تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 562 از 827 اولاول ... 62462512552558559560561562563564565566572612662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگه بخوام حذف بشه باید چیکار کنم چون نمیتونم 2 ترا هارد را خودم حذف کنم که

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بخوام حذف بشه باید چیکار کنم چون نمیتونم 2 ترا هارد را خودم حذف کنم که
    نرم افزار Good sync را تست کنید و ببینید به کار شما میاد یا خیر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    تا اينجا كه من فهميدم يا وسترن يا سيگيت پيشنهاد ميدين
    wd my passport 1t رو 280 تا 270 مي دن
    seagate backup plus 1t رو هم ميدن 260.
    مطمعنآ adata هم پيشنهاد نمي دي
    حالا كدوم يكي رو بخرم كه واسم 5-6 سالي رو كار كنه
    سرعت عالي ، زيبايي، خنكي هنگام كار (اخه ميگن وسترن گرم ميكنه) رو هم داشته باشه

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله
    واقعا تشكر مي كنم بخاطر جواب هاي كاملتون . دستتون درد نكنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تا اينجا كه من فهميدم يا وسترن يا سيگيت پيشنهاد ميدين
    wd my passport 1t رو 280 تا 270 مي دن
    seagate backup plus 1t رو هم ميدن 260.
    مطمعنآ adata هم پيشنهاد نمي دي
    حالا كدوم يكي رو بخرم كه واسم 5-6 سالي رو كار كنهسرعت عالي ، زيبايي، خنكي هنگام كار (اخه ميگن وسترن گرم ميكنه) رو هم داشته باشه
    1. در مورد زیبایی ، این بستگی به سلایق افراد داره . توصیه میکنم با جستجو در گوگل ، شکل ظاهری مدلهای انتخابی را مقایسه و مدلی که برای شما زیباتر هست همان را انتخاب کنید .

2. در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تست سرعت مدلهای یکترابایتی my passport و backup plus موجود هست . نتیجه تست Average sequential transfer rate و همچنین Access time در حالت write در مدل backup plus بهتر هست ولی در حالت Read هارد اکسترنال وسترن کمی بهتر عمل میکنه .

3. دوام و ماندگاری یک هارد کاملاً بستگی به نحوه استفاده و نگهداری از آن دارد . اگر به درستی و با دقت استفاده و نگهداری بشه احتمال اینکه به مشکل بر بخوره کمتر هست (در هر حال هیچگاه این احتمال را به صفر نرسونید) . در نظر داشته باشید که هاردهای اکسترنال بیشتر در معرض آسیب هستند و در نتیجه نیازمند دقت بیشتری هستند .

4. یکی از مزیتهای هارد اکسترنال WD my passport قابلیت hardware encryption هست همچنین از لحاظ نرم افزاری و مدیریت هارد هم بنظرم تکمیلتر هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام به نظر شما بین دو هارد اکسترنال وسترن المنتس و آدیتاhd کدوم بهتره تا بخرم با تشکر 1 ترابایت؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

1. در مورد زیبایی ، این بستگی به سلایق افراد داره . توصیه میکنم با جستجو در گوگل ، شکل ظاهری مدلهای انتخابی را مقایسه و مدلی که برای شما زیباتر هست همان را انتخاب کنید .

2. در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تست سرعت مدلهای یکترابایتی my passport و backup plus موجود هست . نتیجه تست Average sequential transfer rate و همچنین Access time در حالت write در مدل backup plus بهتر هست ولی در حالت Read هارد اکسترنال وسترن کمی بهتر عمل میکنه .

3. دوام و ماندگاری یک هارد کاملاً بستگی به نحوه استفاده و نگهداری از آن دارد . اگر به درستی و با دقت استفاده و نگهداری بشه احتمال اینکه به مشکل بر بخوره کمتر هست (در هر حال هیچگاه این احتمال را به صفر نرسونید) . در نظر داشته باشید که هاردهای اکسترنال بیشتر در معرض آسیب هستند و در نتیجه نیازمند دقت بیشتری هستند .

4. یکی از مزیتهای هارد اکسترنال WD my passport قابلیت hardware encryption هست همچنین از لحاظ نرم افزاری و مدیریت هارد هم بنظرم تکمیلتر هست .
    مهندس جوووون دستت درد نكنه
    ولي اين سيگيت بدجوري چشم من و گرفته ، احتمالا سيگيت مي خرم
    ممنونم

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

لپتاپ من هارد 1 ترای توشیبا داره اولاش دمای هارد به ندرت به 42 میرسید اما بعد از 10 ماه کار دمای حالت عادیش 48 درجه شده بعضی وقت ها به 52 هم میرسه اگه ازش کار بکشم
    به نظرتن برای هارد مشکلی پیش اومده؟ دمای بالا بهش صدمه نمیزنه؟
    توی تست هارد هم سرعت خیلی پائین میاد و به 1 مگ هم حتی میرسه دلیلش چی میتونه باشه؟
    تب Health رو چک کردم همه چی OK هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان

من یک هارد اکسترنال گرفتم با مشخصات زیر:

سیگیت 2 ترا
    Expansion
    USB 3

اگر usb آن را از پشت کیس خارج نکنم و فقط آداپتور آن را از برق بیرون بیاورم، مشکلی پیش میآید؟
    من به باز کردن اشیا علاقه خاصی دارم اما هرچی اطراف این هارد را نگاه میکنم، راه نفوذی نیست،به نظر شما چطوری میشه نگاهی به داخلش انداخت؟ سایتی هست که بازکردن هارد اکسترنال را آموزش داده باشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به نظر شما بین دو هارد اکسترنال وسترن المنتس و آدیتاhd کدوم بهتره تا بخرم با تشکر 1 ترابایت؟

سلام .
    مدل بهتری مثل my passport یا Backup plus نمیتونید انتخاب کنید ؟

لپتاپ من هارد 1 ترای توشیبا داره اولاش دمای هارد به ندرت به 42 میرسید اما بعد از 10 ماه کار دمای حالت عادیش 48 درجه شده بعضی وقت ها به 52 هم میرسه اگه ازش کار بکشم
    به نظرتن برای هارد مشکلی پیش اومده؟ دمای بالا بهش صدمه نمیزنه؟
    توی تست هارد هم سرعت خیلی پائین میاد و به 1 مگ هم حتی میرسه دلیلش چی میتونه باشه؟
    تب Health رو چک کردم همه چی OK هست
    52 درجه برای یک هارد 2.5 اینچی 5400rpm خیلی بالا هست .توصیه میکنم حتماً از یک کولپد استفاده کنید .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •