کسی نبود جواب مارو بده کسی از عصر انتقال داده یا شهرداد adsl گرفته اینجا کیفیتش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبود جواب مارو بده کسی از عصر انتقال داده یا شهرداد adsl گرفته اینجا کیفیتش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان تسلیت میگم یاهو باز اسیر س ..... شد میتونید برید به این سایت
کد:
و یه ip port v5 رو انتخاب کنید ترجیحا us باشه بعد تو قسمت proxy socets یاهو وارد کنین و دو سوته آن شین پوز بعضیا رو به خاک بمالینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قند شکن
کد:
تیک remove java scripo هم از بالا بردارین ضمنا با تست یه دونه ip port نامید نشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزان اطلاع دارین در منطقه زعفرانیه کدوم شرکتها ADSL ارائه می کنن؟
آیا راه حل دیگه ای هم هست که بشه از اینترنت پر سرعت در این منطقه استفاده کرد؟ ( Wi-Max و ....)
سلام .بچه ها اینو speedtest.net نشون داد .درسته؟ 256 دارم
سرور سرویس من پس عصر انتقال داده ها یا همون asre telecom هست .چه جور شرکتیه .خوبه بده؟
اینم رو یه سرور دیگه کلیک کردم اینو داد . سر در نمیارم .کدوم مربوط میشه به من؟
کسی راهنمایم میکنه؟
Last edited by nono-san2; 06-12-2009 at 11:18.
سلام دوست عزیز
برای اطلاع از شرکتهای ساپورت کننده ی تلفنتان باید 4 شماره اولخطتان را بگید تا دوتان راهنمایی کنند. چه بسا ممکن است د یک خبان تلفنها 2 کوچه مربوط به دو مرکز مخابرات مجزا باشد.
اینترنت وایرلس (و نه وایمکس) که از قبل بوده در اختیارتون و وایمکس هم میشه استفاده کرد تمام این انتخاب بر میگرده به نیاز ، میزان توان پرداختی و امتیازات شرکتها.
اگر توضیح دهید استفاده نیاز و میزان هزینه ای که میتونید تقبل کنید چه میزان است دوستان بهتر راهنماییتون میکنند.
پیش شماره چنده؟ مرکز : شهید جعفری ؟؟ اگه اینه که وضع خیطه چون 384 کمتر نمیدن هم شاتل هم پارس داتک هم که آدم نیست ولی وایمکس خیلی گرونه سرعتش هم پایین اگه احیانا خواستی 384 بگیری و میزان مصرفت 30 گیگ بیشتر نبود بهتره پارس بگیری که سرعتش 210 کیلو بایته مال شاتل 54کیلو بایته منتها تایم مجانی داره برای دانلود بیشتر
سلام
دوستان من ميخوام شرکتم رو عوض کنم.ميخواستم بدونم بايد دوباره همه
همه مدارکی که قبلا داده بودم مثل اجاره نامه رو دوباره به شرکته جديد هم بدم؟
چون الان ديگه اجاره نامه ندارم.گم شده.
البته که مدارک رو دوباره باید بدی به isp جدید پس فکر کردی مخابرات الکی سنگ میذاره جلو پای ملت؟
هر دوتاش مربوط به خودتونه منتهی از دو سرور مختلف که سرعت ها در سرور های مختلف فرق میکنه و فکر نمیکنم برای 256 چندان جالب باشه چون از سرعتی که باید باشه هم کمتره
سرعت دانلودت چنده معمولا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)