بچه ها قيمت كارت GeForce 9800 GX2 XFX 1GB الان چنده؟ اگه كسي تو شيراز هست يه قيمتي هم از اينجا بده ممنون ميشم ! راستي شما تو رنجه 300-400 تومن چه كارتي پيشنهاد ميكنيد ؟
بچه ها قيمت كارت GeForce 9800 GX2 XFX 1GB الان چنده؟ اگه كسي تو شيراز هست يه قيمتي هم از اينجا بده ممنون ميشم ! راستي شما تو رنجه 300-400 تومن چه كارتي پيشنهاد ميكنيد ؟
ممنون
منظورت چقدر پوله؟
من بيشتر از 100تومن بيشتر نمي تونم پرداخت كنم
قیمتش حدود 700 به بالا باید باشه و ارزش خرید نداره. تو رنج 300 تا 400 هم 4870 بخر با قیمت 360 تومن.
منظورم 140 بود. حالا اگه بودجت نمیرسه ، همون 8600gt بخر. البته Ddr3 باشه ها!!
حالا اين 8600 جي تي چند مگ هست توربو كش هست يا رييل
مسعود جان اگه بشه ميخوام بگم از آمريكا برام بفرستن ! اونوقت چي؟ قيمتش فكر كنم 370 دلاره ! واقعا ارزششو داره كه بگم برام بفرستن؟ چون مشخصاتشو كه خوندم به نظرم كارت خوبي ميومد !
چی ؟! از آمریکا ؟! اولا من واقعا توصیه میکنم از خارج چیزی نخرید ، ممکنه تو گمرک به مشکل بر بخورید. بعدش هم من قیمت 4870 رو 299 دلار دیدم ، فکر کنم شما GX2 رو میگی. ولی اگه میخوای از خارج بخری از یه شرکت مطمئن بخر و به یکی که تو این مسائل وارده بگو سفارش بده. نمی دونم شاید شما خودت واردی ؟!
8600 با حافظه Ddr3 و قیمت 80 تومن 256 هست. 512 به درد نمی خوره چون Ddr2 هست. حالا اگه شما یه رم خوب بخری ، کمبود حافظه ی گرافیک از رم تامین میشه.
Last edited by Professor Massoud; 23-08-2008 at 22:30.
سلام . 256 و 512 هست و با 2 نوع حافظه ی ddr2 ,ddr3 . به شدت توصیه می کنم که gddr3 رو بگیری. تمام 8600 ها ریل هستن و توربو کش ندارن.
مرسیولی دست من الان چنان میلرزه که نمیتونم اون لینک رو باز کنم ... دمای کارت من پیش پای شما 99ـه الان
من موندم که چرا تا حالا آتیش نگرفته. خیلی زور داره آقا! 50 هزار تومن ضرر کنی Asus بخری، دماشم جوری شه که بتونی نیمرو روش درست کنی ...
هیچ کس راهی نداره؟ باید به معنای واقعی بسوزم بسازم؟
ویرایش» راه منظورم جز بالابردن دور فن ـه ... یه چی تو مایه های آپدیت بایوس. اگه با همون نرم افزار کذایی کار کنم حله؟ Smart Doctor ... تنظماتشو چه کنم؟ اگه بخوام بزارم رو دیفالت باشه که ... بله. بنده خدا بالای 65 میرفت رو very fast. این طوری فنش پررررررر میزنه میره که!
Last edited by Lich_King; 23-08-2008 at 23:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)