پمپ رو خوده میکانیکه گفت که چینیه بهش گفتم لوازم اصلی بگیرم بیارم برای همین پمپ عوض کنی گفت نه این خوش خوب کار میکنه احتیاجی نداره.
حالا یه سوال احتیاج به هواگیری داره یا نه.بهش گفتم گفت که از الا هواگیری کردم.احنیاجی نداره.حالا موندم چیکار کنم.
پمپ رو خوده میکانیکه گفت که چینیه بهش گفتم لوازم اصلی بگیرم بیارم برای همین پمپ عوض کنی گفت نه این خوش خوب کار میکنه احتیاجی نداره.
حالا یه سوال احتیاج به هواگیری داره یا نه.بهش گفتم گفت که از الا هواگیری کردم.احنیاجی نداره.حالا موندم چیکار کنم.
دود مه مانند ، براي اين موقع سال عاديه چون رطوبت موجود در دود اگزوز، بخاطر سرماي هوا سريع سرد شده و بخار بوجود مياد( مثل ابر)شک کردم اب از یه جایی نشت میکنه داخل محفظه احتراق.....
اما اگر مسئله دود آبي رنگ روغن باشه، اين ميتونه چند دليل داشته باشه، كه يكي از اونها نفوذ روغن، به مقدار كم از طريق رينگهاي پيستون به اتاق احتراق، و يا از طريق گايد سوپاپها ( خرابي گايد) باشه كه اين دومي معمولا خيلي شديده و زياد به نظر نميرسه ماشين شما اين مشكل رو داشته باشه.
در رابطه با ورود آب به موتور، اگر وارد روغن بشه كه بازم بستگي به مقدار آب داره.
اگر كم باشه ، سريع بخار ميشه و تنها مقدار كمي از قطرات آب رو روي درب روغن موتور ميبينيم.
اگر زياد باشه كه قاطي روغن شده و اون رو به رنگ شيري كدر درمياره.
دهانه خروجي اگزوز رو چك كنين و با يه پارچه تميز توي اون بكشيد و اثر باقي مانده روي پارچه رو به دقت نگاه كنين كه چي توي اون هست؟
دوده سياه؟ دود كمرنگ مايل به قهوه اي؟ ذرات روغن سوخته؟ آب ؟
هركدوم از اينها معني خودش رو داره.
شمعها رو هم باز كنين و چك كنين كه چه رنگي هستند و آيا رسوب و كثيفي خاصي دارن؟
امروز بردومش بوستر سازی یارو گفت که این مشکل یعنی پایین رفتن پدال از بوستر نیست باید بری بدی تعمیرکارت پمپ ترمزت رو چک کنه..
خب خوشحالم كه مشكل حل شد( اگر از نزديك معاينه بشه هميشه جواب بهتري ميشه گرفت) اما اي كاش قبلش اينجا ميگفتيد كه نياز به باز كردن پمپ داريد، اونوقت توضيح ميدادم تا خودتون انجام بديد و هزينه تعمير نداشته باشين.
در مورد هواگيري، چون پمپ رو باز كرده پس نياز داره. البته معمولا مقداري روغن با سرنگ داخل وروديهاي متصل به پمپ ميزنن( قبل از بسته روي پمپ) كه هوا خارج بشه. اما من كلا اين روش رو قبول ندارم و تمام چرخها رو كامل هواگيري ميكنم تا اگر موردي باشه از هوا نداشتن سيستم ترمز مطمئن باشم.
Last edited by camaro lt; 29-11-2012 at 22:04.
بله شما درست میگید.ولی من نمیدونستم که پمپش خرابه. علامتهاش رو اینجا گفتم خیلی ها گفتن بوستر خرابه.شما هم گفتید امکان داره هوا داشته باشه.خب به هر حال مشکل حل شد ممنون.
سلااااااام به دوستاي گل گلاب امريكن كار
آقا ما مدتي نبوديم ماشالا چقد بچه هاي امريكايي باز و بچه هاي جديد اومدن اينجا خيلي لذت ميبرم
متاسفانه من هنوز قسمتم نشده بيام توي جمع آمريكايي باز ها![]()
سلام
دوستان در باره دوده سیاهی که از اگزوز میریزه زمین یه راهنمایی می خواستم.البته اکثر ماشینهای امرییکای موقع روشن کردن دوده سیاه میریزه رو زمین.چرا؟و ایا راهی هست که بشه کمش کرد یا از بین برد؟؟
با اجازه برزگان
اون دود سیاه فکر کنم از انبار اگزوز آخر باشه!
راستی تصمیم به خرید یه دستگاه جوش برای کارای ماشین دارم و با هواگاز و استیلن اشنایی دارم و با هواگاز هم کار کردم ولی دردسر پر کردن اکسیژن و اینا رو داره و تصمیم به خرید اینورتر (جوش برق گرفتم )البته از این کوچیکاش.حالا به نظر دوستان میشه به کمک این دستگاه بدنه ماشین رو برای رفع پوسیدگی جوش کرد و ایا کسی تجربه این کارو داره؟چون نگرانم ورق رو سوراخ کنه و یا جوشش تمیز درنیاد.
Last edited by MJ1970; 03-12-2012 at 17:29.
تصميم خيلي خوبيه، چون منم كم كم به اين فكر افتادم كه خودم دست بكار صافكاري بشم!راستی تصمیم به خرید یه دستگاه جوش برای کارای ماشین دارم.....
با تجربه هاي جسته گريخته اي كه توي صافكاري داشتم و يه جورايي سر و ته داستان رو فهميدم، ميشه اين كار رو شروع كرد و البته در حين كار خودمون هم كم كم تجربه بيشتر بدست ميارم. حقيقت خرابكاريها و اهمال كاريها و از كار زدن و دزدينهاي صافكارها رو كه ميبينم، ميگم خب نهايتش خودم خراب بكنم دلم نميسوزه! عوض چيزي ياد ميگيرم..
چند وقت ديگه ميخوام يه سري وسائل صافكاري اوليه ( صافكاري سرد و بدون رنگ) را بگيرم و براي تمرين روي چهارتا در و كاپوت باقي مانده از نوا كه به درد نميخوره تمرين كنم.،
و اما در مورد دستگاه جوشكاري.
تا اونجايي كه من متوجه شدم، بيشترين كيفيت كاري رو ميشه با جوش استيلن و اكسيژن بدست آورد.
اكسيژن رو كه كارخانه هاي اكسيژن سازي دارن و توي سيلندرهاي مخصوص خودش ميفروشن ، اما براي استيلن دو راه وجود داره.
راه اول كه خيلي متداول هست استفاده از دستگاه تركيب سنگ كاربيد و آب هست كه همه ديدين و با اون گاز استيلن درست شده و استفاده ميكنن.
از مزاياي اون اينه كه گاز رو ميشه هروقت خواستيم تهيه كنيم و البته نگهداري و سرويس و تعميرات هم لازم داره.
قيمت اون خيلي بالا رفته و فكر كنم الان حدود 300 تومان به بالا باشه.بنابراين براي ما كه كارمون صافكاري نيست و نياز مداوم به اون رو نداريم انتخاب خوبي نخواهد بود.
راه بعدي خريد گاز استيلن هست كه بازم مثل اكسيژن، توي كارخانه توليد ميشه و در كپسولهاي بزرگ و مخصوص فروخته ميشه، فكر كنم يه سيلندر پر گردن اون حدود 50 تومان بشه ( البته قيمت خود سيلندر جداست)
اينجور كه از يه اگزوز ساز شنيدم، اين گاز كارخانه اي مزيت خيلي بهتري نسبت به گاز تهيه شده در سيستمهاي قديمي داره، چون تصفيه شده و كاملا بدون ضايعات و ناخالصي هست. كپسول اونهم مثل دستگاه كاربيد نيازي به سرويس و تعميرات نداره. به نظر ميرسه براي امثال ما بهترين انتخاب باشه.
البته تركيب گاز شهري( سيلندر گاز خانگي) با اكسيژن هم هست كه اون گويا حرارت بيشتري براي برشكاري و سوراخكاري ايجاد ميكنه و معمولا در كارهاي سنگين ساختماني استفاده ميشه( با دسته نازل بزرگ) بعضي از صافكارها هم ديدم كه استفاده ميكنن اما كلا در صافكاري خودرو ، حرارت رو براي گرم كردن يه نقطه و موج گيري و يا جوش دادن قطعات به همديگه استفاده ميشه و اگر برشكاري هم لازم باشه نيازي به حرارت آنچناني نيست.
و اما دستگاه جوش برق.
اگر منظور شما جوش قوس الكتريك باشه كه اصلا مناسب اين كار نيست چون بسيار سخت و ترد و شكننده است و البته جوش دادن دو بخش از فلز نازك بدنه با اون، حتي با آمپر خيلي كم( مثلا 25 ) خيلي دشوار و نتيجه بسيار بد و افتضاحه!
و اين جوش بلافاصله در اولين تكانها و تنشهاي بدنه دوباره شكسته ميشه.
مدتها قبل دستگاه جوشكاري از نوع ميگ رو معرفي كردم و يه نمونه اونم توي بازار ديدم و عكسش رو هم گذاشتم. اون موقع قيمت يه دستگاه قابل حمل دستي اون حدود 1.200.000 تومان بود!! الان كه ديگه خيلي بالاتر رفته.
ظاهرا از برق مستقيم استفاده ميكنه و باري جوش اون هم بصورت رول كه پيچيده شده دور يه قرقره است كم كم از دسته جوشكاري بيرون مياد و استفاده ميشه.
اما اونهم به درد نميخوره چون هم هزينه خيلي زيادي داره و هم نميتونه براي گرم كردن و موجگيري استفاده بشه( مثل جوش قوس الكتريكي)توي يه فيلم آموزشي ديدم كه بخشي از بدنه يه فولكس رو با اين جوش ميگ، وصله زدن كه البته خيلي ناشيانه و ابتدايي بود و اصلا ظرافتي نداشت و روي اون وصله رو با بتونه كاملا پر كردن.
بنابراين به نظر من تنها انتخاب بين جوش استيلن و اكسيژن و يا گاز و اكسيژن هست.
Last edited by camaro lt; 30-11-2012 at 23:55.
پس با این تفاسیر همون گاز مایع و اکسیژن جواب کار ما رو میده .الان کپسول 10 کیلویی اکسیژن حدود 130 هزار تومان هست و با 4500 تومان هم پر میکنن و گاز مایع هم یه پیک نیک هم جواب میده و میمونه یه مانومتر (حدود 50000 تومان)و یه رگلاتور گاز (10000 تومان) و چند متر شلنگ و یه سری جوش (حدود 100000 تومان ) البته من با این لوازم صافکاری هم کردم و جوشش هم با برنج عالیه.ولی کپسول استیلن یه 8 پوندیش رو 25000 تومان پر میکنن که برای جوشکاری بهتره ولی خب یه مانومتر میخواد و خب گرونتر درمیاد.
امروز لوازم جوش هواگاز رو گرفتم.کلا شد 145000 تومان و فقط یه کپسول اکسیژن مونده اونم حدود 130000 تومانه.
Last edited by MJ1970; 01-12-2012 at 20:22.
ممكنه ازشون عكس بگذاريد؟
قيمت تك تك وسائل با مارك شركت سازنده هم بنويسيد خيلي ممنون ميشم.، چون ميخوام مقايسه بكنم ببينم از اينجا بخرم بهتره يا تهران؟
البته هنوز برنامه خريد اون وسائل رو ندارم و اول بايد با صافكاري سرد شروع كنم.
در مورد كپسول گاز پيك نيكي ، به نظر من خيلي كمه و ممكنه وسط كار تمام بشه. البته براي كارهاي بزرگ و يه بازسازي كلي واقعا كمه اما براي يه صافكاري جزئي يا بخش مختصري از ماشين، شايد خوب باشه.
شما وسائل صافكاري سرد هم خريدين؟ منظورم همون انواع مشته و قالب بدنه و اينجور چيزها.
در مورد جوش زر با جوش آهن با آهن اينجور كه شنيدم بازهم تفاوتهايي هست كه بايد در نقاط مختلف از يكي از اين دو نوع استفاده بشه.
تجربه شما در اين مورد چيه؟
من ديدم كه اتصال قطعات بزرگ به بدنه رو با جوش آهن ( منظور استفاده از سيم آهني با شعله) و براي وصله كاري جزئي و يا اتصالهاي معمولي از زر جوش استفاده ميشه، البته اينم قطعي نيست و خلاف اين رو هم ديدم ولي دوست دارم بدونم اصول علمي و دقيق اون چيه؟
متاسفانه وقتي از يه صافكار ميپرسم، نميتونه با دلايل علمي برام توضيح بده و گاهي يه سري اراجيف رو بجاي توضيح تحويلم ميدن!!! يك توضيح مختصر در مورد اتصال مانومتربه لوله ها و نازل بفرماييد.
الان عكسها باز شد و ديدم!!
نظرتون در مورد ايجاد يه تاپيك مخصوص علم صافكاري چيه؟ رد و بدل كردن تجاربي كه شخصا در اون مورد داشتيم( منظور خودمون انجام داديم) و توضيح در مورد وسائل و روشها و ابداعات جديد و البته پروژهايي كه در ادامه ميتونه براي هركدوم از ما وجود داشته باشه؟
Last edited by camaro lt; 01-12-2012 at 22:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)