تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 562 از 616 اولاول ... 62462512552558559560561562563564565566572612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,611 به 5,620 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان من یه چند تا سوال دارم اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم (من متولد سه ماه سوم سال هستم)
    1- من فارغ التحصیل هستم و سال پیش که چهارم دبیرستان بودم نتونستم در کنکور قبول بشم و میخوام امسال دوباره کنکور بدم میخواستم بدونم تا کی فرصت دارم و آیا میتونم امسال کنکور بدم یا نه؟
    2- من یکی از شرایط معافیت پزشکی رو دارم میخواستم بدونم که در صورتی که امسال بتونم در کنکور شرکت کنم باید قبل کنکور اقدام به گرفتن معافیت کنم یا بعد کنکور؟
    3- در صورتی که نتونستم معافیت پزشکی بگیرم تاریخ اعزام به خدمتم چه موقعی میوفته؟ (یعنی در صورتی که دانشگاه قبول بشم باید سه ماه تابستون برم سربازی؟ یا نه؟ چون نتایج معمولا شهریور ماه اعلام میشه)
    4- اگر بخوام تو یکی از رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام کنم آیا معافیت تحصیلی از دانشگاه بهم میدن یا نه باید برم سربازی بعدا برگردم برم دانشگاه؟
    ممنون میشم این سوالاتو جواب بدین
    یکسال بعد از اینکه ترک تحصیل کردین یا از آخرین مدرکتون گذشته باشه باید دفترچه پست کنین برای خدمت سربازی.میتونستی از همون مدرسه برگه معرفی به پلیس +10 برای معافیت تحصیلی بگیری.هم میتونی وقتی رفتی دانشگاه در هنگامی که از معافیت دانشگاهی استفاده میکنی اقدام به معافیت پزشکی کنی و هم بعد اینکه دفترچه رو پست کردی به پلیس +10 درخواست معافیت پزشکی بدی که اونا هم راهنماییت میکنن.وقتی که با معافیت پزشکیت موافقت نشد برات پیام میاد که با درخواستت موافقت نشد و باید برای تاریخ اعزام بری +10.
    وقتی وارد دانشگاه شدی بدون کنکور دیگه خود دانشگاه معافیت دانشجویی برات صادر میشه یعنی بین دانشگاه و نظام وظیفه هست.به نظر من تو همین دانشگاه ازاد بدون کنکور برو چون بیشتر از یکسال از زمانی که تحصیلیت تموم شده نمیتونی دانشگاه بزنی یا حداقلش اینکه داخل خدمت کنکور بدی و قبول شدی میای دانشگاه.ولی آزاد بری بهتره چون یکسال نشده.
    موفق باشی

2. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

دوستان وقتی فارق التحصیل میشیم و نیاز به گواهی وضعیت خدمت هستیم
    برای اون مدتی که وقت داریم (یک سال) باید از پلیس +10 گواهی معافیت تحصیلی بگیریم؟
    چون من ترم آخرم رفتم دانشگاه گفت دیگه نمیدیم (بهمن تمام میشه درسم)
    Last edited by arfnpm; 30-01-2014 at 21:52.

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

من وروردی بهمن 88 کارشناسی ناپیوسته هستم ... تا الان در حال تحصل بودم .. 6 ترم مجاز + 2 ترم سنوات + 2 ترم ارفاقی نظام وظیفه رو رد کردم ...

یعنی الان 8 ترم گذردوندم و الان دارم وارد ترم 9 میشم ... رفتم نظام وظیفه بهم اجازه داد تا 1393/06/30 بخونم و گفت اخرین مهلتت هست و از طرف دانشگاه هم بهشون تهعد مهظری ندادم ... مثل اینکه تا همین ترم پیش باید دانشججو میرفت و مهظر تعهد میداد که همه چیز رو به عهده بگیره هر اتفاقی براش افتاد ...

تو نامه ای برای من نوشتن قید شده 1393/10/01 مهلت معرفی من به نظام وظیفه هست وگرنه وارد غیبت میشم ...

سوال اینه که من تا 06/30 نمیتونم درسم رو تومو کنم و نیاز به ترم دیگه ای هم دارم ... آیا میتونم ترم دیگه ای رو هم داشته باشم ... آخه تاریخ معرفی من رو 10/01 تو نامه نوشته .. اگر بخوام برای ترم اضافی که لازم دارم برم نامه مهظری بدم درست میشه ؟؟؟

ممنون میشم کامل راهنمایی کنید ..تشکر
    تا اونجا که میدونم کلا 9 ترم مجاز هست نه 10 ترم .. وقتی سنوات تموم بشه اگه دانشگاه موافقت کنه شما یه ترم دیگه میدن بهت که بتونی مدرکتو بگیری ... نظام وظیفه هم کاریت نداره واسه اون یه ترم. فارغ التحصیل میشی مدرکتو میگیری . ولی بعدش دیگه غیبت خوردی نظام وظیفه و نمیتونی ادامه تحصیل بدی باید بری سربازی .
    Last edited by mehr film; 31-01-2014 at 01:42.

5. این کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

با سلام
    می خواستم ببینم من الان ساله اخر دانشگاه کارشناسی هستم(برای کنکور ارشد از یک سال فرجم استفاده کردم و سال دوم قبول شدم غیبت هم ندارم و معافیت تحصیلی گرفتم)
    می خواستم ببینم که بازم برای ارشد اون یک سال فرجه رو دارم؟
    چون من متولد 15 دی 1369 هستم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان ممنون بابت این تاپیک خوب.
    من متولد اواخر تابستان 73 هستم و تو سال اول دبیرستان رفوزه شدم لذا خرداد 92 پیش دانشگاهی ریاضی رو گرفتم.
    الان من یک سال فراغت از تحصیلم تا خرداد هست و اوایل خرداد باید دفترچه رو پست کنم.
    یه سری ها گفتن تاریخ اعزامت میفته 19 تیرماه یا اگه 19 تیر نیفته، 19م ماه بعد یعنی مرداد میفته. یه سری ها گفتن یا اول شهریور اعزام میشی یا اول ابان. اگه اول ابان باشه که عالیه ولی اگه اول شهریور و خلاصه قبل از مهر باشه بیچاره میشم چون مهر ماه میخوام برم دانشگاه ولی قبلش رفتم خدمت که!!
    الان این موضوع شدیدا روی درس خوندنم برای کنکورم داره تاثیرمیزاره ممنون میشم اگه کسی از دوستان میدونه که باید چیکار کنم تاریخ اعزامم پاییز 93 بیفته خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنه

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان ممنون بابت این تاپیک خوب.
    من متولد اواخر تابستان 73 هستم و تو سال اول دبیرستان رفوزه شدم لذا خرداد 92 پیش دانشگاهی ریاضی رو گرفتم.
    الان من یک سال فراغت از تحصیلم تا خرداد هست و اوایل خرداد باید دفترچه رو پست کنم.
    یه سری ها گفتن تاریخ اعزامت میفته 19 تیرماه یا اگه 19 تیر نیفته، 19م ماه بعد یعنی مرداد میفته. یه سری ها گفتن یا اول شهریور اعزام میشی یا اول ابان. اگه اول ابان باشه که عالیه ولی اگه اول شهریور و خلاصه قبل از مهر باشه بیچاره میشم چون مهر ماه میخوام برم دانشگاه ولی قبلش رفتم خدمت که!!
    الان این موضوع شدیدا روی درس خوندنم برای کنکورم داره تاثیرمیزاره ممنون میشم اگه کسی از دوستان میدونه که باید چیکار کنم تاریخ اعزامم پاییز 93 بیفته خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنه

سلام

تیر یا مرداد احتمالش بیشتر هست ، میتونی تا 2 ماه هم تاریخ اعزام رو تمدید کنید ...

9. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان مراحل گرفتن پاسپورت توی دانشگاه چی هست . کسی تا حالا دنبالش رفته ?

Sent from my HTC One using Tapatalk

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
    1- دی ماه 92 پیش دانشگاهی رشته ریاضی قبول شدم متولد 74 هم هستم حالا میشه کنکور 93 شرکت کرد؟ یعنی مشمول خدمت نمیشم.
    2- میخوام کنکور زبان شرکت کنم معدل دیپلم رشته ریاضی چطور میتونه برام تاثیر بزاره؟ ممکنه به جای معدل نمرات کتبی درسی مثل زبان و ادبیات و... رو لحاظ کنند.

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

وقتی انصراف بدی اگه مدرک معادل نگیری یک سال وقت داری کنکور بدی.من بدون مدرک معادل انصراف دادم و کنکور قبول شدم و دانشجوام. اگه بخوام الان انتقالی بگیرم از نظر سربازی مشکلی دارم؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

وقتی انصراف بدی اگه مدرک معادل نگیری یک سال وقت داری کنکور بدی.من بدون مدرک معادل انصراف دادم و کنکور قبول شدم و دانشجوام. اگه بخوام الان انتقالی بگیرم از نظر سربازی مشکلی دارم؟
    خیر مشکلی نیست

14. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •