ترکیبا که کاملا ترانسفر شده نیستن ولی کاکا و کریس و بقیه هستن.
وایادولی و اون سه تا دیگه هم لیسانس شدن من فکر کنم از اسپانیا 12 تیم لیسانس شدن.
در ضمن آهنگ های بازی هم خیلی قشنگتر شدن خیلی...
ترکیبا که کاملا ترانسفر شده نیستن ولی کاکا و کریس و بقیه هستن.
وایادولی و اون سه تا دیگه هم لیسانس شدن من فکر کنم از اسپانیا 12 تیم لیسانس شدن.
در ضمن آهنگ های بازی هم خیلی قشنگتر شدن خیلی...
آلمان رو داره، اسم بازیکناشم درسته
بچه ها راجع به داور اینکه خیلی خوب شده و بهتر از قبل بازی رو کنترل میکنه .
ودومی هم اینکه استادیوم ها خیلی زیبا و دلنواز طراحی شدن.
مود کومینتری هم فکر نکنم چیز خاصی باشه چند تا پست دیگه ازش عکس میزارم
فعلا رونالدو و رونی.
پس هنوز sneijder تو رئاله؟ ای بابا اين چه وضعيه؟ ما که رو ps3 بازی ميکنيم چه گناهی کرديم؟
جالبه کاربرانی که امروز این بازیو تهیه کردن یکی یکی دارن میگن این چیزی که ما داریم میبینیم با اون نقدهای بدی که چند روز پیش سایتهای بازی گذاشتن خیلی متفاوته . ببینین اونا هم دارن حرف منو میزنن پس من زیاد هم بی راه نمیگفتم .
next year I will not read any reviews before playing the full game Incredible how they can distort the image of the game with superficial conclusions
Last edited by 4039; 20-10-2009 at 22:58.
bahador2009 شما رو چه تنظیمات گرافیکی ای بازی می کین !؟
یادمه تو سایت WENB یکی گفته بود چرا با توجه به عکسهای منتشر شده تو اون سایت آلمانیه ترانسفرهای روز پایانیه نقل و انتقالات درست نشده .حسین جان مگه آدام نگفته بود که همه ترانسفر ها در نسخه نهایی درست میشن؟؟
یعنی این بازی که منتشر شده اصلی نیست؟
بابا چه گرافیک افتزاحی(نمیدونم چطوری مینویسن(دیدونقطه))داری
واقعا اون نقدها از سر قرض بود و من میتونم بدون هیچ تعصبی بگم که امتیازی که این بازی میتونه بگیره بالای 9 هست .
اگه شما هم این بازی رو بگیرید( که امیدوارم که هرچه زودتر به دستتون برسه تا با هم انتقاد کنیم و درموردش صحبت کنیم ) با من هم عقیده خواهید بود.
اینم یه سری دیگه عکس:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)