خیر مربوط به 2009ه
شما چون بازیت نصب اورژینال نیست این مشکل رو داری
خیر مربوط به 2009ه
شما چون بازیت نصب اورژینال نیست این مشکل رو داری
با سلامخیر مربوط به 2009ه
اولا ممنون بابت فایل
دوما این فایلی که دوستمون گذاشتن حتی موقع نصب هم مینویسه pes2008 و بعد هم میگه که نصب کامل نشد پچ های دیگه که گرفتم مال ساکر 9 بود اما این یکی مربوط به ساکر 8 است که دوستمون گذاشته
باز هم بابت فایل ممنون خیلی لطف کردی
سلام....
جوون من جواب بدیییید عصاب نمونده واسم! چطوری مییشه بازی رو از حالت این Auto Save لعنتی خارج کرد؟
![]()
می ری همون Auto Save بعدش Not Setting میزنی والسلام
از اون حرفا بودا این پچ ماله 2009 هستش باور نداری بیا اینجارو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین تازه اگه فقط کرک رو هم بریزی مشکلت حل میشه
و ورژن بازیت 1.2 میشه
ولی این پچ ماله 2009 هست
دوستان و اساتید کیت سرور باید عرض کنم من یکی در مورد وارد کردن لوگوی تیم ها با کیت سرور تسلیم شدم من دقیقا باید چطوری با کیت سرور لوگوها رو وارد کنم؟ اگه کسی واقعا بلده و این کار رو کرده بیاد توضیح بده والا من که نتونستم راهی که من رفت این بود کجای کارم اشکال داره؟
لوگوهای تیمها رو با برنامه ggs توی bin file های unnamed 5 و 6 ذخیره می کنم بعد میرم داخل کیت سرور و داخل فولدر img فولدری به نام cv0a.img باز میکنم و هر دو فایل unnamed_5 , unnamed_6 رو کپی میکنم اونجا ولی باز هم وقتی داخل بازی می رم تغییری در لوگوها اعمال نمیشه چرا؟
ببخشید آدرس ندادم
باید به آدرس Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save بریزید
سلام
یکی از دوستان اپلود کرده اگه خراب بود بگید جای دیگه آپلود کنم
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــک
یکی نیست جواب منو بده
جریان این سی دی چیّّّّّّّّّّّّـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــه
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــک
از دوستان کسی میدونه که فایلهای مربوط به بخش training بازی تو کدوم ایمیج بازیه ؟
مشکل از کیت سرور من هست فایل های داخل cv0a اعمال نمیشن به همین خاطر هست که لوگوها وارد بازی نمیشن حتی وقتی با کیت سرور می ریزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)