آره امروز تماس گرفتم طرف برای اینکه از سرش باز کنه و تند تند زنگ نزنم گفت فردا و پس فردا تعطیله
تازه گفت شنبه شاید کارتون درست میشه
مگه شنبه هم تعطیل نیست؟!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آره امروز تماس گرفتم طرف برای اینکه از سرش باز کنه و تند تند زنگ نزنم گفت فردا و پس فردا تعطیله
تازه گفت شنبه شاید کارتون درست میشه
مگه شنبه هم تعطیل نیست؟!
گفتم که، مسئولین فنی مخابرات همیشه هستن، برای رفع مشکلات احتمالی... ما که اون یارو مسئولش رو گیر آوردیم، تو دو روز خط شاتل جمع آوری شد، خط آسیاتک وصل شد.![]()
ازشون شماره قسمت mdf مرکزتون را بگیر زنگ بزن بهشون
دقیقاً.اینجا ایرانه،حواست باشه.هیچ چیزی غیر ممکن نیس
تا خودت اساس پیگیر نشی چیزی جواب نمیده
وضعیت خدمات و کیفیت اینترنت آسیاتک در حال حاضر چطوره ؟ میخام برای شرکت سرویس بگیرم میخام بدونم آسیا تک در چه حالیه ؟ کیفیت خدمات پشتیبانی سرعت قیمت برخورد با کاربر و ... ؟
ممنون
دوستان اگه به خودشون زحمت بدن یه 5-6 صفحه آخر رو بخونن همه چی دستشون میاد باور کنید![]()
سلام به همگی من از کیفیت اینترنتم راضی هستم
اگه بزارم دانلود شبی 1.5 گیگ میگیره 128 هست سرعت دانلود 90-110 هست
من 512 خردیم سرعتش همین بود تغغیر نکرد هر چی هم به پشتیبانی گغتم تو گوششون نرفت به نظرتون بهشون چی بگم چکار کنم سرعتم درست شه .
چکار کنم؟
![]()
شما با 128 شبانتون 90-110 هست؟
آسیاتک شبانه ش سرعت واقعیه سرویس 128 شبانش 16 هست .
این تستتون که آسیاتک نیست نام isp
اسیاتک شیراز شریک تجاری مخابرات هست و همه سرویسهاش روزانش 2مگ میبندن و سرعت دانلود شبانه هم 90 هست پس بهترین سرویس همون 128 هست
سرعت شبانه 45 بود من شکایت کردم کردنش 90
سرعت دانلود بیشتر از 90 نمیشه اگه با دیو متر تست کنید متوجه میشید اون بیشتر از 90 که میگید با دانلود منیجرها هست که واقعی نیست
هیچ کاری نمیشه کرد.شما 2مگ هم که بگیرید همین حالت هست.
Last edited by urcu; 12-01-2012 at 22:54.
من اشتراک سه ماهه ام تا هفته ی دیگه تموم میشه، به نظرتون ارزش داره، یه ماه 256 نامحدود بگیرم؟ یا اذیت میشم؟ برای بازی میخوامش!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)