من اولین بار که به این سایت میام.چقدر خوبه.هرچی که دلم بخواد اینجا هست.کلی اطلاعاتم داره بالا میره.
ببخشید می خواستم بدونم لپ تاپ dell 1310 قیمتش چنده؟و ارزش خریدنو داره؟
من اولین بار که به این سایت میام.چقدر خوبه.هرچی که دلم بخواد اینجا هست.کلی اطلاعاتم داره بالا میره.
ببخشید می خواستم بدونم لپ تاپ dell 1310 قیمتش چنده؟و ارزش خریدنو داره؟
برای کار زیاد ایسر خوب نیست اما زیبا وارزون قیمته
چیزایی که میخوای تقریبا هر لپ تاپی داره
اما توصیه اکیدم !!! دل 500 هست
روزی 10 ساعت میتونی روشنش بزاری![]()
ببینین... من نمی دونم کاربرای ایرانی چه اصراری دارن که حتما مارک ها و برند های گرون رو بخرند. در حالی که Acer با لپ تاپ های 500-600 تومنیش می تونه کاملا با لپ تاپ های 1.200 - 1.300 دل و اچ پی رقابت کنه. از نظر کارایی هم واقعا کم نمیاره. در این مورد هم که دل از شزثق بهتره و ایسر از اچ پی و اچ پی از سونی و ... هم توی فوروم ها زیاد بحث میشه... پیشنهاد می میکنم طبق نیاز و کاراییتون انتخاب کنین و به حرف ها و ... زیاد اهمیت ندین
اگر کانفیگش رو دارین که هیچی... اگه ندارین بگین براتون بذارم... باگارانتی زیگورات 1.320.000
این چه حرفیه دوست من؟ مگه بقیه لپ تاپ ها رو نمیشه روزی 10 ساعت روشن گذاشت؟![]()
مهندس من حاضرم بیشتر از 700 خرج کنمیه چیزی بگیرم که 1.قشنگ باشه 2. قشنگ باشه 3.کار کن باشه
همون طور که گفتم این لپ تاپی که میخوام بگیرم زیاد کار خواهد کرد شاید روزی 10 ساعت روشن باشه
. ایسر نسبت به بقیه ارزون تره درسته
. سونی که خداتومن فقط به خاطر مارکش میدی اچ پی هم تو رنج پولی من نیست عاشق مک بوکم اونم تو رنج پولی من نیست من الان فقط سه تا چیز برام مهمه
1.قشنگ باشه 2.کار کن باشه 3. حداقل دو هسته ای
شرط سوم رو نداره
این دل 1525 ها رو میشه 700 گیر اورد؟
بدون سیستم عامل یعنی با داس کسی جایی سراغ داره؟ نمی خوام پول سیستم عامل بدم![]()
اتفاقا تمام لپ تاپ های acer موجود 2 هسته ای هستن و os هم ندارن. اما بازم نمی خواین از acer انتخاب کنین. می تونم بهتون از برند های دیگر هم معرفی کنم... بهم بگین اگه خواستین!
اگه معرفی کنید ممنون میشم میشه مدل بگید مثل 1525 نگید ایسیر . از برند های دیگه هم بگید عالیه تا 750![]()
با 1 ميليون چه لپ تاپي بگيرم بهتره ؟ اصلا چه ماركي براي لپ تاپ بهتره ؟ من نظرم رو سوني وايو بود ولي انگار چيني هستند. لطفا اطلاعاتي دارين بدين .ممنون
از دوستان كسي هست جواب ما رو بده؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)