تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 562 از 1291 اولاول ... 624625125525585595605615625635645655665726126621062 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

---------------------------- اینم با وی پی ان ساکسس -------------------
    sweet mother of socks
    این تست با وی پی انه؟؟
    از کجا گرفتی؟
    لینک سایتش رو برام پ.خ میکنی لطفا
    ممنون

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یکی از ضعف های اوایمکس کنترل پنل قسمت کنترل حساب اینترنتی هست خیلی گیج کنندس
    من میخوام مثلا بدونم تا الان چند مگ دانلود و یا چند مگ آپلود داشتم واقعا نمیتونم متوجه بشم!!!
    تو قسمت جزئیات تماس که کلیک میکنیم و تاریخ شروع و پایان رو میزنیم یه جدول بزرگ میاد که اصلا معلوم نیست چی به چی هست؟!!!

من قبلا شاتل داشتم کیفیتش پایین بود ولی خدایی کنترل پنل خیلی خوبی داشت و کاملا واضح بود و راحت میشد ازش سردر آورد!

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

در یک کلام کلی ایا وایمکس خوبه بگیرم ؟؟میصرفه ؟بهتر از خطوط adsl هست ؟ کیفیت و سرعتش چطور؟؟؟لطفا همه ی سوالا رو جواب بدین.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فقط مجموع مصرف رو بهتون نشون میده و دانلود و آپلود رو جداگانه بهتون نشون نمیده

حالا بذار یکم بگذره تا با این سیستم فوق پیشرفته بیشتر آشنا بشی
    معلوم نیست چی به چیه
    فکر کنم دیجیتال نیست و یه سری اپراتور با دست عددها رو وارد میکنن

من همین جوری پول میاد تو حسابم و میره

یه بار7000 تومن ریختم به حساب بعد یه بسته افزایشی گرفتم وقتی فعال شد 6500 تو حسابم مونده بود
    یه سری هم برای یه نفر ثبت نام کردم و 56000 تومن شده بود که ریختم به حساب وقتی اومدن برای نصب و فعال شد هم کمتر از 1000 تومن تو حساب بود ولی چند روز بعد 50 هزار تومن به حساب اضافه شده بود و هرچی چک کردم معلوم نبود از کجا اومده منم بیخیال شدم و پیش رو نگرفتم

البته من تا حالا فقط خوش شانس بودم و به حسابم اضافه شده امیدوارم برای کسی برعکس این پیش نیاد

در یک کلام کلی ایا وایمکس خوبه بگیرم ؟؟میصرفه ؟بهتر از خطوط adsl هست ؟ کیفیت و سرعتش چطور؟؟؟لطفا همه ی سوالا رو جواب بدین.....
    بستگی به منطقه شما داره
    ببینید شرکت های اطرافتون ADSL رو با چه قیمت و کیفیتی ارایه میدن
    مثلا من فقط میتونم از مخابرات اهواز یا ایرانسل بگیرم ولی مخابرات اینجا پینگش از ایرانسل بیشتره و قیمتش هم گرونتره و پشتیبانی هم که تقریبا نداره
    الان از وایمکس راضیم
    مخصوصا اگه میخواید سرویس نامحدود بگیرید وایمکس بهتره(از نظر قیمت)
    ولی اگه برای بازی آنلاین میخواین و جابجای هم ندارین اولویت با ADSL هست اگه کیفتش پایین نباشه
    Last edited by lucky_luke; 02-11-2011 at 22:44.

5. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من هم اول ای دی اس ال داشتم اما وقتی دیدم که قیمت ایرانسل کمتر و از اون مهمتر میتونم در جاهای دیگری که ایرانسل آنتن میده استفاده کنم سریعا رفتم ایرانسل گرفتم. تا الان هم به چندین نفر توی محله مون دادم و اون ها هم استفاده کردن که خوششون اومد و رفتن ایرانسل گرفتن. از طرفی چندین بار هم بیرون از محله مون استفاده کردم یعنی در یک جای دیگه تهران و یک بی تی اس دیگه و چون خونه اون ها به نسبت خونه ما موقعیتش نسبت به آنتن خیلی بهتر بود آنتن خیلی قوی میداد. خلاصه کنم اول ببین که قیمتش به نسبت ای دی اس ال چطوره اگه نیاز داری که جای دیگه هم استفاده کنی پس وایمکس بگیر اگر نه( تکرار میکنم) اگر میبینی قیمت و کیفیت ای دی اس ال بهتره همون ای دی اس ال داشته باش. البته ناگفته نذارم که حدود دو الی سه هفته است که کیفیت ایرانسل خیلی خوب شده. یا حق

7. این کاربر از o457 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان این مودم Bm632w کلید پاور نداره؟؟؟ وقتی سیستم خاموش میکنم مودم رو چطوری باید خاموش کنم؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان این مودم Bm632w کلید پاور نداره؟؟؟ وقتی سیستم خاموش میکنم مودم رو چطوری باید خاموش کنم؟؟؟
    باید مودم رو از برق بکشید چون کلید power نداره.
    فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اگر مودم روشن بمونه.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز مودم رو هر 24 ساعت یک ریست بکن..... من گاهی اوقات میبینم بعد یک روز کامل روشن بودن پینگ یک خرده میره بالا و دانلود شروع میکنه به نوسان داشتن. سریع مودم رو یک ریست میکنم درست میشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

منم بلاخره وصل شدم امروز اومد نصب کردن 2روز هم نشد. ولی انصافا ایرانسل خیلی باکلاسه. از طرف پرسیدم که مودم ها چطورین گفت این 632w مودم خیلی خوبیه برای یکی از آشناهامونم همین رو گرفتم ولی گفت بلاخره چینی هستن چون این ها هم توش خرابی داشته ولی نسبت به بقیه بهتره و وای فای خیلی قوی داره. چه حالی میده سرعت بالااااااااا. از دست این مخابرات راحت شدم. راستی مودم کنار اسپیکر گذاشتم بعد یه کوچولو نویز میندازه؟
    الان از سایت speedtets گرفتم چرا سرور فرانکفورت رو میاره؟؟؟؟ اینجوری ی عنی من از اونجا دارم استفاده میکنم؟؟؟
    آنتن من 98 درصد پر هستش طبقه 8 هستم گفت اینجا عالی آنتن میده
    با سرور فرانکفورت سرعتم روی 63 و پینگم 257.

---------------------------- اینم با وی پی ان ساکسس -------------------
    مبارک باشه

sweet mother of socks
    این تست با وی پی انه؟؟
    از کجا گرفتی؟
    لینک سایتش رو برام پ.خ میکنی لطفا
    ممنون
    چیز پی ان s-o-c-k-s اگه خواستی در خدمتم از سرور سوئیس
    به بچه های پی سی ورلد تخفیف داده میشه
    هر کی خواست پ.خ بده

100% بهتره
    adsl روز بهت سرعت بالا میده که ترافیکت زود تموم شه برعکس شبانش سرعت 2kb میکنه یه جورایی زیر dialup حساب میشه
    ولی ایرانسل واسه ی من همیشه ثابت بوده سرعتش
    نهایت 3و4kb پایین تر یا بالاتر بوده
    اینم تست اسپید دوستم adsl ترافیک رایگان شبانشه از شاتل شیراز:

12. این کاربر از RapB0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

مودمهای USB تو محدوده پوش زرد رنگ جواب میده؟
    خونه ما تو منطقه زرد رنگ هست و میخوام این سرویس رو بگیرم مطمئن نیستم جواب بده.ولی میدونم تو محدوده ما چند نفر وایمکس دارند چون بعضی وقتها که وایرلس رو سرچ میکنم چند تا مودم وایمکس ایرانسل پیدا میکنه و وقتی بهشون وصل میشم و میخوام سایت بازکنم به صفحه لاگین وایمکس ایرانسل میره.راستی اصلا مودمهای Wifi چقدر برد دارند؟
    مودم USB واسه این میخوام که قابلیت جابجایی داره.روزها با خودم به محل کار ببرم و شبها تو خونه استفاده کنم.
    همچنین برای سرعت 512 کپی جواز کسب کافیه با حتما باید درخواست نوشت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •