سلام دوستان
سوالی داشتم اونم اینه که اگه کسی تو 12 ترم نتونه واحداشو پاس کنه میتونه یک ترم دیگه مهلت بگیره یا باید بره خدمت ؟فکر کنید 2 واحد (کارتحقیقی)براش مونده ممنون میشم کمک کنید![]()
سلام دوستان
سوالی داشتم اونم اینه که اگه کسی تو 12 ترم نتونه واحداشو پاس کنه میتونه یک ترم دیگه مهلت بگیره یا باید بره خدمت ؟فکر کنید 2 واحد (کارتحقیقی)براش مونده ممنون میشم کمک کنید![]()
Last edited by kases; 23-06-2012 at 12:47.
دوستان سوالات فیزیک پایه 2 رو از خودآزمایی ها و تمرین های خود کتاب طرح میکنن ؟ عینا از کتاب میدن
سلام نمره هارو زدن؟ یه جا خوندم تو مشاهده نتایج زدن رفتم اما چیزی نبود یعنی هنوز اعلام نکردن
بله نمره ها رو زدن....بريد توي اغلام نتايج و درس تون رو انتخاب كنيد بعد جستجو رو بزنيد نمره تون رو براتون نشون ميده...اگه چيزي نبود پس هنوز دانشگاهتون نمرات رو براتون ثبت نكرده.سلام نمره هارو زدن؟ یه جا خوندم تو مشاهده نتایج زدن رفتم اما چیزی نبود یعنی هنوز اعلام نکردن
بله سوالاش از مثال ها و تمرين هاي اخر فصل مياد...بهترين كار اينه كه چن نمونه سوال از ترم هاي فبل رو حل كنيد...تكرار توي سوالات زياد رخ ميده.دوستان سوالات فیزیک پایه 2 رو از خودآزمایی ها و تمرین های خود کتاب طرح میکنن ؟ عینا از کتاب میدن
شما تا 14 ترم مهلت دارید درستون رو تموم کنید اگه نشد میرید سربازی و ادامشو میخونیدسلام دوستان
سوالی داشتم اونم اینه که اگه کسی تو 12 ترم نتونه واحداشو پاس کنه میتونه یک ترم دیگه مهلت بگیره یا باید بره خدمت ؟فکر کنید 2 واحد (کارتحقیقی)براش مونده ممنون میشم کمک کنید
زیاد نگرتن نباش همه مثل خودتن
من همیشه اشتباهم اینه که توی همه امتحاناتم هیچ وقت کتاب درسی رو نخوندم .... نه اینکه تو هیچ امتحانی نتیجه خوب نگریما ، نه ... ولی پیام نور رو متوجه شدم که باید خط به خطش رو باید خوند![]()
دقیقا همینطوره !!
امتحان اندیشه چندسال بود فقط از صفحه ی یک کتاب سوال میدادن ، باور کن ذهن هیچ کس به اونجا نمیرسید !!
ولی اینسری من کتابشو خوندم دقیق ، باور کن تموم سوالارو داشتم غورت میدادم ، البته درسهای تخصصی هم همینطوریه اگه ما بخونیم.
ببخیشد می خواستم بدونم که ایا کنکور سراسری دبیرستان ها با هنرستان ها یکی شده اند یعنی با هم گرفته می شوند؟؟؟
من همیشه اشتباهم اینه که توی همه امتحاناتم هیچ وقت کتاب درسی رو نخوندم .... نه اینکه تو هیچ امتحانی نتیجه خوب نگریما ، نه ... ولی پیام نور رو متوجه شدم که باید خط به خطش رو باید خوندتا الان كه ترم 8 هستم و ايشالا ترم اينده تموم ميكنم فقط 3 تا راهنما گرفتم!دقیقا همینطوره !!
امتحان اندیشه چندسال بود فقط از صفحه ی یک کتاب سوال میدادن ، باور کن ذهن هیچ کس به اونجا نمیرسید !!
ولی اینسری من کتابشو خوندم دقیق ، باور کن تموم سوالارو داشتم غورت میدادم ، البته درسهای تخصصی هم همینطوریه اگه ما بخونیم.
اونارم فقط گرفتم درس حسابي نخوندم...
بهترين كار اينه كه كتاب رو بخونيد بعد اگه وقت اضافه داشتيد بريد سراغ راهنما خوندن...
سلام
ممنون عزیز
من چند وقت پیش یه جایی خوندم کسانی که باید برن خدمت 12 ترم مهلت دارن فارغ التحصیل بشن و کسانی که خدمت ندارن تا 20 ترم
ایا این قانون تغییر کرده ؟ اگه تغییر کرده میتونید لطف کنید منبع معتبری معرفی کنید که تا 14 ترم مهلت داده شده
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)