ولی احتمالاً این قضیه درست میشه یعنی صبانت چاره ای جز این نداره چون عمده مشتریانش بخاطر سرعت شبانهاش هستش که مشترک صبانت هستن
من که حاضرم پول بیشتری بدم ولی برم سراغ ISP دیگه
اگرچه هرجای دیگه هم همین آش و همین کاسه
ولی احتمالاً این قضیه درست میشه یعنی صبانت چاره ای جز این نداره چون عمده مشتریانش بخاطر سرعت شبانهاش هستش که مشترک صبانت هستن
من که حاضرم پول بیشتری بدم ولی برم سراغ ISP دیگه
اگرچه هرجای دیگه هم همین آش و همین کاسه
والا من هم فقط بخاطر شبانه اشه که ای دی اس ال گرفتم طول روز که به دردم نمیخوره و دانلود باهاش هم نمیصرفه اینجوری باشه از خوده مخابرات بگیرم بهتره اکانت شبانه اش فقط ماهی 4 هزار تومنه که اونایی گرفتن راضین
برای منم شبانه پایین بود ولی یه هفتست با 120 دان میکنه![]()
یه چند روزیه که وقتی از چیز پی ان استفاده کنی سرویس قطع میشه و یه مدت طول میکشه تا دوباره فعال بشه . برای شما هم اینطوریه ؟ راه چاره نداره ؟
یعنی حالم داره به هم می خوره از این صبانت دائم تو روز قطع میشه شبانه هم افتضاح من می خواستم برم مخابرات با خودم گفتم دو ساله از صبانت دارم اشتراک میگرم دیگه مشتری دائمی شدیم الان که سرعت شبانه رو نگاه می کنم پشیمون شدم از کرده خودم. زود این اشتراک ما که تا اردیبهشته تموم بشه میزم مخابرات![]()
برای من کاملا درسته...
دوستان الکی گول تبلیغات این شرکت و مشترکای زیادش رو نخورین .
من توی یکی از شلوغترین مراکز مخابراتی شهر هستم و زمانی که درخواست دادم تا زمان اتصال سرویس یکماه طول کشید .
البته تقصیر شرکت نبود این زمان زیاد بخاطر کمبود پورت و شلوغی مرکز بود . به هر حال سرویس 25/10/90 وصل شد .
سرویس سه ماهه گرفته بودم میتونم بگم کیفیت سرویس فاجعه بود . از پینگ بالا گرفته تا قطع و وصلی های مکرر از همه خنده دار تر سرویس شبانش بود که کلا 4 ساعت بود تازه با یوزر پسه متفاوت این دیگه واقعا نوبره دیگه یوزر پستون برا چی فرق میکنه ؟ سرعت شبانم هم از 10 بالاتر نمیرفت .
به هر حال اینقدر اوضاع خراب بود که قید 3 ماه سرویسمو زدمو 3/12/90 درخواست تخلیه دادم. خودشون مونده بودن چرا با اینکه هنوز دوره ی اولم تموم نشده بودو کلیم انتظار کشیده بودم تا سرویس وصل بشه به این زودی تخلیه کردم. تخلیشون هم دو هفته طول کشید دیگه با کلی مکافاتو به این در و اون در زدن تونستم قبل از عید از یه شرکته دیگه سرویس بگیرم .
در کل به کسایی که از صبا دارن پیشنهاد میکنم اصلا گول تبلیغاتو اسمشو نخورنو برن یه شرکته دیگه . حداقل اگه دنبال شبانن برن سراغ یه شرکتی که بوزر پسه شبانشو عوض نکنه . سراغ شاتلم نرن . تحقیق کنن توی شهرو محلشون چه شرکتی خوبه برن سراغ همون .
سلام دوستان....من از شیراز هستم...مخابرات دستغیب
من اولین باره که ADSL گرفتم...اول می خواستم صبانت بگیرم ولی به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم پارس آنلاین گرفتم
سرعت روزانش خوبه...مثل صبانت میمونه...من 128 دارم که با 13 تا معمولا دانلود میکنه.....البته شبانش از 1 تا 6 هست ..البته به گفته شرکت...شبانه با سرعت حد اکثر 25 تا 30 بیشتر نمیشه دانلود کرد...
ولی یه خوبی که داره اینه که از 6 تا 7 صبج هم رایگانه ولی با سرعت 150.....البته اینو کمتر کسی میدونه...همون کسی که این شرکت رو به من معرفی کرد اینو بهم گفت
دوستان البته من یکم مصرفم زیاده...دنبال رویس نا محدود با سرعت خوب میگردم...به خود پارس آنلاین زنگ زدم گفت سرویس های نا محدودمون اصلا خوب نیست...خودش گفت نگیرم
می خوام بدونم آیا شرکتی هست که سرویس نا محدود رو با سرعت دانلود حد اقل 80 کیلو بیت داشته باشه...البته سرویس 128 یا 256 منظورم هست
ممنون
بنظر من شما برین سمت طرح بعثت مخابرات.ماهی 5 گیگ / 12500 !!
سرعت دانلود روزانه شبانه هم خیلی بالاتره...![]()
مخابرات، به شرت اینکه بتونی 256 به بالا بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)