پیشگامان شبانش خوبه الان شبی سه گیگ را میده حداقل من قبلا سرویس 1 مگ نامحدود داشتم ازشون اما این ماه واسه تست سرویس محدود گرفتم هم پینگ پایین تره( بر خلاف گفته های پشتیبانی که میگفت پینگ یکسانه با نامحدودا ) و سرعت شبانش هم با روزانه تقریبا برابره
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
پیشگامان شبانش خوبه الان شبی سه گیگ را میده حداقل من قبلا سرویس 1 مگ نامحدود داشتم ازشون اما این ماه واسه تست سرویس محدود گرفتم هم پینگ پایین تره( بر خلاف گفته های پشتیبانی که میگفت پینگ یکسانه با نامحدودا ) و سرعت شبانش هم با روزانه تقریبا برابره
سلام
دوستان کسی از اریافون استفاده کرده سرعن وکیفیت چطوره؟ قیمت هاش مه خیلی خوبه نسبت به بقیه
دوستان من میخوام نت بگیرم
کلا از شرکتا سر در نمیارم
بهترین شرکت که نامحدود اراعه میده کدوم شرکته؟
کلا نامحدود چقدر میشه دانلود کرد
وایمکس ایرانسل و وایمکس مبین نت چطوره؟
درود
دوستان من برای منزل اینترنت 2mb صبانت رو دارم که حداقل تا 4mb سرعت دانلودم هست
درکل راضیم البته بعضی اوقات در طول روز قطعی های کوتاهی پیش میاد
حالا برای دفترکارم قصد دارم adsl تهیه کنم ولی تمایل دارم یه isp دیگه رو تجربه کنم
نظر دوستان کدام isp هست ؟؟ مدنظرم بیشتر پارس آنلاین و فن آوا هست و البته از آسیاتک شناخت چندانی ندارم
وضعیت اینترنت مخابرات رو هم بفرمائید.
با توجه به اینکه برای دفترکار میخوام به طبع وضعیت اینترنت شبانه برام مهم نیست.
ممنون
لعنت به پیشگامان غلط کردم ازشون نت نگیرید من دیدم نا محدود واسم بهتره تعویض سرویس دادم دوباره به نا محدود و دقیقا از جمعه تا حالا قطع بود نت کلا یه سری از مرکزای مخابراتی اینطور بوده و میگفتن ارتقای تجهیزات میدیم :| یه سری از کارای مهمم عقب افتاد به خاطر این قطعی بالاخره امروز وصل شد ولی به محض تموم شدن میفرستم واسه جمع اوری واقعا شرکت بی مسئولیتی هست
Last edited by mansoor 7; 25-02-2014 at 22:07.
سلام دوستان تعرفه های آریافون یکدفعه زیاد شده و دیگه اصلا به صرفه نیست . من میخوام برم شرکت دیگه سرویس بگیرم ولی نمیدونم کدوم خوبه و قیمت هاش مناسبه .
از چه شرکتی سرویس بگیرم ؟
الان که شبانه نمیخواید میشه پیشنهاد های بیشتری داد.
من به شما پارس آنلاین و آسیاتک رو پیشنهاد میکنم.شنیدم هر دو در روز سرعتی بین 300 تا 700 کیلوبایت ارائه میدن.
شما سرویس محدود در نظرتونه دیگه ؟
POL-512-30G این سرویس ممکنه برای شما مناسب باشه.با توجه به اینکه سرویس های بالاتر از 128 پارس آنلاین روی 9 مگابیت بسته میشن سرعت خوبی رو در روز با این سرویس خواهید داشت.هزینش هم 67 هزار تومانه.آسیاتک کمی تعرفه هاش گرون تره وسرعتش هم احتمالا کمتره.البته این یز هایی که من میگم از تجربه ی شخصی خودم نیست اطلاعاتیه که بقیه ی کاربرا در میون گذاشتن
در مورد فن آوا هم نظری ندارم.
در هر حال انتخاب با شماست
داداش من پارس داشتم و الان هم آسيا دارم
كلا همه سرويس هاي محدود اين دو شركت در طول روز حداقل ٤ مگ بسته شده و هم اكنون بر اساس بستر هاي موجود در مركز مخابراتي مشترك اسيا ١٠ مگ و پارس هم ٩ مگ ميبنده
از لحاظ كيفيت پارس همه جور بهتره چون كه هم پينگش كمتر هم سرعتش در حالت تك لينك بيشتر از آسياست و هم قطعيش كمتره
خط خونه ما فیبره نوری هست خود مخابرات هم میگه ظرفیتم پره نمیتونیم فعلا بتون سرویس adsl بدیم رو خط تلفنتون .میخواستم بدونم شرکت adsl وجود داره تو اصفهان که این سرویس رو بصورت بی سیم بده و شبانه مجانی هم داشته باشه ؟؟
اینترنت رو برای دانلود فیلم میخوام .لطفا اگه شرکتی میشناسید معرفی کنید .
برای دانلود شبانه و یک سرویس معمول در طول روز کدام شرکت بهتر است
اگر اطلاعی از سرعت دانلود شبانه دارید لطفا اینجا قرار دهید
Sent from my LT30p using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)