن بانک)
در نهایت بانک مسکن طرح جوانان داره که مثلا الان 5 تومان میزاری بعد 5 سال بهت 50 میلیون میده با سود ان روز (که فعلا 9 درصد هست) و بازپرداخت 12 الی 20 ساله. ایا بانک دیگری هست به صورت قرض الحسنه وام رو بده مثلا من 5 تومان بزارم بعد 5 سال وام بده مثل مسکن ولی با سود کمتر؟
چون عملا در این وام ها هر جور حساب میکنی سودش 18 درصد هست در عمل.
نحوه کار با اینترنت بانک ملت چطوریه؟ کارت به کارت میشه کرد؟ ایا بانک هزینه ای میگیره تا فعال کنه اینترنت بانک رو؟ در مورد کد ussd من میخوام به کارت دیگری حساب بریزم ولی ظاهرا ا ین گزینه رو نداره بانک ملت. داره ها ولی نوشته به حساب خود یا به حساب دیگر. به کارت دیگر نداره. اونم باید فعال کنیم از بانک؟ بعد فرق دیجی بانک همون ussd با موبایل بانک چی هست؟
Last edited by shangil; 17-08-2017 at 21:14.
دوستان این سود 23 درصد مهر اقتصاد چطوری میدن ؟ من رفتم میگن نداریم /.![]()
چرا میده
23 درصد با کف 20 تومان
ولی دقت کنید که هنوز مجوز نداره و بلاخره جزو بانکهای نوپا هست
یعنی 15 بخوابانیم روز شمارش 23 نیست
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
تا جایی که اطلاع دارم نه اقا اون موقع 10 درصد میدن باید به فکر طرح های دیگر یا بانکهای دیگر باشید. این بلوکه کردن هم تازه مد شده ولی خب جریمه نداره عملا. البته بازم میگم من اینجا حساب ندارم ولی اطلاعاتش رو دارم .
دوستان نگاه کنید طرح جدید بانک دیگر ایرانی رو که مثل بانکهای دیگر سعی دارن لقمه رو دور خودشون بچرخونن.
این وام هم دقیقا اگر مجاسبه کنید عین وامهای دیگر است و هیچ فرقی ندارد عملا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از طرح بانک گردشگری 23 درصد یکساله اطلاع داره؟
بانکها تلاش میکنن قبل 11 شهریور که دستور دادن سود کم بشه آخرین حربه ها رو بکار ببرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)