چی میگه؟![]()
چی میگه؟![]()
ميگه تو 2 قسمت Vpi Vci
مشكل داره به عقب برگرديد
بعضی ISP ها مقادیرشون اینه:
VPI=8
VCI=35
دستی هم نمیشه؟
سلاممن یک مودم linksys 54g گرفتم وایرلس . اما حالا این سوال برام پیش اومده آیا این مودم روتر داره؟؟/آیا می تونم با دو سه تا لب تاپ همزمان به اینترنت وصل شد؟؟ ( به صورت وایرلس )لطفا جواب بدین اگه نمی شه برم عوض کنم . من یک دونه dlink 2640 دارم که روش نوشته روتر داره و در ضمن می شه همزمان با چند تا لب تاپ (به صورت وایرلس ) به نت وصل شد. می خواسم ببینم اینهم همینطوریه یا برم یک چیز دیگه ( مثلا zyexl alfex asus dlink tp link td link ) بخرم؟؟؟راستی قیمت این دوتا مدل و می دونین؟؟ALFEX Wifi 2000 نوعی مودم +ADSL2 با 4 پورت LAN و قابلیت ساپورت 12 اتصال بی سیممودم BELKIN
بله، مودم وایرلس لینکسیس که خریدین روتر داره و باهاش می شه چندین لپ تاپ به اینترنت وصل شن، مارکش از هر 3 مدلی که نوشتین هم خیلی معتبر تر هست. این مودم می تونه به 32 دستگاه وایرلس بطور همزمان اینترنت بده.
البته توجه دارین که همه این دستگاههای مودم - روتر کمبو، خانگی هستن و عملا برای کار با تعداد زیادی کامپیوتر ساخته نشدن. اگه کارتون در حد 4، 5 تا کامپیوتره اینا کارتونو راه می اندازن ولی اگه 10 تا سیستم همزمان از اینترنت استفاده کنن روتر زیر بارشون از کار می افته و هنگ می کنه.
Last edited by ChaoticHead; 17-12-2009 at 07:23.
دوستان عزيز من چند تا سوال دارم ممنون ميشم جواب بديد
1-من ميخوام يه مودم وايلس بگيرم تا چند وقت ديگه لپ تاپ هم ميخرم ميخوام هم با اون هماهنگ باشه و هم با گوشيم (n78)تا چقدر در مياد؟-
2-گوشي من كدوم استاندارد رو ساپورت ميكنه802.11 a-b-g -n?)
3--بعضي از دوستام ميگن قيمت مودم تو تهران نسبت به شهرستان 10-20 تومن ارزونتره.به نظر شما درست ميگن؟
1- مودم وایرلس خوب از 75 تومن به بالا هست.همون 75 تومنیش هم احتمالا براتون کفایت می کنه.
2- استاندارد گوشیتون Wi-Fi 802.11 b/g, هست که با همه مودمهای وایرلس سازگاره.
3- من قیمتهای شهرستان ها را ندارم، ولی منطقیه که در شهرستان گرونتر باشه.
موفق باشین
دوست عزيز اگه زحمت بكشيد و چند تا مدل مودم كه خودتون ميگيد خوبه رو معرفي كنيد ممنون ميشم
چرا دستي وارد كردم قبلش كلا رست كردم دستگاه بعد اجرا كردم چيزي فرق نكرد
اما به 2 نكته مهم دست پيدا كردم :
1-قبلا تو نتورك مودمو نشون ميداد ولي الان نيست
2-اين 2 گزينه هم بايد سبز بودن كه الان نيستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
linksys wag54g2 : 75T
Asus AM604g : 80T
Asus WL-600g : 105T
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)