دوست عزیز حجم فایل 5 مگ بعد شما چطوری میگین یک فایل 4 کیلو بایتی برای دانلوداز turbobit باید با دانلود منیجر خود مرورگر فایل دانلود کنید برای نمونه من همون فایل دانلود کردم عکسشم قراردادم![]()
دوست عزیز حجم فایل 5 مگ بعد شما چطوری میگین یک فایل 4 کیلو بایتی برای دانلوداز turbobit باید با دانلود منیجر خود مرورگر فایل دانلود کنید برای نمونه من همون فایل دانلود کردم عکسشم قراردادم![]()
kaspesky new keys 30.01.2013
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارکردن بصورت تریال به مدت 90 روز با Kaspersky Internet Security 2013
ابتدا ورژن Kaspersky Internet Security KIS 2013 از سایت پایین دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد کاسپر بصورت عادی نصب کنید برای موقعی که از شما در خواست سریال کرد برنامه فقط از دو تا سریال پایین باید استفاده کنید
بعدم با کاسپر بصورت 90 روز بصورت تریال قادر به کارکردن هستین این روش درصورتی کارایی داره که هیچ ورژنی از کاسپر رو سیستم نصب نداشته باشین از قبل این مورددرسایت پایین مطرح کرده من خودم این روش تست نکردم
سلام!
کاسپرسکای همه key ها را بلوک کرده لطفا key جدید بگذارید؟؟
kaspesky new keys 31.01.2013
Kaspersky Daily Activation Keys 31 January 2013 - Kaspersky Pure And Kaspersky 2013 Keys Kav And Kis
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
جعفریان عزیز فایل ها رو نتونستم دانلود کنم
میشه یک جای بهتر اپلود کنید ؟؟؟
سلام....مثل اینکه کسپر همه key ها را بلاک کرده حتی این key های جدید رو هم که گذاشتید بلاک شدن !![]()
بلاک نشده
ترایل ریست نداره ورژن 2013 ؟
Last edited by Molibden; 01-02-2013 at 07:48.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)