سلام بر اساتید.
پیغام زیر چی میگه؟(عکس زیر)
من وقتی فلشم را به سیستم وصل میکنم بعد اینکه که اطلاعات را روش میریزم،بعدش که در میارم بعد از چند ثانیه این پغام را نشان میدهد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر اساتید.
پیغام زیر چی میگه؟(عکس زیر)
من وقتی فلشم را به سیستم وصل میکنم بعد اینکه که اطلاعات را روش میریزم،بعدش که در میارم بعد از چند ثانیه این پغام را نشان میدهد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Juventus FC; 31-05-2010 at 00:22.
احتمالاً برنامهای برای اجرا شدن از درایو K استفاده میکنه و درایو K همون درایو فلشتون هست.
وقتی فلشتون رو در میآرید دیگه اون مسیر وجود نداره.
یه نگاهی به برنامههای نصب یا فایلهایی که در حال اجرا هستند بیاندازید.
شاد باشید![]()
سلام.
من يه مشكلي دارم اينه كه سيستمم تازگي ها كند شده . دير روشن ميشه ، خاموش ميشه و ..
يه راه حلي بگين كه سرعت سيستم بره بالا. ويروس هم نداره.
یه نگاهی به برنامههای نصبی روی سیستمت بنداز.
آنتی ویروست چیه؟
مشخصات سیستمتون رو بگید؟
برای اینکه به لیست برنامههایی که موقع شروع به کار ویندوز فعال بشن دسترسی داشته باشی از دستور زیر در Run استفاده کن:
msconfig
در سربرگ Startup نگاهی به برنامههای شروع به کار بنداز. اونهایی رو که ضروری نیستند تیکش رو بردارد.
OK کن و سیستم رو Restart کن.
شاید اینطوری تأثیری داشته باشه.
شاد باشید![]()
nod32.
ram3.
g.8500-512
cpu pentiumiv
اين كاري كه شما ميگين رو انجام دادم اما تاثير آن چناني نداشت.
بعضي برنامه ها اسماشون يه جوري ترسيدم تيكشون رو بردارم.
my document از صفحه اصلي ماي كامپيوترم ( بخش file stored on this computer) حذف شده چطور بايد برگردانده شود ؟
Last edited by masoud22; 31-05-2010 at 19:01.
البته نصب برنامه هاي جور واجور و سنگين هم در اين امر دخيل هست
موفق باشيد.
سلام
اول ببينيد با system restore درست ميشه اگه نشد مسيرش تو رجيستري اينه,امتحان كنيد ببينيد درست ميشه.HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Win dows\CurrentVersion\Explorer\DocFolderPaths
توصفحه سمت راست بايد يوزري كه به اين اسم تو my document داشتين ببينيد.اگه نيست كليك راست كنيدnew>string valu كليك كنيد.بعد نام كاربري رو كه با اون log on ميشيدرو بزاريد اگرم كه نداريد administartor رو بزاريد و بعد رو اون كليك كنيد,تو valu data مسير my document رو بزاريدكه با كليك راست روي my document وproperties تو قسمت target هست ميتونيد copy,paste كنيد.
سلام.
به احتمال خیلی زیاد، مشکل شما سخت افزاریه دوست عزیز،
یک راه حل خیلی آسون دارید.
فکر میکنم خمیری که بین CPU و فن قرار میگیره و اسمش خمیر سیلیکون هست خشک شده باشه!!!
این خمیر دمای CPU رو به فن منتقل میکنه.
و اگر خشک بشه، سرعت سیستم خیلی کند میشه و دراکثر موارد هم صدای فن CPU خیلی بیشتر از قبل به گوش میرسه
یه بسته کوچیک از این خمیرها رو تهیه کنید و مابین CPU و فن، بمالید. (البته قبلش باید خمیر قبلی رو که خشکیده کاملا پاک کنید.)
مشکلتون حل میشه به امید خدا
موفق باشید![]()
با سلام ، من وقتی اینترنت اکسپلورر خود را باز میکنم و بعد می بندم با پیغام زیر روبروی میشه دلیل ایجاد
این پیغام در چیه؟ و باعث بروز چه مشکلاتی در ویندوز و سرعت اینترنت میشه؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)