بعضي وقتها جستجوي سايتش هم براي من كار نميكنه!!!![]()
بعضي وقتها جستجوي سايتش هم براي من كار نميكنه!!!![]()
بدبختی یکی دوتا که نیست،الان چند هفته ست اکثر سایتهای دانلود داخلی+اکسپرس لیچ ارور میدن و باز نمیشن
هرچقدر زنگ میزنم به پشتیبانی و صحبت می کنم اصلا حالیشون نمیشه من چی میگم! چه برسه بخوان مشکلمو حل کنن
با یکی از این سایتها تماس گرفتم مشکلمو گفتم،گفت مشکل از طرف مخابراته نه ما ! مخابرات آی پی های سایت مارو واسه شما بلاک کرده !!!
من نمیدونم سایت داخلی مگه چی داره که اینا زدن بلاکش کردن ؟؟؟ کلا یه کارایی می کنن تو این مخابرات آدم فقط میتونه زل بزنه به دیوار !!!
یعنی تو کل اون خراب شده من یکیو نتونستم پیدا کنم مشکلمو حل کنه، فک کنم 10 بار زنگ زدم،2 بار هم حضوری رفتم ولی هیچ اتفاقی نیفتاده، اونروز که نتم قطع شد فک کردم حتما واسه حل مشکلم دارن کاری میکنن ولی زهی خیال باطل !!!
سعید جان مشکل از دی ان اس هست. مثلا منم همین مشکل رو با اکسپرس داشتم. باید اونفدر عوض کنی که یکیش با همه سایتا سازگار باشه. اینجا ایرانه!
بچه ها لطفا dns هایی که استفاده می کنید رو بنویسید تا ببینم چیکار میشه کرد
من از اینا استفاده می کنم
80.191.214.126
80.191.214.4
من از DNS های زیرساخت استفاده میکنم:
217.218.127.127
217.218.155.155
یه جا خوندم میگفت اگر به پشتیبان ADSL بگیم پهنای باند آپلود یا یه همچین چیزی رو بیاره پایین نویز کمتر میشه این مسئله درسته ؟ الان snr من روی 6.5 ــه قطعی هم زیاد دارممشکل سیم کشی و ... هم ندارم چون قبلا روی مکس نت نویز خیلی پایینی داشتم
به نظرتون چیکار کنم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ittools; 25-09-2013 at 23:21.
من از dns هاي زير استفاده ميكنم :
8.8.8.8
4.2.2.4
بله، مخابرات معمولا کسایی که سرویس 1 مگ گرفتن رو پورتشون رو 2 مگ میبنده. ولی یوزر که از تمام پهنای باند پورتش استفاده نمیکنه بنابراین میشه پروتو چندصد کیلوبیت کمتر بست تا snr افزایش پیدا کنه
قبلا upstream منو 1024 بسته بودن فکر کنم 2-3 روزی هست آوردن رو 768 و مقدار snr از 12-13 رفت بالای 20 !
عجب مصیبتی شده این مخابرات !!!
بچه ها فیلترشکن ها قطع شدن ؟؟؟
واسه من هیچی کار نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)