اگه بخوام حذف بشه باید چیکار کنم چون نمیتونم 2 ترا هارد را خودم حذف کنم که
اگه بخوام حذف بشه باید چیکار کنم چون نمیتونم 2 ترا هارد را خودم حذف کنم که
نرم افزار Good sync را تست کنید و ببینید به کار شما میاد یا خیر .
سلام
تا اينجا كه من فهميدم يا وسترن يا سيگيت پيشنهاد ميدين
wd my passport 1t رو 280 تا 270 مي دن
seagate backup plus 1t رو هم ميدن 260.
مطمعنآ adata هم پيشنهاد نمي دي
حالا كدوم يكي رو بخرم كه واسم 5-6 سالي رو كار كنه
سرعت عالي ، زيبايي، خنكي هنگام كار (اخه ميگن وسترن گرم ميكنه) رو هم داشته باشه
بله
واقعا تشكر مي كنم بخاطر جواب هاي كاملتون . دستتون درد نكنه.
1. در مورد زیبایی ، این بستگی به سلایق افراد داره . توصیه میکنم با جستجو در گوگل ، شکل ظاهری مدلهای انتخابی را مقایسه و مدلی که برای شما زیباتر هست همان را انتخاب کنید .
2. در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تست سرعت مدلهای یکترابایتی my passport و backup plus موجود هست . نتیجه تست Average sequential transfer rate و همچنین Access time در حالت write در مدل backup plus بهتر هست ولی در حالت Read هارد اکسترنال وسترن کمی بهتر عمل میکنه .
3. دوام و ماندگاری یک هارد کاملاً بستگی به نحوه استفاده و نگهداری از آن دارد . اگر به درستی و با دقت استفاده و نگهداری بشه احتمال اینکه به مشکل بر بخوره کمتر هست (در هر حال هیچگاه این احتمال را به صفر نرسونید) . در نظر داشته باشید که هاردهای اکسترنال بیشتر در معرض آسیب هستند و در نتیجه نیازمند دقت بیشتری هستند .
4. یکی از مزیتهای هارد اکسترنال WD my passport قابلیت hardware encryption هست همچنین از لحاظ نرم افزاری و مدیریت هارد هم بنظرم تکمیلتر هست .
با سلام به نظر شما بین دو هارد اکسترنال وسترن المنتس و آدیتاhd کدوم بهتره تا بخرم با تشکر 1 ترابایت؟
![]()
مهندس جوووون دستت درد نكنه1. در مورد زیبایی ، این بستگی به سلایق افراد داره . توصیه میکنم با جستجو در گوگل ، شکل ظاهری مدلهای انتخابی را مقایسه و مدلی که برای شما زیباتر هست همان را انتخاب کنید .
2. در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تست سرعت مدلهای یکترابایتی my passport و backup plus موجود هست . نتیجه تست Average sequential transfer rate و همچنین Access time در حالت write در مدل backup plus بهتر هست ولی در حالت Read هارد اکسترنال وسترن کمی بهتر عمل میکنه .
3. دوام و ماندگاری یک هارد کاملاً بستگی به نحوه استفاده و نگهداری از آن دارد . اگر به درستی و با دقت استفاده و نگهداری بشه احتمال اینکه به مشکل بر بخوره کمتر هست (در هر حال هیچگاه این احتمال را به صفر نرسونید) . در نظر داشته باشید که هاردهای اکسترنال بیشتر در معرض آسیب هستند و در نتیجه نیازمند دقت بیشتری هستند .
4. یکی از مزیتهای هارد اکسترنال WD my passport قابلیت hardware encryption هست همچنین از لحاظ نرم افزاری و مدیریت هارد هم بنظرم تکمیلتر هست .
ولي اين سيگيت بدجوري چشم من و گرفته ، احتمالا سيگيت مي خرم
ممنونم
لپتاپ من هارد 1 ترای توشیبا داره اولاش دمای هارد به ندرت به 42 میرسید اما بعد از 10 ماه کار دمای حالت عادیش 48 درجه شده بعضی وقت ها به 52 هم میرسه اگه ازش کار بکشم
به نظرتن برای هارد مشکلی پیش اومده؟ دمای بالا بهش صدمه نمیزنه؟
توی تست هارد هم سرعت خیلی پائین میاد و به 1 مگ هم حتی میرسه دلیلش چی میتونه باشه؟
تب Health رو چک کردم همه چی OK هست
![]()
سلام دوستان
من یک هارد اکسترنال گرفتم با مشخصات زیر:
سیگیت 2 ترا
Expansion
USB 3
اگر usb آن را از پشت کیس خارج نکنم و فقط آداپتور آن را از برق بیرون بیاورم، مشکلی پیش میآید؟
من به باز کردن اشیا علاقه خاصی دارماما هرچی اطراف این هارد را نگاه میکنم، راه نفوذی نیست،به نظر شما چطوری میشه نگاهی به داخلش انداخت؟
سایتی هست که بازکردن هارد اکسترنال را آموزش داده باشه؟
مدل بهتری مثل my passport یا Backup plus نمیتونید انتخاب کنید ؟
52 درجه برای یک هارد 2.5 اینچی 5400rpm خیلی بالا هست .توصیه میکنم حتماً از یک کولپد استفاده کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)