تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 562 از 577 اولاول ... 62462512552558559560561562563564565566572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

آقا ما بالاخره جرات کردیم یکی از توزیع های لینوکس نمی دونم اوبونتو دیگه نصب کردیم.... ولی متاسفانه از انتظارات من خیلی فاصله داشت بنده برنامه نویسان و کد نویسان را دوست می داریم اما حصوله کدبازی و کار با ترمینال رو ندارم متاسفانه...
    خواهشا یه راهنمایی بفرمایید یک نسخه کاربر راحت اتوماتیک! (شرمنده تخصیصشو نمی دونم) این یونیکس نداره معرقی کنید ما هی با این ترمینال ور نریم.

ممنون

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا ما بالاخره جرات کردیم یکی از توزیع های لینوکس نمی دونم اوبونتو دیگه نصب کردیم.... ولی متاسفانه از انتظارات من خیلی فاصله داشت بنده برنامه نویسان و کد نویسان را دوست می داریم اما حصوله کدبازی و کار با ترمینال رو ندارم متاسفانه...
    خواهشا یه راهنمایی بفرمایید یک نسخه کاربر راحت اتوماتیک! (شرمنده تخصیصشو نمی دونم) این یونیکس نداره معرقی کنید ما هی با این ترمینال ور نریم.

ممنون
    Linux MInt

ولی اوبونتو هم خیلی کم ترمینال بازی داره

من خیلی وقته سیستم هام لینوکسه.

خیلی کم با ترمینال کار می کنم.

بار اول کمی واسه تنظیمش وقت میبره شاید(نصب کارت گرافیکی نصب ۲-۳ برنامه)

دیگه کارتان به ترمینال نمی افتد.

در ترمینال فوق فوق چند دستور یاد میگرید و تمام. حتی نیازی به یادگیری آنچنانی هم نیست. هر سوال بود از گوگل بپرسید و دستور و کپی پیست کنید تمام.

الان دیگه نصب برنامه آپدیت کار با فایل ها و ... همش رابط گرافیکی داره.(هم اوبونتو هم فرزندش لینوکس مینت)

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

خوب الان کارت من nvidia gtx 560 بعد اونوقت چجوری نصبش کنم؟! منظورم درایورش هست.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

خوب الان کارت من nvidia gtx 560 بعد اونوقت چجوری نصبش کنم؟! منظورم درایورش هست.
    سلام
    اگر در حال حاضر مشکلی باهاش ندارید بهتره نصب نکنید
    نصب درایور غیر ازاد فقط وقتی بخواهید بازی کنید یا وقتی که مشکلی دارید توصیه میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. فقط یه سوال دیگه لینکی هست که به صورت فارسی این /سواپ و / روت و.... رو تو پارتیشن بندی به صورت خلاصه و کامل فارسی توضیح بده؟ خودم یه چیزایی می دونم ولی دوست دارم بیشتر بدونم.
    ممنون

داره خودمونی میشه mohammad.vampire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من اخر نفهمیدم اوبونتو باید تویه پارتیشن بوت نصب بشه یا روت؟یه جا نوشته باید رویه بوت نصب کنی یه جا دیگ نوشته تویه بوت نصب کن
    ویه مشکل دیگه تو پارتیشت بندی دارم اینه که ویندوزم رو عوض کردم و هاردم رو دوباره پارتیشن بندی کردم و صدوپنجاه گیگ دست نزدم بهش و بقیه فضارو دادم ب درایوهای ویندوز.حالا از اون صدوپنجاه گیگک گذاشتم برای لینوکس نمیتونم استفاده کنم انگار غیر فعاله و به حالت فری اسپیس نیست اینو چه جوری باید درستش کنم؟
    Last edited by mohammad.vampire; 16-04-2015 at 12:34.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من اخر نفهمیدم اوبونتو باید تویه پارتیشن بوت نصب بشه یا روت؟یه جا نوشته باید رویه بوت نصب کنی یه جا دیگ نوشته تویه بوت نصب کن
    ویه مشکل دیگه تو پارتیشت بندی دارم اینه که ویندوزم رو عوض کردم و هاردم رو دوباره پارتیشن بندی کردم و صدوپنجاه گیگ دست نزدم بهش و بقیه فضارو دادم ب درایوهای ویندوز.حالا از اون صدوپنجاه گیگک گذاشتم برای لینوکس نمیتونم استفاده کنم انگار غیر فعاله و به حالت فری اسپیس نیست اینو چه جوری باید درستش کنم؟

توی بوت نصب نکنید.(بوت برای فایل های بوت هست)

روت واسه همه فایل هاست. سیستم عامل باید در روت نصب بشه.

دقت کنید که نیازی به پارتیشن بوت ندارید.(چون بوت داخل روت هست) یعنی اگر پارتیشن بوت رو درست نکنید یک فولدر بوت داخل روت درست میشه و فایل های بوت داخل اون قرار میگیره.

حالا چرا پارتیشن بوت هم درست می کنند؟ برای کنترل بیشتر و بهتر روی پارتیشن ها (مثل درست کردن پارتیشن home)

واسه دومی متوجه نشدم.

اگر اون فضای ۱۵۰ گیگی روش لینوکس نصب شده باشه باید از برنامه هایی استفاده کنید که پارتیشن لینوکس رو در ویندوز می خونن(مایکروسافت پشتیبانی نمی کنه از پارتیشن لینوکس) تو اینترنت برنامه هاش پره

اگر هیچ چی توشون نیستند و می خواهید فرمت شان کنید(ntfs ) و از برنامه disk management ویندوز استفاده کنید برای فرمت این فضای خالی و استفاده از اونا.

اگر قصد نصب لینوکس بر این فضا رو دارید بهش تو ویندوز دست نزنید و با اوبونتو اون فضای خالی رو پارتیشن بندی و نصب کنید.

8. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad.vampire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

منظورمن اینه که وقتی میخام اوبونتونصب کنم فضای خالی ایک دارم غیر قابل استفاده هست دقیقا مثل عکس.نمیتونم ازش استفاده کنم اینو چیکارباید بکنم؟

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

منظورمن اینه که وقتی میخام اوبونتونصب کنم فضای خالی ایک دارم غیر قابل استفاده هست دقیقا مثل عکس.نمیتونم ازش استفاده کنم اینو چیکارباید بکنم؟

مطمئن نیستم ولی احتمالا به خاطر اینه که شما چهار تا پارتیشن primary دارید و در حالت معمولی ماکزیمم چهار تا پارتیشن primary میشه داشت.

با برنامه های پارتیشن بندی پارتیشن هایی که داخلش شان ویندوز یا سیستم عامل نصب نیست(مثل پارتیشن D و E ) رو به لاجیکال تبدیل کنید.

پارتیشنی که روش روشته windows 7 loader رو هم دستکاری نکنید.

به هر حال با تبدیل پارتیشن های معمولی که نیازی به بوت از آنها نیست.(مثل ) می تونید یک پارتیشن پرایمری دیگه واسه اوبونتو یا هر سیستم عامل دیگر درست کنید که از اون اون بوت بشه.

دراینکه چهار پرایمری داشته باشید زیاد کار جالبی نیست ولی حالا که شده در دستکاریش خیلی خیلی دقت کنید که دیتاتون از دست نره.

با برنامه ای مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید بدون فرمت پارتیشن بندی کنید.

اگر اطلاعات مهم دارید اول بک آپ بگیرید.

11. 2 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    مشکل خیلی جدی با نصب درایور amd دارم
    در اوبونتو با دستور زیر درایور نصب میکنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همه چی خوبه و اوکی تا وقتی که دستور sudo apt-get update وارد کنم اون وقته که بعد از ریست ارور The system is running in low-graphics mode میده
    کل نت سرچ کردم راه حل هایی هم پیدا کردم ولی جواب نمیده
    امروز حتی خواستم Elementary os امتحان کنم که همون اول بعد از نصب درایور گرافیک روی صفحه splash screen موند!!!
    به نظرتون مشکل از چیه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •