من تازه دارم میام مخابرات بعد شما اینجوری میگین یعنی خیلی افتضاحه؟؟حسابگر از نظر سرعت خیلی خوبه 512 نامحدود 70 kb میده فقط چون حجمی شده و بخاطر پینگ دارم میام مخابرات
من تازه دارم میام مخابرات بعد شما اینجوری میگین یعنی خیلی افتضاحه؟؟حسابگر از نظر سرعت خیلی خوبه 512 نامحدود 70 kb میده فقط چون حجمی شده و بخاطر پینگ دارم میام مخابرات
اقای scary تو مخابرات هستن بیان با پارتی بازی زود تر برای ما نصب کنن؟![]()
آقا میثم الان واقعا امتحان کردیم و رسیدیم به همون حرف شما، با این تفاوت که این جا مثلا جامعه ی فرهنگی و اینترنته:
من نمیدونم که ما ایرانیها کی میخوایم بفهمیم که این وظیفه کارمندان و مسئولان یک اداره و شرکت و ... که اعتراض های ارباب رجوع و کاربران رو بپذیرن و سعی کنن اونها رو با خونسردی و دلیل و منطق واقعی آروم کنن نه حالت بالعکس.
آقای sc@ry هم اگه میخوان جایی بین کاربرای این فروم داشته باشن باید خودشون شرایط ما رو درک کنن و بدونن که الآن ایشون باید به ما دلداری بدن و تحمل توهین ها رو هم داشته باشن نه بالعکس. (هر چند فکر میکنم خودشون بهتر میدونن و نیازی به پاچه خواری یک عده ای ندارن)
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نمیکنم بیایم از اقای sc@ry طرفداری کنیم یا یه قول شما پاچه خواری کنیم سودی برای ما داشته باشه این اقای sc@ry میتونست اینجا نیاد یا حداقل میتونست نگه که توی مخابرات کار میکنه با این وجود گفته . به نظر شما پاداش حقوقی گیرش میادبیاد اینجا ////
جایی واسه خودش بین کاربران این فروم باز کنه> چیزی گیرش میاد؟؟؟؟ یا دردی دوا میکنه.. در ثانی اگه نمیگفت که بهتر بود
فکر نکنم کسی اینجا احتیاج به دلداری داشته باشه که چرا اینترنت خرابه و در شرایط الان همه میخواند که اینترنت درست بشه و خودتم بهتر از هر کسی میدونی که کاری از دست اقای sc@ry بر نمیاد
.....................................
Last edited by misam5526; 01-01-2013 at 11:24. دليل: این شهر دیگه ارزش حرص و جوش خوردن نداره
آقای sc@ry میتونست اینجا نیاد و به قول شما چون چیزی از دستش برنمیاد اومدن یا نیومدنش فرقی نداشت. اما الآن که اومده بحث ما از اول این بود که سعی نکنه کار دیگران رو توجیه کنه. البته بعد از یکی دو پست اولشون و مواجه شدن با اعتراض ما تو پست سوم چهارم دست از توجیه کردن برداشتن که کار خوبی بود. (کوچکترین نتیجه ای که اعتراض میتونه داشته باشه)
در ضمن ما نیازی به دلداری کسی نداریم و با این کار چیزی عوض نمیشه ولی خود این به اصطلاح دلداری دادن یا همون مسئولیت قبول کردن و جواب واضح و دقیق دادن و پرهیز از جواب سربالا خودش نشان این داره که به دنبال رفع مشکل هستن و حداقل وظیفه ی خودشون رو میدونن. (البته اینا جزء اصوله و شما خودتون بهتر باید بدونین)
در ضمن تا کسی اعتراض نکنه که برخورد هیچ مسئولی با مردم بهتر نمیشه.
خوشحالم که بالاخره به این نتیجه رسیدیLast edited by misam5526; امروز at 11:24. دليل: این شهر دیگه ارزش حرص و جوش خوردن نداره
البته دید من فراتر از شهره, من این نطر در مور کشور دارم.
مسئولین هرکاری میخوان میکنن و جوابشون اینه :
چرا؟! چون هیچ وابستگی به مردم و ملت ندارن, توسط مردم که بالا نرفتن که حالا از مردم بترسن![]()
دیگه کلا داغون شده سرعت یک مگ من الان 8 kb هست
ماشالا سرعت حرف نداره
دوست عزیز یعنی منطق شما اینه که اگه رییس یک اداره کارتو به ناحق انجام نداد یا یه مشکل توش ایجاد کرد به خواهر مادر کارکنان پیمانکارش فحش بدی، کارت درست میشه؟ اصلا اثری داره؟
قانون کرمانشاه که به قول دوستمون اقا میثم، طرف داری از گناه کاره؟ قبول دارم، من که اهل این شهر نیستم
اما شامل فحش دادن به مادر خواهر کار درستیه؟!؟! منطق تو، تو فحش دادنه؟
رییس مخابرات جو گرفتش اومده کلی تبلیغ بدون زیرساخت کرده، اگه دلت میخواد اول تا اخرشو بشمار
دوست عزیز یعنی منطق شما اینه که اگه رییس یک اداره کارتو به ناحق انجام نداد یا یه مشکل توش ایجاد کرد به خواهر مادر کارکنان پیمانکارش فحش بدی، کارت درست میشه؟ اصلا اثری داره؟
قانون کرمانشاه که به قول دوستمون اقا میثم، طرف داری از گناه کاره؟ قبول دارم، من که اهل این شهر نیستم
اما شامل فحش دادن به مادر خواهر کار درستیه؟!؟! منطق تو، تو فحش دادنه؟
رییس مخابرات جو گرفتش اومده کلی تبلیغ بدون زیرساخت کرده، اگه دلت میخواد اول تا اخرشو بشمار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)