اونوقت مثل سراسری هم سهمیه منطقه ای رو هم تاثیر میدن؟اگه میدن چه به چه شکلی؟
اونوقت مثل سراسری هم سهمیه منطقه ای رو هم تاثیر میدن؟اگه میدن چه به چه شکلی؟
نخیر توی دانشگاه آزاد سهمیه منطقه وجود نداره
ولی من شنیدم سهمیه بومی هست . به این صورت که اگه شما بومی اون شهر باشین شانس قبولیتون بیشتره
دانشگاه آزاد بدون کنکور هم دانشجو میگیره البته کاردانی.اونم ورودی بهمن ماه محسوب میشی
دفترچه دانشگاه آزاد برای فنی حرفه ای کی میادش ؟؟ یا مهلتش به پایان رسیده ؟
دوستان از وضعیت تشکیل شدن کلاس های دانشگاه در شهرهای مختلف کسی خبر داره؟ واقعا خیلی بد شد که 13ام شنبه افتاد اگه اواسط هفته بود باز میشد یجوری تا هفته بعد کلاس نرفت.
سلام دوستان من ۱پشت کنکوریم که ۲سال از درس دور بودم حالا امسال کنکور ثبت نام کردم!میخواستم بدونم برای این مدت کم تاکنکور برای رشته ریاضی چه کتابهایی باید بخونم کمک اموزشی و چه برنامه ای داشته باشم!ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید!میخوام از همین امروز فردا شروع کنم![]()
سلام.سلام دوستان من ۱پشت کنکوریم که ۲سال از درس دور بودم حالا امسال کنکور ثبت نام کردم!میخواستم بدونم برای این مدت کم تاکنکور برای رشته ریاضی چه کتابهایی باید بخونم کمک اموزشی و چه برنامه ای داشته باشم!ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید!میخوام از همین امروز فردا شروع کنم![]()
والا واسه دانشگاه آزاد ، توو این مدت بهتره عمومی بخونید حداقل بتونید عمومی رو بالا بزنید....عربی و انگلیسی و فارسی به نظر بنده
یه سوال داشتم اینکه ثبت نام کنکور آزاد امسال اول اردیبهشت هم میشه ؟ چون مرکز آزمون بمن گفت اول اردیبهشت دوباره میشه ثبت نام کرد . پارسالم اینطوری بود ؟
این واحد ما این تابستون میگه ترم تابستون برگزار نمیشه فقط ترم آخری ها
چطوری هست معرفی بهمون میده برای دانشگاه دیگر؟
یا معرفی هم نمیخواد بده؟ کسی خبر دقیق نداره؟
راست میگه
شاید روودش اسان باشه
اما خروجش به این راحتی نیست
انشالله قبول میشی و خواهی دید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)