تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 562 از 2403 اولاول ... 6246251255255855956056156256356456556657261266210621562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بله
    سرعت دانلود من تو شب 80 هست و سرعت دانلود انديشه نهايت به 50 ميرسه
    با يه معادله ساده ميشه فهميد كه انديشه سرعت بيشتري داره ميده :دي

عزيز من سرعت شب مهمه ، چون رايگانه . نه سرعت روز كه بابت هر كيلو داري پول ميدي
    در ضمن ، مشكل ماها اينه كه اينترنت رو فقط تو سرعت دانلود ميبينيم و ping و packet lost اصلا برامون مهم نيست!!!
    دوست من شب از ساعت 9 شب تا صبح فردا رو شامل می شه یه خورده دقیق تر ادرس بدین ممنو ن می شم اگه منظورتون بین ساعت 1 تا 2 شب هستش من که 128 دارم دیشب تا 40 کیلو بیشتر بالا نرفت بعد و قبلش رو 100 کیلو تا 130 کیلو بود شما 80 کیلو تو چه ساعتی از شب داشتی و تو ساعتهای روز به چند می رسه؟

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوست من شب از ساعت 9 شب تا صبح فردا رو شامل می شه یه خورده دقیق تر ادرس بدین ممنو ن می شم اگه منظورتون بین ساعت 1 تا 2 شب هستش من که 128 دارم دیشب تا 40 کیلو بیشتر بالا نرفت بعد و قبلش رو 100 کیلو تا 130 کیلو بود شما 80 کیلو تو چه ساعتی از شب داشتی و تو ساعتهای روز به چند می رسه؟
    شاتل شب و روزش فرق نمیکنه...همین هست...کله 24 ساعته شبانه روز

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

عزيز من سرعت شب مهمه ، چون رايگانه . نه سرعت روز كه بابت هر كيلو داري پول ميدي
    يه ذره دقت كنيد ...

من سرعتم با شاتل در هر ساعتي رو 80 ثابته و به زودي هم شاتل قول داده كه بيشتر از انديشه سرويس بده

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

يه ذره دقت كنيد ...

من سرعتم با شاتل در هر ساعتي رو 80 ثابته و به زودي هم شاتل قول داده كه بيشتر از انديشه سرويس بده
    منم همینطور! هر شب خیلی راحت با تورنت یه فیلم دانلود میکنم و فرداش نگاه میکنم.

سایت یوتـیوب رو درو کردم!

از همه مهمتر، پینگش هم عالی هست و روزا بیکار میشم بازی آنلاین انجام میدم.

ضمن اینکه یکی از اپراتورهاش دوستم هست، مشکلی پیش میاد پشتمه! چند وقت پیش سیستمشون مشکل پیدا کرد، دانلود شبانه ی منو زد به حساب روزانه! ترافیکم تموم شد. تهران پیگیری کرد گفت تو ساعت Free فقط 900 مگابایت دانلود کردی، برگردوند. اما این دوستم علاوه بر اون 900 مگابایت، 1 گیگ دیگه هم بهم داد!

تازه از 1 شهریور هم که واسه یه دوره، میخوان 3 گیگ اضافه تر بدن.

با 5 تومن ( هزینه راه اندازی ) از اندیشه بیاین شاتل! خوشتون نیومد، برگردین اندیشه...

فقط هرکی میخواد بره شاتل، با ما هماهنگ کنه که بطور دوره ای زیر مجموعه همدیگه قراربگیریم و تخفیف بگیریم.

5. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

2

بابا این کل کلا رو ول کنید
    یکی بیاد به من کمک کنه
    بچه ها من هر سری میخوام کانکت بشم باید خودم با همین دستام کانکت شم! میخوام وقتی سیستم بالا میاد خودش کانکت باشه
    اون پایین میاد limited or no connectivity بعد باید دستی کانکشن PPPOE ای که ساختم رو بزنم کانکت بشه !
    حالا میشه بی زحمت یکی کمک کنه
    لازم به ذکره که بگم زیاد خنگ نیستم و گیراییم متوسط به بالاست میتونید با خیال راحت راهنماییم کنید..

اطلاعات اضافی: ADSLام اندیشه سبزه 128
    البته میدونم ربطی نداره چون شرکت هم اینو داریم ولی اونجا ردیفه

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

انگار اندیشه داره به اون دورانی بر میگرده که سرعت 128 adslحدود 12 بود

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همه این حرفای شمارو خوندم
    من دیشت سرعتم خوب بود
    اندیشه خط 2
    هر 10 دقیقه صفر میشد اما نوسانی که داشت بین 70 تا 85 بود
    بعد این همه بد بختی ای که تو این یک هفته کشیدم دیشب خوب بود اما نه به خوبیا قدیم
    واقعیت اینه که ما عادت کردیم هر چند وقت یه مشکل اساسی پیش بیاد بعد به کم تر از قبل قانع باشیم
    سرعت 250 شد 180 بعد شد 120 الانم که 80 بین هر کدوم ازین تغییرات هم یه هفته مشکل اساسی بود که بعد به همون که داشتیم قانع میشدیم
    واسه من سرعت مهمه چون بازی نمیکنم برام مهم نیست ping چقدر باشه

9. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

همه این حرفای شمارو خوندم
    من دیشت سرعتم خوب بود
    اندیشه خط 2
    هر 10 دقیقه صفر میشد اما نوسانی که داشت بین 70 تا 85 بود
    بعد این همه بد بختی ای که تو این یک هفته کشیدم دیشب خوب بود اما نه به خوبیا قدیم
    واقعیت اینه که ما عادت کردیم هر چند وقت یه مشکل اساسی پیش بیاد بعد به کم تر از قبل قانع باشیم
    سرعت 250 شد 180 بعد شد 120 الانم که 80 بین هر کدوم ازین تغییرات هم یه هفته مشکل اساسی بود که بعد به همون که داشتیم قانع میشدیم
    واسه من سرعت مهمه چون بازی نمیکنم برام مهم نیست ping چقدر باشه
    درود واقعا تایید میشه..... بدرود

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ویندوز عوض کردم دیدم سرعتم افت کرده ! ... فکر میکردم ویندوز داره زیرپوستی آپدیت میشه !! ... نگو سرعت از اندیشه کم شده !!!

سرعت من نصف شده ... بعضی مواقع هم 1/3 سرعت قبلیم میشه !

12. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه نکته جالبی امروز توجهمو به خودش جلب کرد چند نفر از دوستانی که جدیدا تو این فروم مطلب می نویسن تو شهرهای دیگه هم دیده شدن که به نفع شاتل مطلب نوشتن واقعا تعجب اوره اول فکر کردم شاید دوست عزیزمون غیر از رشت جای دیگه هم سرویس از شاتل داره اما با کمی جستجوی بیشتر فهمیدم این یه حرکت که توسط خود شاتل انجام می شه و با 10 تا 15 تا اکانت شروع به تخریب می کنن البته دوستان کاملا می تونن تشخیص بدن و افرادی که مدتهاست اینجا مطلب می نویسن کاملا مشخص هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •