تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 562 از 1219 اولاول ... 624625125525585595605615625635645655665726126621062 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام به همه من قبلا ps3 داشتم ولي به خاطر قيمت بالاي بازي ها فروختم تقريبا چند سالي اس كه ايكس باكس دارم وقتي ديدم بازي قيمتش كم شده مي خواهم يك ps3 هم بخرم راست تاپيك هاي قبلي را خواندم چند تا سايت را سر زدم ولي باز هم خيلي متوجه نشدم البته با چند تا فروشنده هم تماس گرفتم انها گفتند كه ما برايتون بازي ها هر كدام 5 هزار تومان روي هاردتون مي ريزيم و بدون مشكل بازي كنيد مي خواستم ببينم جريان درست است اذيت نمي شوم دستگاه را بخرم بعد مجبور شوم بندازم ان طرف بعد جاي مناسبي براي خريد دستگاه ps3 ` پيشنهاد مي كنيد ممننون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

در ضمن ببخشيد كسي توضيح دقيق نمي دهد كه كپي خور شدن بازي ها چه مشكلي داره اذيت مي كنه يعني چي توي پست هاي مختلف من ديدم يكي ميگه مشكل حل شده يكي مي گه نه اصلا مشكل چي توي اجرا كه حل شده يا نشده دقيقا با تشكر

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

همینه که کاربران لایو از Xbox تا X360 روی هم 30 - 35 میلیون هستن

در حالی که PSN چند وقت پیش به 60 رسید .

در اونکه PSN ضعیفتر هستش حرفی نیست ولی اگه شما سالی 50 - 60 هزار تومان داری بابت Live بدی ....
    اها منظورتون 60 ميليون بود

خوب داداش من شما داري ميگي Xbox Live بهتره يا PSN؟

از اونجايي كه 35<60 و تازه PSN رايگان هم هست من به نظرم PSN بهتره.(تاحالا كسي رو هم BAN نكرده تازه )

عزیزم ، تعداد کنسول های فروخته شده ی Ps3 از 360 کمتره !
    دلیل اینکه تعداد کاربر های PSN بیشتره اینه که سونی دوتا کنسول داره که از این داستان استفاده میکنه .

کلا Ps3 شصت میلیون دستگاه نفروخته که بخوایم تعداد 60 میلیون کاربر PSN رو به پای Ps3 بنویسیم .

یعنی اگر بخوایم مقایسه کنیم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    360 تعداد 51 میلیون دستگاه فروخته و حدود 40 میلیون کاربر داره Live اش ولی سونی PSP و Ps3 رو روی هم 113 میلیون دستگاه فروخته و 60 میلیون کاربر PSN داره .

با توجه به تعداد فروش کنسولها و کاربر ها مشخصه که LIVE خیلی سر تر از PSN هستش چون حدود 80% کسانی که 360 خریدند توی لایو هم هستند ولی حدود 50% کسانی که PSP و Ps3 خریدند توی PSN هستند .

البته این چیزی از ارزشهای Ps3 کم نمیکنه ، ولی در مقایسه ی تکنولوژی شبکه ، مایکروسافت که یکی از بزرگترین قطبهای شبکه در جهان محسوب میشه رو نمیشه با سونی که هیچ تجربه ای در این زمینه نداره مقایسه کرد .
    Last edited by sonixax; 26-01-2011 at 19:29.

4. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

عزیزم ، تعداد کنسول های فروخته شده ی Ps3 از 360 کمتره !
    دلیل اینکه تعداد کاربر های PSN بیشتره اینه که سونی دوتا کنسول داره که از این داستان استفاده میکنه .

کلا Ps3 شصت میلیون دستگاه نفروخته که بخوایم تعداد 60 میلیون کاربر PSN رو به پای Ps3 بنویسیم .

یعنی اگر بخوایم مقایسه کنیم :

کد:
    360 تعداد 51 میلیون دستگاه فروخته و حدود 40 میلیون کاربر داره Live اش ولی سونی PSP و Ps3 رو روی هم 113 میلیون دستگاه فروخته و 60 میلیون کاربر PSN داره .

با توجه به تعداد فروش کنسولها و کاربر ها مشخصه که LIVE خیلی سر تر از PSN هستش چون حدود 80% کسانی که 360 خریدند توی لایو هم هستند ولی حدود 50% کسانی که PSP و Ps3 خریدند توی PSN هستند .

البته این چیزی از ارزشهای Ps3 کم نمیکنه ، ولی در مقایسه ی تکنولوژی شبکه ، مایکروسافت که یکی از بزرگترین قطبهای شبکه در جهان محسوب میشه رو نمیشه با سونی که هیچ تجربه ای در این زمینه نداره مقایسه کرد .
    در اینکه مایکروسافت شاختره تو این زمینه شکی نیست
    در ضمن مایکروسافت از لایو درآمد درمیاره در خالی که سونی الانشم ضرر میده(فکر کنم یه جا خوندم تازه از سال دیگه میخواد به سود برسه! تازه اونم بعد اینه که PSP GO رو اورده تو PSN .)
    البته حواستون به این هم باشه که Live هم XBOX 360 رو شامل میشه هم XBOX رو. این رو یادتون رفت!

6. این کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

در اینکه مایکروسافت شاختره تو این زمینه شکی نیست
    در ضمن مایکروسافت از لایو درآمد درمیاره در خالی که سونی الانشم ضرر میده(فکر کنم یه جا خوندم تازه از سال دیگه میخواد به سود برسه! تازه اونم بعد اینه که PSP GO رو اورده تو PSN .)
    البته حواستون به این هم باشه که Live هم XBOX 360 رو شامل میشه هم XBOX رو. این رو یادتون رفت!
    بیشتر از یک ساله که دیگه Xbox کلاسیک توی لایو نیست ، همون موقع اش هم که بود چون خود Xbox کلاسیک شبکه بارش نبود و باید براش دیواس جدا میخردید تعداد اعضایی که از Xbox کلاسیک + ویندوز + ویندوز موبایلی توی لایو استفاده میکردند کمتر از 100 هزار نفر بود و این تعداد تاثیری توی آمار نداره . تازه تعداد یوزر های موجود در یک شبکه دلیل برتریش نیست (مغلطه توسل به اکثریت) ، بیشتر از 90% مردم دنیا از محصولات هورمونی استفاده میکنند ، در نتیجه مواد هورمونی از مواد طبیعی بهتره (سخن دوستان دقیقا همچین معنی ای میده).

البته اینکه یک شبکه رایگانه و یکی دیگه نیست یک بحث جداست ، رایگان بودن یک سری خوبی ها داره و پولی بودن یک سری دیگه ، مثلا خود شما الان بین Open Office و مایکروسافت آفیس کدومش رو ترجیح میدی ؟
    در مورد آنلاین هم همین طوریه ، ولی به نظر من اینکه هر شرکتی شبکه انحصاری خودش رو داره خیلی مسخرست . باید کنسولها و بازیها این امکان رو داشته باشند که بدون توجه به پلتفرم ملت بتونند بازی کنند کاری که GameSpy میکنه .
    Last edited by sonixax; 26-01-2011 at 22:09.

8. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه مشکلی پیش اومده
    رفتم یه Modern Warfare 2 گرفتم ریجن 2.
    حالا وقتی میخوام بازی کنم موقعی که میزنم برا آنلاین شروع میکنه به لود اطلاعات! 1 ساعتم میزارم ولی هنوز همون کارو میکنه!
    باید چی کار کنم؟
    مشه کسی راهنمایی کنه؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

اینترنت فعلا در وضعیت بدیه ، دلایلشم خودتون بهتر می دونید احتمالا تا اخر بهمنم وضع همینه منم تو بازی مدرن کامبت ، هی از بازی سوت می شم بیرون !!!

11. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بچه ها یه چیز خفن !!!!!
    متال گیر 4 لیمیتد ادیشن با جعبه ی سه بعدی و یه دونه عروسک اسنیک - دست دومش از نوش گرونتره !!!

کد:

13. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه afsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پایتخت تمدن - همدان

پيش فرض

سلام خدمت همه
    من می خوام ps3 بگیرم اما در صورت قبول بازی های کپی و اجراشون بصورت کامل و بدون پارازیت ، چون توان خرید بازی دونه ای 70 تومن رو ندارم
    از شما دوستان می خوام که راهنمایی کنید که آیا ps3 که بازی های کپی رو بخوره اومده؟و اینکه ps3 بهتره یا ps3 slim ؟چون من فرقشون رو نمی دونم
    فقط اینکه این ps3 move هم یه توضیحی بدید که چیه؟
    خیلی خیلی ممنون

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

PlayStation®3 system software update version 3.56

3.562011-01-27

An update to the PS3™ system software was released on January 27, 2011. You can use this update to upgrade your system software to version 3.56.

PlayStation®Network

Main features in system software update version 3.56

A security patch has been added.

16. 3 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •