اونایی که به gps نیاز دارند + میکروفون + دوربین + تماس تلفنی + SMS + GPRS + ...! یعنی برای آیپاد هم جواب میده؟!؟!
البته کل اینا روی هم باز درصد زیادی رو تشکیل نمیدن ...
یه سوال پیش اومده برام؛شما حدود یه ساله آیپاد داری؛درسته؟
اونایی که به gps نیاز دارند + میکروفون + دوربین + تماس تلفنی + SMS + GPRS + ...! یعنی برای آیپاد هم جواب میده؟!؟!
البته کل اینا روی هم باز درصد زیادی رو تشکیل نمیدن ...
یه سوال پیش اومده برام؛شما حدود یه ساله آیپاد داری؛درسته؟
البته ایپاد تاج نسل جدید میکروفن و دوربین دارهاونایی که به gps نیاز دارند + میکروفون + دوربین + تماس تلفنی + SMS + GPRS + ...
آره،اما اگه دوستمون همونی باشه که توی ذهنمه آیپاد نسل قبل رو دارن ...البته ایپاد تاج نسل جدید میکروفن و دوربین داره
سوال پست قبلم هم به همین دلیل بود ...
Last edited by ahmad72; 09-08-2011 at 01:51.
مرسی اینایی که شما گفتی درسته اما من خیلی به این مشکل برخوردم که مثلا یه بازیو یا یه برنامه رو دانلود میکنم اما تو آیپادم اجرا نمیشه! با این که بازیه مخصوصه ایپادهالبته اینم بگم که به ورژنش هم دقت میکنما اما بعضیا اجرا نمیشه نمیدونم چرا؟!؟!
نه من حدودن نزدیکه 3سال هست که آیپاد دارم
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
آره سرعتشم بالا تره ماله من ماله 3سال پیشه![]()
دوستان من یه اپلیکیشن دانلود کردم ... فایل زیپ هستش . ipa توش نداره .چه جوری می تونم نصب کنم ؟ سه تا فایل توش : iTunesMetadata.plist / iTunesArtwork / Payload
فرمت زیپ رو به ipa تغییر بدین ببینین چی میشه : دی
دوستان من تازه آيتونز رو تو كامپيوترم دانلود كردم ميشه لطف كنين ياد بدين چه جوري آهنگارو از تو pcبريزم تو آيّپاد يا اسم آهنگارو تغيير بدم يا اصلا چه جوري آهنگارو ديليت كنم لطف كنين زود جواب بدين يا يه لينك بدين
ممنون
یکی از کامل ترین و بروزترین سایتها اپ ترکر هست. یادش بخیر دورانی که آیپاد داشتم صبح تا شب تو این سایت میچرخیدم و در حال دانلود بودم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا جواب سوال منو بدين خيلي نيازمندم
از تب File گزینه ی Add file to library رو انتخاب کنیددوستان من تازه آيتونز رو تو كامپيوترم دانلود كردم ميشه لطف كنين ياد بدين چه جوري آهنگارو از تو pcبريزم تو آيّپاد يا اسم آهنگارو تغيير بدم يا اصلا چه جوري آهنگارو ديليت كنم لطف كنين زود جواب بدين يا يه لينك بدين
ممنون
یا Ctrl+O بزنید
یا drag and drop کنید فایل ها رو (فایلا رو بگیرید بکشید توی آیتونز)
برای تغییر اسم آهنگ ها روی فایل(های) مورد نظر راست کلیک کنید ، و Get info رو انتخاب کنید.بعد از تب info مشخصات مختلف رو میتونید تغیید بدید.
یا روی اسم فایل مورد نظر دو بار با فاصله کلیک کنید.
یا روی فایل مورد نظر کلیک کنید و F2 رو بزنید.
برای پاک کردن آهنگ هم روی اون کلیک کنید دکمه یDelete رو بزنید!
یا اینکه روی اون راست کلیک کنید و delete رو بزنیتد.
البته همه ی اینها توی آیتیونز انجام میشه و از توی آیپاد انجام پذیر نیست.
(دوستان من iOS 4.1 دارم،توی ورژن های بالاتر اگه این مشکل برطرف شده لطفا بگین)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)