یعنی چطوری؟؟اخه نه حرکت میکنن نه حمله!!
یعنی چطوری؟؟اخه نه حرکت میکنن نه حمله!!
بازي جالبي نيست
البته به نظر من
ناراحت نشيد يه وقت
مثلا سری GTA یا NFS: Pro Street .
یا همین PES اینا چطورن؟؟؟
از رو پل که میرم اونور هیچ خبری نیست !!! به یه جای بمبست میرسم
نه بابا توي اون جا بن بسته بايد از اون صخره بري بالا و ادامه بدي
بازیهایی که این هفته برای این کنسول منتشر میشوند :
+N
-----
Tiger Woods PGA TOUR 09
-----
در هفته های پایانی ماه آگوست فقط همین 2 بازی منتشر خواهند شدو و تا هفته ی اول ماه سپتامبر بازی جدیدی نخواهد بود.
شما همینطور بزن pata pata pata pon تا به عدد 10 برسه.راه نمیرن سر جاشون میمونن.وقتی رفت توی حالت فیور بزن x.xx.xx
هر آوازی که متونی بخونی بخون.فرقی نداره.
Last edited by choory; 25-08-2008 at 13:45.
بازی PES برای psp به نظر من یه افتضاحه کامله! نه تماشاچی درست حسابی نه زمین درست حسابی نه گرافیک هیچی خوب نیست ولی fifa برای psp خیلی خوبه ....نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NFS من زیاد بازی نکردم ولی گیم پلی معمولا یکیه و فقط بقیه چیزا مثل گرافیک پایین تره
GTA رو اگه با PS2 مقایسه کنیم خیلی خوبه
چطوری بگم آخه!! باید اون ستون ها طوری بزاری که وقتی با اون دستگاه اون وسط بهش نور میدی بتونه نور رو اون جلو متمرکز کنه...! بعد با سپرت اون نور رو شلیک کنی به مجسمه !
توضیحش خیلی سخته![]()
علی آقا فکر کنم مرحله را اشتباه متوجه شدی.دوستمون اونجا را میگه که 3 تا ستونه که وقتی میچرخونیم بر میگردن سر جایه اول.همون قسمت که بعذ اسبها زنده میشن یک تیکه از اون کاخ را با خودشون میکنن میبرن یک جای دیگه.
اونجایی که شما گفتی فکر کنم ماله بعد اینجا بود جایی که اگه اشتباه نکنم شعاع نور دوم یا سوم بود که به اسمان می انداختیم.
همون ستون ها که باید قبلش 3 تا شعاع نوره به آسمان بتابانیم بعد از آسمان میاد میخوره به این 3 تا ستون.
اگه اشتباه نکنم علی آقا شما اینحا را گفتی
ولی این دوستمون خیلی قبل تر از این منظورش بود.
خیلی سخت توی این بازی آدرس بدیم.![]()
Last edited by choory; 25-08-2008 at 14:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)