نمی دونم. ولی به نظر من جانواریو بهترین بازیکن زمین بود..
نمی دونم. ولی به نظر من جانواریو بهترین بازیکن زمین بود..
بهترین بازیکن اخلاق، بهترین تیم اخلاق و ....... داریم ولی بهترین بازیکن هفته نداریم ؟!
شاید به خاطر فتح الله زاده /
اقدام غیر حرفه ای امیر قلعه نویی پس از پیروزی استقلال
سرمربی تیم فوتبال استقلال در اقدامی غیرحرفه ای و البته آگاهانه در نشست خبری پس از دیدار با استقلال اهواز شرکت نکرد.
به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که براساس قوانین موجود فوتبال تمامی سرمربیان تیم ها باید در پایان دیدارهای رسمی در نشست خبری حاضر شوند و پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشند، در فوتبال ایران برخی مربیان هنگام شکست از حضور در این کنفرانس خبری فرار می کنند.
اما امیرقلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال شب گذشته رکورد جدیدی را در فوتبال ایران برجای گذاشت و پس از زدن شش گل به استقلال اهواز و پیروزی شیرین استقلال تهران، دراقدامی عجیب و قابل تامل در نشست خبری حاضر نشد.
صمد مرفاوی به عنوان دستیار قلعه نویی در حالی به اتاق کنفرانس آمد که بیشتر خبرنگاران این محل را ترک کردند و مقابل رختکن استقلال تجمع کردند تا شاید بتوانند با قلعه نویی صحبت کنند اما وی که در این زمینه سابقه دارد، در اقدامی آگاهانه حاضر به مصاحبه نشد و خبرنگاران را دست خالی به رسانه هایشان فرستاد.
در این مورد گفته می شود امیر قلعه نویی با این ذهنیت با خبرنگاران گفتگو نکرده است که ممکن بود آنها در مورد برکناری فتح الله زاده از او سوال کنند و وی مجبور شود حرف هایی بزند که بعدا برایش دردسر خواهد شد!
موافقم..
بهتر بود مصاحبه میکرد ولی در این مورد هیچ صحبتی نمیکرد. چون بالاخره این سؤال ازش پرسیده خواهد شد..امیر قلعه نویی با این ذهنیت با خبرنگاران گفتگو نکرده است که ممکن بود آنها در مورد برکناری فتح الله زاده از او سوال کنند و وی مجبور شود حرف هایی بزند که بعدا برایش دردسر خواهد شد!
/حاشيه ديدار استقلال تهران و استقلال اهواز/
از تشويق فتح ا...زاده خبري نبود
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال تهران در بازي شب گذشته مقابل استقلال اهواز، مدير عامل بركنار شده خود را مورد تشويق قرار ندادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه به نظر مي رسيد علي فتح ا...زاده بين هواداران استقلال از محبوبيت ويژه اي برخوردار است، در جريان بازي شب گذشته با وجودي كه فقط يك روز از بركناري ناگهاني او از مديريت باشگاه گذشته بود، تماشاگران اين مدير را تشويق نكردند و هيچ پلاكاردي مبني بر حمايت از او در ورزشگاه وجود نداشت.
* روي پيراهن استقلال همانند بازي هاي گذشته نشاني از آرم اسپانسر نبود و بازيكنان اين تيم با جمله (فزت و رب الكعبه) كه روي پيراهن هايشان نقش بسته بود، وارد ميدان شدند.
*پيش از آغاز بازي، وحيد طالب لو و مجتبي جباري به سمت ميثاقيان رفته و با وي احوالپرسي كردند. تمامي بازيكنان استقلال اهواز نيز نزد قلعه نويي رفتند.
* بازيكنان استقلال اهواز پيش از شروع بازي با اكبر ميثاقيان حلقه اتحاد تشكيل دادند.
* در حالي كه فقط 30 دقيقه تا شروع بازي باقي مانده بود، فقط 7 هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند؛ اما با شروع بازي تعداد اين جمعيت به 30 هزار نفر رسيد.
* اميد طيري به دليل نداشتن كارت بازي، صمد مرفاوي به دليل اخراج در بازي گذشته، علي اميري معاون اجرايي باشگاه استقلال، اميدوار رضايي عضو هئيت مديره و سعيد نفريه سرپرست موقت باشگاه در جايگاه ويژه اين بازي را از نزديك تماشا كردند.
* اكبر ميثاقيان از دقيقه 15 به نيمكت نشينان خود اعلام كرد تا خود را براي ورود به ميدان گرم كنند.
* بعد از دريافت گل دوم توسط استقلال اهواز، اكبر ميثاقيان بر خلاف عادت هميشگي خود روي نيمكت قرار گرفت و تا پايان بازي هم كنار زمين نرفت و رضا احدي دستيار وي تا دقيقه 90 لب خط قرار گرفت.
* امير قلعه نويي ديروز به شدت با تشويق هواداران استقلال روبرو شد. شدت اين تشويق ها به خصوص پس از به ثمر رسيدن گل سوم استقلال به اوج خود رسيد.
درسته. اشتباه از من بود. ببخشید..
درسته امیر جان. حق با شماست.. پیش بینیت رو علیرضا فراموش کرده بود که ثبت کنه، واسه همین من پیش بینیت رو ندیده بودم.
امتیازات رو دادم و نتایج رو هم اصلاح کردم. میتونین برین تو پست 5851 ببینین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا بايد ببيني راه آهن هم جلوي استقلال زانو ميزنه يا نه.
دو برد پر گل اونم پشته سره هم اونم توي آزادي يعني بازگشت مجدد پرافتخارترين و پر طرفدارترين تيم آسيا به دوران طلايي خودش
ديروز پاي آرش به گلزني باز شد.
اما به نظرم هنوز تيم به يه مهاجم شيش دنگ نياز داره.
اگه اینجوری بشه که خیلی خوب میشه.. یه برد دیگه، اونم تو تهران و تو ورزشگاه آزادی دور از انتظار نیست..
اگه بشه، تیم با چه روحیه ای میره واسه دربی..
آرش دیشب خوب بازی میکرد. سرعت فوق العاده ای داره. اگه خط هافبکمون همیشه مثل دیشب بازی کنه، اونچنان نیازی به مهاجم شش دنگ نداریم. ولی اگه یه مهاجم شش دنگ داشته باشیم، تیم عالی میشه..
دیشب مهاجمامون از فرصت هاشون خوب استفاده کردن. مهاجمامون تو بازیای قبل روحیه نداشتن. تو این بازی، کل تیم با روحیه بازی کرد و استقلال واقعی رو به همه نشون داد..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)