تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 562 از 949 اولاول ... 62462512552558559560561562563564565566572612662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سر خط مشکلی نداری؟
    مطمئن ای که مربوط به اسانسور؟
    آره به محض اینکه آسانسور حرکت میکنه snr از 26میاد رو 13 بعدش وقتی ایستاد میره رو 22-23 و دیگه بالاتر نمیره هر وقت هم دوباره آسانسور حرکت کرد دوباره میاد رو 12 بعد وقتی ایستاد میره رو 22-23
    مثلا شبا که کسی از آسانسور استفاده نمیکنه snr ثابت رو 26-27 میمونه و اصلا پایین نمیاد این مشکلو قبلا نداشتم نمیدونم علتش چیه!اگر سیم کشی آسانسور مشکل داشت که باید از همون اول مشکل داشت نه اینکه بعد از چند سال یدفعه اینجور بشه
    Last edited by farshad0123; 21-11-2014 at 14:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام اقا ایمان.. در مورد موارد ذکر شده در مورد نمایدگی شیراز شما کاری نمیتونی انجام بدی؟ کار اینا قانونی هست؟ میگه تا دوبرابر حجم قراردادت اگه شبانه بیشتر دانلود کنی رباتمون محدودت میکنه!
    زنگ بزن تهران امور نمایندگی بخواه و بگو بهشون ترتیبش رو میدند

3. این کاربر از hadi777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرعت 1مگ با حجم 6گیگ گرفتم واقعا سرطانه یه پیج میخواد باز کنه خیلی طول میکشه سرعت دانلود هم 220 کیلوبایت اونم تازه ثابت نمیمونه دائم کم و زیاد میشه گاهی اوقات که زیر 100 میاد یه خط دیگه دارم اون از پارس انلاین هستش 1 مگ سرعت دانلودش رو 500 الی 600 کیلو بایت هستش .الام فکر کنم رو 2 مگ بستن زنگ بزنم رو 4 یا 6 مگ میبدن ؟؟
    فکر نکن خب مودم نگاه بنداز ببین پهنای باندت رو چنده
    کلا زنگ زدن کار بدی نیست بهتر از اینجاست، همیشه بزنگ

5. این کاربر از hadi777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    سرویس محدود DP-2048-40G-NF حداکثر سرعت و حداقل سرعتش رو می فرمایید ( به خصوص ساعات رایگان شبانه ) ؟؟؟
    و سرویس نامحدود DP-2048-BU و DP-2048-GU هم لطف کنید سرعتش رو بگید ؟؟؟

ممنون
    BU سرعت اسمی پس سرعت دانلود میشه 256 کیلوبایت
    GU دو برابر پس سرعت دانلود 512 کیلوبایت باید باشه!
    کلا قیمت های سرویس های نامحدود مورد داره هنوز که درست نکردند

7. 3 کاربر از hadi777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سرعت 1مگ با حجم 6گیگ گرفتم واقعا سرطانه یه پیج میخواد باز کنه خیلی طول میکشه سرعت دانلود هم 220 کیلوبایت اونم تازه ثابت نمیمونه دائم کم و زیاد میشه گاهی اوقات که زیر 100 میاد یه خط دیگه دارم اون از پارس انلاین هستش 1 مگ سرعت دانلودش رو 500 الی 600 کیلو بایت هستش .الام فکر کنم رو 2 مگ بستن زنگ بزنم رو 4 یا 6 مگ میبدن ؟؟
    سلام
    اول اینکه پروفایل شما ایراد داره تماس بگیرید واستون درست کنن .
    دوم حدس میزنم نویز هم داشته باشی ها هر چند اینجوری نمیشه گفت . بهرحال تماس بگیرید تا جایی که امکانش باشه بهتر میشه و حداقل هم 6 میبندن واست

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از اینکه جواب درخواست منو نداید متشکرم!@
    جناب نماینده فن آوا آیا موقع درخواست دایری و رانژه خط شرکت می تونه بگه سریعتر رانژه کنن؟ راستی درخواست دایری سیستمی ارسال میشه یا دستی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز اون که گفته قطعی لینک داری احتمالا کیفیت خط تلفنت از اون بیشتر نمی رسیده.وگرنه در حالت معمول فن آوا همه رو روی 6 مگ میبنده.اگر کیفیت خط بد باشه و نویزت و فاصلت تا مرکز مخابراتی زیاد باشه کمتر از 6 مگ میبندن که در موارد نادر شاید به 1 مگ هم برسه اما اگر کیفیت خطت خیلی خوب باشه حتی روی 8 مگ هم میبندن.و جدیدا شنیدم در نادر موارد روی 10 مگ هم بستن.البته هیچکدوم اینا روی سرعت شبانه ات تاثیری نداره و سرعت شبانت همیشه بین همون 150 تا 180 کیلوبایت هستش.فقط نمیدونم اگر سرویس حجمی 2 مگ بگیری هم سرعت شبانت همین قدر هست یا نه؟اینو نمایندگان محترم جواب بدن.فقط امیدوارم فن آوا هر چه سریعتر کیفیت دستگاههای DSLAM اش رو در مراکز مخابراتی ارتقا بده و هر چه زودتر هم به ADSL2+ تبدیل بکنه سیستمشو.چون فقط در این زمینه واقعا از چند تا شرکت معروف دیگه عقب هستش.اینا که درست بشه رو دست نخواهد داشتاین مخابرات هم دهن ما رو واسه انتقال دو تا خط تلفن منزل قبلیمون به منزل جدید آسفالت کرد.هر روز یک چیزی میگه.دارم با این اینترنت عصرتلکام جون میدم آخه.شرکت عجیبیه واقعا.از سرویس 2 مگ و سرعت 250 کیلوبایت به هیچ عنوان بیشتر نمیده.ساعات رایگانش هم کم هستش.از 3 هست تا 7.اما فقط خوبیش اینه که تو ساعات رایگان هم سرعتت همون 250 تا 260 کیلوبایت هست.در هر صورت بی صبرانه منتظر راه افتادن خطهای تلفنم هستم.ظاهرا خدا رو شکر PCM نیست.اما باز گیر دادن اینجا پورت خالی نیست واسه همین انتقال نمیدیم.شنبه قراره برم بگم باباجون ما پورت نمیخواهیم.فقط انتقال بده تموم.گفتن باید بیایی کتبی تعهد بدی که پورت واسه اینترنت نمیخواهی تا منتقلشون کنیم.میگم مگه میخواهین روی PCM بهم بدین؟میگن نه PCM نیست.خلاصه ما که گیج شدیم.فقط بازم میگم فن آوا باید کیفیت دستگاهاشو ارتقا بده.صبانت و آسیاتک تو خونه قبلیمون راحت 10 مگ رو بهم میدادن اما فن آوا حتی 8 مگ رو هم نتونست بده و روی 6 بودم.اما چون شرکت صادقی هستش به اونا ترجیحش میدم و چون کلک بازیها و محدود کردنای اونا رو نداره.
    سلام
    ضمن سپاس از توضیحات کاملتون، در مرکز مخابراتی فرشچی مشهد، امکان ارائه سرویس ADSL2+ فراهم می باشد.

11. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

BU سرعت اسمی پس سرعت دانلود میشه 256 کیلوبایت
    GU دو برابر پس سرعت دانلود 512 کیلوبایت باید باشه!
    کلا قیمت های سرویس های نامحدود مورد داره هنوز که درست نکردند
    ممنون

قیمت ها درست نیست یعنی بالا یا پایینه ؟؟
    واقعا این شرکت نامحدوده یا بعد از اون مقدار حجم مصرفی محدود میشه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون

قیمت ها درست نیست یعنی بالا یا پایینه ؟؟
    واقعا این شرکت نامحدوده یا بعد از اون مقدار حجم مصرفی محدود میشه ؟؟؟
    اره سوال من هم هست من میخوام بدونم سرعت نامحدودها چجوری اسمیه بالاتر میبدند پایینتر میبندن همون سرعت اسمی رو میدن قیمت همون هست که داخل تعرفه ها هست یا نه یکی از دوستان که استفاده کرده بگه ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    ضمن سپاس از توضیحات کاملتون، در مرکز مخابراتی فرشچی مشهد، امکان ارائه سرویس ADSL2+ فراهم می باشد.
    اگر منظور همون که توی تنظیمات مودم هم نوشته که مال من ADSL2+ بوده و هست. فرشچی هم هستم.

15. این کاربر از hadi777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •