دوستان مثل اینکه تا تاپیک قفل نشه از بحث های بیهوده و نامربوط به تاپیک دست بر نمیدارن.اگه تکرار بشه مجبور میشم تاپیک رو قفل کنم.
لطفا همکاری کنید.متشکرم.
دوستان مثل اینکه تا تاپیک قفل نشه از بحث های بیهوده و نامربوط به تاپیک دست بر نمیدارن.اگه تکرار بشه مجبور میشم تاپیک رو قفل کنم.
لطفا همکاری کنید.متشکرم.
از من گفتن بود
حالا دیگه خودتون می دونید
ما که فعلا بیخیال گیم شدیم، بشینیم چندتا فیلم میلم ببینیم بلکم زمان بگذرهالبته هر از گاهی لوگ اینم میکنم تا تایم اوت بده اعصابم خورد شه
![]()
یزیدتو مردم از خنده
تابلو ه سر کار نمیری و محصلی مای بدبخت که باید بریم سر کار تا عصر
عصرم که نت ترکیده فقط صبحا یه دست میشه رفت![]()
بعضی وقت ها واقعا آدم تاسف میخوره به خاطر بعضی چیزها، الان دهن باز کنیم حرف بزنیم حراست جهنم گیر میده ولی خداوکیلی انصافه؟ بعد از کلی کار بیای خونه یه تفریح ساده رو هم نتونی انجام بدی! یه دس درست حسابی بازی کردن شد برای ما آرزو.
بچها نمیدونین بدون لگ بازی کردن چه حالی داره یه پیشنهاد بشینید مثل من شب تا صبح بزنید روزام بخوابینشبا مسولا... به خاطر همین نت فیکسه
آقا دست به دلم نزار که خونه
دیشب زنگ زدم به ISP خودم میگم چرا مشکل دارم میگه نویزه. میگم اگر نویزه چرا فقط تو بازی و چیز پی ان نویز وجود داره ؟
شروع کرده چرت و پرت تحویلم میده. میگه مودمتون احتمالا مشکل داره و . . . . .
بعد میگه برو مودم رو بزن به سیم ورودی خونه و . . . .
ورودی خونه هم اونقدر بدجا بود مودم از دستم افتاد و دل و روده اش پاشید بیرون.
آخه یکی نیست به من بگه آدم احمق اون یه زری زد تو چرا گوش کردی.
صبح رفتم همون مودم رو بگیرم میگن 400 هزار تومن.
الان حالم مثل ماشین لباسشوئی در حالت خشک کنه. همه چی داره دور سرم میچرخه.
آخه داداشم مایی که صبح ها میریم سرکار که نمیتونیم شب تا اون موقع بیدار باشیم و بازی کنیم، سرکار آدم داغون میشه.
درضمن فردا هم جمعه باشه قرار هست بریم رای بدیم،خودش یه کار هست و نمیشه بیدار موند تا دیر وقت، پس این فکر رو هم از سرتون بیرون کنید که به بهانه جمعه، دیر بخوابید
![]()
دوست عزیز وقتی نمیشه بازی کرد از چی بازی حرف بزنیم این که رنگار میزنه با کازیکس بعد دوباره کل کل شروع میشه Troll FTW![]()
میدونی اون بدبخت توی ISP هم تقصیر نداره، نمیتونه چیز دیگه ای بگه، من میدونم از کجا میسوزی، وقتی آدم میبینه دهن نت رو آسفالت کردن بعد گردن نمیگیره و داره توجیه میکنه، شیطون میگه از پشت تلفن جف پا بره تو صورتشخب لامصب، گردن بگیر لااقل این دلم خنک شه، اه
پیشنهاد میکنم یه سرچ توی گوگولی بکنید و علت ها و توجیه های کاهش سرعت نت رو بخونید و روحتون شاد شه، یه حرفایی زده میشه که آدم شاخ درمیاره، یکی نیست بگه آخه پدر آمرزیده منو چی حساب کردی که این حرفارو میزنی
![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)